хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Утилізаційний збір скасували, але автівки не подешевшають

                               

8 квітня, Верховну Раду пікетували активісти Автомайдану, які вимагали скасувати закон про утилізаційний збор, акцизний податок на переобладнання автомобілів і зниження ввізного мита на автомобілі. Верховна Рада прийняла рішення про скасування сплати екологічного податку з утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів. Законопроект № 4238 ухвалили в другому читанні, за нього проголосували 227 депутатів. Не обкладаються акцизним податком операції з переобладнання ввезеного на митну територію України транспортного засобу в підакцизний легковий автомобіль. - Так як в більшості автомобільних компаній вартість автомобілів зафіксована в доларах США та розраховується в гривні за діючим курсом, який стрімко зростає верх, в даний момент скасування утилізаційного збору особливо не позначиться на вартості автомобіля в гривні. Курс долара "з'їсть" різницю вартості авто "з" і "без" утилізаційного сбору, - каже маркетолог "Тойота Центр Вінниця" Тетяна Луценко. - Скасування утилізаційного збору буде вигідна споживачам тільки в тому випадку, якщо курс долара буде "падати" або хоча б стабілізується. Прийнятий наприкінці березня закон України «Про недопущення фінансової катастрофи і про створення умов для економічного зростання в Україні» передбачав збільшення акцизного збору на нові авто в два рази. Згідно з документом, ставки акцизу на нові автомобілі і мотоцикли з об'ємом двигуна більше 0,5 л , а також автомобільні кузова мали вирости удвічі - з 109 євро за штуку до 218 євро. Збір за першу реєстрацію машин і мотоциклів міг збільшитися на 8,2%. Планувалося, що акцизний збір з автомобілів з об'ємом двигуна 3 л складе 6540 євро (у попередній редакції 3270 євро), з дволітровим - 2860 євро (раніше було 1430 євро).

0

Коментарі

111.04.14, 10:43

потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценке

    211.04.14, 10:46

    Нова влада продовжує по старому дурити людей

      311.04.14, 10:46Відповідь на 1 від Анна-Марія

      потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценкеРынок должен диктовать цены, брать не будут, само подешевеет

        Гість: Вечный бан

        411.04.14, 10:54Відповідь на 1 від Анна-Марія

        потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценке10 %, как было в СССР. А ещё национализировать банки, почту и телеграф.

          511.04.14, 17:17Відповідь на 4 від Гість: Вечный бан

          потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценке10 %, как было в СССР. А ещё национализировать банки, почту и телеграф.я согласна на 25%, как в ЕС и почта+телеграф и даже Сбербанк уже национализированы.

            Гість: Вечный бан

            611.04.14, 17:22Відповідь на 5 від Анна-Марія

            потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценке10 %, как было в СССР. А ещё национализировать банки, почту и телеграф.я согласна на 25%, как в ЕС и почта+телеграф и даже Сбербанк уже национализированы.В ЕС нет ограничений на торговые надбавки. Регулируется только рынок лекарственных средств.

              711.04.14, 17:30Відповідь на 6 від Гість: Вечный бан

              потому что кой кого нужно бить по рукам и также принять закон об максимальной торговой наценке10 %, как было в СССР. А ещё национализировать банки, почту и телеграф.я согласна на 25%, как в ЕС и почта+телеграф и даже Сбербанк уже национализированы.В ЕС нет ограничений на торговые надбавки. Регулируется только рынок лекарственных средств.а вот и есть, причём очень строгие и чётко отслеживаемые государством. Знаю от поляков. Не на все, но на основные потребительские товары - так называемую потребительскую корзину. Но можно здесь почитать http://potrebinforms.ru/vse_novosti/novosti/deputaty_hotyat_ogranichit_torgovuyu_nacenku_na_produkty_pervoj_neobhodimosti/