Апартеїд

  • 29.04.13, 16:37

Про ознаки апартеїду в Україні

№ 17 (3628) 24–30 квітня 2013 року

Генеральному секретарю

Організації Об’єднаних Націй

п. Пан Гі Муну

Вельмишановний пане!

 

Як голова першої в новітній Україні партії (заснованої 1990 року), звертаю Вашу увагу на те, що ситуація в державі Україна стрімко набуває всіх ознак апартеїду 60–70-х років у Південно-Африканській Республіці.

 

Ми змушені констатувати грубе порушення в Україні передусім національних і соціальних прав власне корінного населення — українців.

 

Після приходу до влади Президента України В. Януковича, ставленика промосковської Партії регіонів, в Україні цілеспрямовано здійснюється політика національної дискримінації українців як етносу. Останнім часом режим Януковича став на шлях запровадження в Україні найбільш огидних форм національної нетерпимости, зневаги, ігнорування і приниження всього українського. Політика панівної влади в Україні все більше нагадує апартеїд.

 

В Україні, згідно з останнім переписом населення 2001 року, проживає 78% українців за національністю. Однак серед вищого керівництва держави (президент, керівник АП, прем’єр та віце-прем’єри, секретар РНБО, міністр оборони, голова СБУ) немає жодного українця. У Верховній Раді України українці за національністю становлять лише 22%. Серед олігархів в Україні немає українців. 98% власности в Україні перебуває в руках національних меншин. Проте серед трудових мігрантів з України 98% — українці.

 

Ухвалення минулого року Парламентом України Закону «Про засади державної мовної політики», що запроваджує російську мову як другу державну, не залишає сумніву в тому, що правляча верхівка в Україні, яка складається з національних меншин, здійснює щодо корінної нації українців політику апартеїду.

 

Апартеїд, як відомо, є злочином проти людства.

 

Просимо Вас на підставі Міжнародної Конвенції від 1976 року про запобігання злочину апартеїду і покарання за нього застосувати необхідні термінові санкції до керівництва України з метою добитись зміни політики влади на користь українців.

 

Ухвалено на засіданні Центральної Ради Української Республіканської партії

 

Голова УРП Сергій ДЖЕРДЖ

м. Київ, 13 квітня 2013 року

http://www.ukrslovo.org/100-pro-oznaky-aparteidu-v-ukraini

Табачник нагородив українофобів $10 000

  • 22.12.12, 16:27
7 декабря 2012 объявлен победитель ежегодного всеукраинского конкурса "Инновационный прорыв 2012".
Им стал музыкальный стартап Yaliti.com - платформа для увеличения базы фанатов и прибыльности независимых музыкантов.
По общему решению международного жюри (Украина, США, Норвегия) стартап Yaliti.com был удостоен высшей награды, гран-при от бизнес-инкубатора Happy Farm - 3 месяца развития бизнеса и привлечения инвесторов в Силиконовой Долине.
Грант в размере $10 000 по решению партнера конкурса компании CRDF Global также был вручен стартапу Yaliti.com.

Организатором четвертого подряд ежегодного конкурса "Инновационный прорыв" выступила компания Global Management Challenge Ukraine. Генеральный партнер - бизнес-инкубатор Happy Farm, стратегический партнер – Ernst&Young. Конкурс проводится при поддержке Министерства образования и науки Украины, Государственного агенства Украины по вопросам науки, инноваций и информатизации, спонсоров и партнеров. Сайт конкурса: www.ukrinnovation.com
(Дано мовою оригіналу. Джерело тут)

Такий ресурс, з інкубатором, що містить в собі тухлі українофобські "яйця", може підтримувати тільки україноненивисницьке керівництво "міністерства освіти України".
Московський шовінізм галогеновим прожектором сяє просто на головній сторінці сайту, яка пропонує обрати мову творів середь англійської, французької, німецької, іспанської, італійської, португальської мов та москвинського нарєчія.

