хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ната 80

попередня
наступна

Люби Боже правду

Чому ми віримо відвертій брехні? Чому дозволяємо маніпулювати собою, йдучи, наче вівці, за тими, хто голосніше кричить? І жодних уроків з істрорії! Жлдних!
3

Коментарі

113.08.14, 17:42

Під Радою вимагають ухвалення законів про люстрацію... Звинувачують Ківалова. Втім, ніхто не говорить про те, що з п' яти так званих люстраційних законопроетів, ухвалено лише один - про люстрацію суддів - закон України "Про відновлення довіри до судової системи в Україні". І прийнятий цей документ саме Комітетом з питань верховенства права та правосуддя, очолюваним Ківаловим. Чому б про це не сказати?

    213.08.14, 17:51

    А де решта законів? Невже в Україні треба відновити довіру виключно до суддів? А чи не потребують люстрації податківці, митники, працівники відділів земельних ресурсів, всіляких дозвілних служб? Хіба не треба люструвати прйдисвітів - хабарників, котрі за будь-яку довідку, що видається безкоштовно, вимагають щось дати на їхню смердючу лапу? Так чому ж всі мовчать? Вигадали якийсь люстраційний комітет, якихось евфемерних люстраторів - невігласів, без гідної освіти, без постійної роботи (бо надзвичайно ледащі) і без честі. Займіться краще своєю безпосередньою роботою - прибирайте вулиці у середмісті столиці. Хоч якийсь толк буде. І не брешіть людям, не вигадуйте про себе небилиць!

      Гість: Н@блюдатель

      313.08.14, 17:53

      Сначала надо люстрация здравого смысла, а потом можно и власть дрючить.

        413.08.14, 18:44

        бо нам лень думать самим

          513.08.14, 19:30

          Бесит подход к так называемой люстарции - избирательный. Кто не свой, того значит люстрируем по самое не могу, а к то свой, пусть даже погрязший в коррупции, - того не трогать нельзя!

            613.08.14, 19:31

            После революции гидности зяавили о создании люстрационного комитета. И где он? Ни комитета, ни законов, ни принципов и механизмов, по которым можно кого-то люстрировать! А если их нет - значит у власти нет и не было желания это создавать. Опять одна говорильня... Как они достали.