хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Стягнення аліментів на утримання дитини при розлученні батьків

facebook.com
vk.com

Стягнення аліментів на утримання дитини при розлученні батьків
При наявності у подружжя спільних неповнолітніх дітей, заяву на розлучення має бути подано до суду. Аліменти на утримання дітей можуть бути визначені подружжям самостійно або судом, якщо подружжя не можуть прийти до угоди. Розмір аліментів на неповнолітню дитину складає одну чверть заробітної плати на одну дитину. На двох дітей сплачується одна третина,а на трьох і більше – половина доходу.
Сума аліментів на дитину може бути і фіксованою. Найчастіше це відбувається у випадках, коли батько дитини офіційно не працює, але при цьому має достатній дохід.Стягнення аліментів з непрацюючого батька є звичайною практикою в судах. В такому випадку сума аліментів може бути фіксованою. Це називається аліменти у твердій грошовій сумі. Такий підхід до справи зобов’яже батька виплачувати аліменти навіть якщо він не працює. Утримувати дитини після розлучення обов’язок не тільки матері та батька – суд зобов’язує виплачувати аліменти навіть недбайливого батька.
Розірвання шлюбу та стягнення аліментів є звичайною практикою і приймаючи рішення розлучитися варто зважити всі за і проти – ухилення від сплати аліментів є кримінально караним злочином!
Якщо Ви подали позовну заяву на розлучення в суд і в вашому шлюбі є неповнолітні діти, то ви можете подати заяву про стягнення аліментів. Досвідчений адвокат АО «МІЖНАРОДНЕ ОБ’ЄДНАННЯ АДВОКАТІВ» проконсультує вас при написанні позовної заяви про стягнення аліментів за можливими нюансам цієї справи. Суд визначить порядок стягнення аліментів.

0

Коментарі

15.06.14, 09:16

А чого він усівся жопою на стіл? може, хтось пояснить?

    анонім

    25.06.14, 09:21

    - Скажите пожалуйста... Если моя жена уходит от меня..., по собственному желанию..., должна ли она..., отрабатывать две недели???!!!

      35.06.14, 09:33Відповідь на 2 від анонім

      Она у Вас оформлена как наемный работник?

        анонім

        45.06.14, 09:40Відповідь на 3 від GorrA

        Она у Вас оформлена как наемный работник? без понятия как там в заксе оформляют... но одежда на ней тогда была цвета бытовой техники)))

          55.06.14, 09:57

          Стянут 25% от официальной з\п. Гривень триста в месяц получится..

            65.06.14, 12:51Відповідь на 4 від анонім

            Тогда у Вас не трудовые отношения. А, скорее гарантийные обязательства поставщика.