хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про наших аристократів! :)

  • 23.10.17, 21:17

Вже не перший рік спостерігаю, що якось дохуя в наших палєстинах аристократів розвелось. плюнуть на вулиці страшно - як не в дворянство столбове то в шляхту гербову попадеш. страшно з халупи виходити, браття.

Бува включиш телевізора - а там дворянин сидить. мармиза хоть пацюки бий і вся біографія на ній написана. шо тато валютчик, мама з ескорт-сервісу, а синок - барон. з дипломом багатим, у короля Ірландського Конго за доходи з сєті чебуречних купленим. і вченим званням од Академії Плоскої Землі, город Філадельфія. Хороша академія, за двісті доларів річних мантію і папір красівий присила, можна в офісі на стіну повісить.

і сидить він горопашний, сльози ковта і за однокурсника по руському університету Праги розказує. Мовляв поїхав маркіз Ігорьок лося стріляти у хмельницьку область. ну як положено поїхав - після ресторану і сауни з вольними курвами. ну і васю-тракторіста случайно підстрелив. чи доярку Любу з синочком. чи археологів шо там городище копали. і зразу гайдуки мундирні його під білі руки взяли, в кайдани скували і в холодну кинули. і за шо? за чернь якусь з мінімальною зарплатою, говорити нема про що.

або раптом графиня яка екіпажем бентлівським десяток посполитих по асфальту розмаже. і зразу в тих ваших інтернетах захисники об'являються з віконтів і герцогів потомствєнних. кричать голосами дурними, мол як жеж так? хозяйку жизні - і до цюпи. жизнь її ламати, через те шо толпу бидла передавила. та ви, плебеї немиті, молча подачку од неї взять повинні, ще й руки за то цілувать, а не злословити і крові требувать. і всі так благородні, стражденні і затитуловані, шо аж на мить віриш шо їхніх дідів ні канчуками по конюшнях не били, ні на собак не міняли, ні жінок своїх пану в першу шлюбну ніч приводити не заставляли. всі шляхтичі, всі хрестоносці, всі Воронцови-Вельямінови і нема на то ради.

важко живеться у нас аристократам. не знаю, як вони з нами плебеями ужитися можуть.

шо самі то, православні? усі здорові? га?

Світлина від Вовчика Сірого.

Отака куйня малята... chih
1

Коментарі