Табачник вважає себе міністром освіти Росії

Підкидування компромату - новина в адмініструванні порталу

Ментовські штучки та виборчі технології на нашому порталі

В гостьовій книзі http://narod.i.ua/user/2230891/gbook/3602904/ написано:

Гість: Троля с АйЮа 13.08.12 19:21 тут есть одно такое дело, о котором мне хочецца предупредить именно тех кто обитает в ленте приколов!
среди модеров, которые следят за лентой приколов завёлся вредитель который может просто-так взять и написать какую-то гадость в приколе, средактировав его! при том этот/эта особь анонимна, и узнать причины почему он позволяет себе такое - невозможно, зато скажу одно - раньше такого не было!
это не просто мои выдумки, это реальный факт, вот одно из его доказательств http://photo.i.ua/user/5271450/331164/9518257/, http://photo.i.ua/user/5271450/331164/9518258/ ,
и сегодня мой аккаунт снесли низачто практически http://photo.i.ua/user/5271450/331164/9518259/ , модерасту видать прятно чувствовать себя пупом земли, видать комплексы мучают!
так что будь настороже

В коментарі №22 до мого повідомлення http://blog.i.ua/user/657551/1127643/?p=3#p2 я поставив смайл *umnik* або *chih* 1.12.12, 20:11
Вже 1.12.12, 20:30 тобто через 19 хвилин мені зробили зайваження на недоречність вживання смайлу *fuck*
Тобто за ті 19 хвилин МОЄ ПОВІДОМЛЕННЯ БУЛО ВІДРЕДАГОВАНО НЕВІДОМИМ З ПОДМІНОЮ СМАЙЛУ

Прошу адміністрацію сайту вжити заходів до нечесного модератора, який редагував портал 1.12.12, в період з  20:11 до  20:30

В нетрях Мережі

  • 01.12.12, 05:36
На форумі http://www.edinstvennaya.ua/forum/lofiversion/index.php/t2596-1100.html зачепився оком за повідомлення форумлянки Nyushka
25.10.2010, 9:41
Стою у вагоні київського метро, навпроти дверей. На зупинці заходить дівчина-блондинка. Очі повні безтурботності, каблучки, загалом, мила така. Встає поруч, дістає плеєр і звідти так гучно починає рубати Nightwish. Ну, думаю, у кожного свої смаки. Далі вона дістає книгу, японської поезії, причому в оригіналі, і починає спокійно читати.

Моє обличчя трохи витягувалося. Ну і під кінець її читання перериває дзвінок мобільного. Далі, розмова:

- Так... угу... Робиш так: блок живлення встановлюєш в самому верху задньої частини системного блоку, закріплюєш чотирма болтами, від нього відходять дроти живлення. Що означає куди? До материнської плати, жорсткого диска, дисковода... Угу. Нафига ти вирішив зібрати комп, якщо нічого не розумієш в цьому!?.

Вимикає телефон, помічає мою остаточно офигевшу мармизу, і так мило посміхаючись, говорить:

- Спокійно, я фарбована.


Сандармох - 2010

УБІЄННИМ СИНАМ УКРАЇНИ

(ПАМ'ЯТІ СОЛОВЕЦЬКОГО ЕТАПУ)

 

27 жовтня 2010 року, в середу, о 18 годині,біля пам’ятника Лесеві Курбасу, що на перехресті вулиць Прорізна та Пушкінська вКиєві, неформальне Товариство „Українські Соловки”, Всеукраїнський «Меморіал»ім. В.Стуса, Київське Товариство політв`язнів і репресованих, УкраїнськийІнститут Національної Пам`яті, громадськість справлять панахиду пам`яті Соловецького етапу, що розстріляний в урочищіСандармох на півдні Карелії 27 жовтня, 1, 2, 3 і 4 листопада 1937 року. Протоієрей Володимир Черпак поіменно згадає всіх відомих нам жертв Сандармоху. 

Приходьмо зі свічками, зпортретами загиблих. Покличмо друзів, знайомих. Хто не зможе прийти – хай поставитьсвічку в церкві або вдома.

 

«Соловецький етап» – це 1111 в`язнів Соловецької тюрмиособливого призначення (СТОН), серед яких було 290 українців: творець театру «Березіль» Лесь Курбас,поет-неокласик Микола Зеров, драматург Микола Куліш, колишній міністр освітиУНР Антон Крушельницький та його сини Остап і Богдан, письменники Валер'янПідмогильний, Павло Филипович, Валер'ян Поліщук, Григорій Епік, Мирослав Ірчан,Марко Вороний, Михайло Козоріс, Олекса Слісаренко, Михайло Яловий, історикиакадемік Матвій Яворський, професор Володимир Чехівський, професор СергійГрушевський, географ академік Степан Рудницький, науковці Микола Павлушков,Василь Волков, Петро Бовсунівський, Микола Трохименко, творець ГідрометеослужбиСРСР голландець родом професор Олексій Вангенгейм, міністр фінансів УСРРМихайло Полоз... Більшість українців розстріляні 3 листопада.

