хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Майданівець коментує свій наступ на депутатів ВРУ

Журналісти декількох видань звернулися до активіста ВГО Альянс «Майдан» Тараса Токаря з проханням пояснити, що ж такого страшного мало відбутися 5 березня цього року на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету і не відбулося.

Майданівець відповів так:

Дискримінаційний розподіл коштів державного бюджету на кредитування індивідуальних сільських забудовників, запропонований народними депутатами України з «Блоку Юлії Тимошенко» Є.Кирильчуком та А.Радовцем, а також депутатами від «Блоку Литвина» М.Рудченком та М.Деркачем з розгляду на засіданні Комітету з питань бюджету 5 березня 2008 року знято. На мою думку, цей розподіл має ознаки корупції. Вищезгаданими депутатами пропонувалося знову розподіляти кошти за фактично старою схемою – коли одні області отримували значні суми на фінансування регіональних програм «Власний дім» з державного бюджету, а інші мали б отримувати копійки.

Крапку має поставити Уряд, а саме – Міністерство фінансів. І як найшвидше, бо при такому ставленні до селян, українське село незабаром повністю вимре і нікому буде давати пільгові кредити. Держава, а в даному випадку її у цьому питанні представляє Мінфін, має поважати Конституцію України, зокрема ст. 24 та ст. 95, і прийняти єдиний критерій розподілу бюджетних коштів серед областей – від кількості сільського населення в кожному регіоні України.

Водночас, Уряд зобов’язаний негайного розпочати фінансування програми «Власний дім» і запропонувати варіанти виправлення в подальшому перекосів, що виникли завдяки байдужості до цієї програми з боку Держави та спритності ділків з корпорації «Украгропромбуд».

Архів Майдан-ІНФОРМу на цю тему:
http://www.maidan.org.ua/static/mai/1204204534.html
http://www.maidan.org.ua/static/news/2007/1204631883.html

Джерело: "Майдан".
4

Коментарі

16.03.08, 11:38

Інформація важлива для значної частини суспільства. Тому коментувати її зможуть тільки ті, хто не буде тут спамити стовідсотково.

    26.03.08, 12:12

    Важный вопрос! Вот здесь должна сказать своё слово опозиция! А не кульки надувать!
    Моё мнение помимо программ такого плана - налогообложеня села должно быть чисто символическим, а то у поляков хлебца просить будем! а они нам как россияне газ - то дадут, а то нет!

      36.03.08, 13:03Відповідь на 2 від Hudson Hawk

      обома руками підтримую Ваші думки

        46.03.08, 13:27Відповідь на 3 від Тарас Токар

        Другого выхода невижу, мы не настолько богаты, что бы содержать сельхозпроизводителей, так обберать их ненадо!