[ Читати далі ]

Гумористи з GOOGLE...

  • 17.09.12, 15:24
шюгф
I.UA - это что-то новенькое
I.UA - популярный украинский портал 
Опечатка была сделана: 62314 раз(а)


Похожие опечатки:

фпфе-ыныеуьюсщь УП «Агат-Систем»
щсещиукюпкщвтщюин На сайте СПК «Октябрь-Гродно», одного из ведущих предприятий Беларуси, специализирующихся на произво
цццюолрзщдщеылюин Коммунальное унитарное предприятие «Жилищно-коммунальное хозяйство г. Полоцка»
олрзщдщеылюин Коммунальное унитарное предприятие «Жилищно-коммунальное хозяйство г. Полоцка»
зпыюин Промышленное и гражданское строительство в Беларуси. Форум
фкеыекщнюырщзюин Все для ремонта и отделки в одном месте
цццюштеукиудфкгыюсщь Все о миланском Интере
штеукиудфкгыюсщь Все о миланском Интере
ьшкфтвфшьюидщпюегеюин миранда
утеукюсфыедуюин ENTER - сервис-центр по обслуживанию и ремонту компьютера

А у мене кілька днів портал виглядав як хірургічно-абстрактна "француженка що пісяє з коліна" з відомого анекдота про творчисть чи то Далі Сальвадора, чи то Пікассо
 Уявляєте, який жах, коли стовпчик смайлів "всі смайли" тягнеться на кілька екранів


Переклад

Ціна "дружби" "братніх" народів.

В блозі шановної пані MrsVanderbilt  останнє повідомлення написано іноземною мовою, я зробив спробу перекласти його "по нашому". Не картайте сильно, ми тут в Донецьку позбавлені можливості отримувати пресу нормальною українською мовою, тому можливо і помиляємось інколи.

У Севастополі охоронець забив до смерті народного артиста Білорусі Якова Науменко.
Посольство Білорусі повідомило, що доки ніякою додатковою інформацією не володіє. Білоруський співак Яків Науменко помер в лікарні Севастополя. Перед цим декілька днів артист провів в комі. Приблизно тиждень тому співак був на фестивалі в Криму, де на нього напали, передає "Euroradio.fm". За попередньою інформацією, Науменко хотів піднятися на сцену, де виступав його друг. Охоронець концерту не пропускав співака і врешті-решт застосував силу. Якову Науменко проломили череп, а синові зламали щелепу. Весь цей час він провів в місцевій лікарні - в комі, на апараті штучного дихання. В той же час в посольстві Білорусі в Україні повідомили, що доки ніякій додатковій інформації не володіють, передає " БЕЛТА". Як повідомили в Національному академічному народному оркестрі Білорусі імені И.Жиновича, 19 серпня на співака було здійснено бандитський напад. Через сім днів він помер в реанімації Севастополя. Яків Науменко народився 28 березня 1959 року в Орші. Закінчив Мінське музичне училище, а потім і Гнесинское. Рік тому співак отримав звання Народного артиста Білорусі. Тоді ж він відмітив своє 25-річчя творчої діяльності. Заслужений артист Білорусі, соліст Державного оркестру симфонічної і естрадної музики Білорусі, Національного академічного народного оркестру Республіки Білорусь імені И.Жиновича, художній керівник творчого об'єднання " Белконцерт". За значний особистий внесок у розвиток національного музичного мистецтва Якову Науменко була оголошена вдячність президента Білорусі Олександра Лукашенко.
Більше читайте тут:
http://ukranews.com/uk/news/events/2012/08/27/77670
http://trigintaunum.com/a/201208/vidomogo_biloruskogo_spivaka_yakova_naumenka_v_krimu_zabili_do_smerti-100000836/
http://ua.korrespondent.net/ukraine/events/1388681-miliciya-narodnij-artist-bilorusi-pomer-vnaslidok-otrimanih-u-natovpi-travm
http://www.epochtimes.com.ua/ukraine/society/u-krimu-pomer-narodniy-artist-bilorusi-pislya-poboyiv-okhoroni-105136.html
http://ua.korrespondent.net/showbiz/music/1388025-u-sevastopoli-vbili-narodnogo-artista-bilorusi

Пісні народного артиста Білорусі Якова Науменко можна прослухати/скачати тут:
http://muzofon.com/search/Яков%20Науменко

Ми не ленінці. ми ставчани і мінинці

  • 14.08.12, 00:28
В «Історії села Леніно», яку 1966 року написав світлої пам`яті Михайло Олексійович Кравченко, сказано, що перші писемні згадки про наше село – 1415 року: частина села Ставки, що нині в Радомишльському районі Житомирської області, була включена до списку маєтків Києво-Печерського монастиря.

Отже, понад 500 років наші предки були ставчанами, а в січні 1924-го кілька большевиків, не питаючи людей, зробили нас ленінцями.

Думаю, що не одному мені якось мулько досі називатися ленінцем. Бо ми знаємо, що Ленін ніколи не бував ні в нашому селі, ні загалом в Україні. Але він увійшов в історію України і нашого села в такий спосіб:
Голова Совнаркому Росії В.І. Ульянов-Ленін 16 грудня 1917 року оголосив ультиматум Українській Центральній Раді і через 48 годин розпочав війну проти Української Народної Республіки. Він знав: «Потерять Украину – потерять голову». Бо Україна становила половину економічного потенціялу Російської імперії: це хліб, вугілля, залізо, працьовиті люди. «Теперь с завоеванием Украины… наша сила крепнет» (В.И. Ленин. Полное собрание сочинений, Москва, Политиздат, 1981. – Том. т. 38, с. 300-305).

Ленін вважав селянство «ворожим класом», він запровадив продрозверстку і послав в Україну продзагони, які забирали і вивозили хліб у Росію. «Поместить полтора миллиона армии на Украине, чтобы они помогали усилению продработы, будучи сугубо заинтересованы в ней, особо ясно сознавая и чувствуя несправедливость обжорства богатых крестьян на Украине». (ПСС, т. 44, с. 67). Тому в Україні 1921–1923 рр. голодувало до 10 млн. селян, померло до 2 млн.
Ленін уже в 1918 році першим у світі запровадив концентраційні табори для «класових ворогів»; він власноручно написав статтю 581 Карного кодексу РРФСР («контрреволюційна діяльність»; в УРСР – ст. 541), за якою знищено було мільйони (так, мільйони!) людей. “Будьте примерно беспощадными… Расстреливать.., никого не спрашивая и не допуская идиотской волокиты” (ПСС, Т. 50, с. 165).[ Читати далі ]

Холодноярська проща 2012

Відбувся міжстаничний юнацький
мандрівний табір "Холодноярська проща"

31.07.2012
Міжстаничний юнацький мандрівний табір «Холодноярська проща» став для юнацтва зі станиць Донецьк та Авдіївка підсумковим етапом історичного вишколу.
27 липня закінчився десятиденний мандрівний юнацький табір «Холодноярська проща» (комендант пл. сен о. Олександр Воловенко, Тисовці).
У червні 2012 р. в межах програми міжстаничного юнацького табору «Земля велетнів» (комендант ст. пл. вірл. Валерія Хорошилова, Княгині) пл. сен. о. Олександр Воловенко провів десятигодинний історичний вишкіл, основними темами якого були визвольні змагання українського народу ХVII - XX ст., зокрема історія Козаччини, гайдамацьких повстань, Коліївщина, боротьба за українську державність в період Холодноярської республіки. [ Читати далі ]

Передмова словника П.Штепи (скорочено)

Я обіцяв другу Претенденту показати цей текст, знайомтесь: 

Павло Штепа УКЛАДАЧЕВЕ СЛОВО (Торонто, 1980р.)

Звичайно у передмові до словника пишуть щось про той словник. Про словництво взагалі пишуть в історії мови. Українська ж історія — а з нею і мова — є чи не найтрагічніша з історії народів і мов. Маємо невеличкі історії української мови, але в них читач не знайде повної відповіді на запит ЧОМУ доля української мови дуже трагічна. А знати треба, інакше не зрозуміємо причин сьогодніш­нього трагічного стану української мови. Щоб подати ці причини, треба написати грубу книжку. Тут — за браком місця — подаємо лише дещо і переважно з життя еміграції.

Московська школа та література 300 років вщеплювала малоросам хворобу "Інферіоріті Комплекс" с. т. ДУХОВЕ РАБСТВО. Воно вбило їхню віру в силу української нації, а зміцнило віру в силу московської імперії. Логічно — вони стали на службу московській імперії. Прізвища тисячів єнків, які творили московську мову, літературу, культуру, економіку, військо, державність знайдете в кожній московській енциклопедії. [ Читати далі ]