хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Вам и не снилось. Дорогая, у меня революция!

Прямо сейчас США и Евросоюз грозят России вводом калечащих экономических санкций. Барак Обама угрожает: если наша страна не вернёт Крым, Америка доведёт Россию до полного банкротства. Впрочем, ведущие экономисты всего мира уверенно заявляют: всё это лишь блеф. Но в чём причина такого негодования Белого Дома. Из-за кого они грозят миллионам людей голодом и банкротством? Каково любить революционера и строить семейное счастье на баррикадах? Как совместить политическую жизнь с семейной?









18

Коментарі

Гість: djeromo

116.04.14, 15:13

Не знаю , как революционеры будут строить свою будущую жизнь , а Кличко если что , уедет в Германию или омерику к брату .

    Гість: lombre1

    216.04.14, 15:19

    Интересно ..Как это страна с не одним триллионом своих же ничем не обеспеченеых бужажек долгом доведет до банкротства Россию ? Истерят похоже пиндосы .

      Гість: Комендор

      316.04.14, 15:23

      США - сами ФИНАНСОВЫЙ БАНКРОТ, печатающий зелёные бумажки, которые обеспечиваются ВСЕЙ МИРОВОЙ ЭКОНОМИКОЙ, а вовсе не экономикой США. США фактически - БЕСШТАННИКИ, находящиеся у всего мира в финансовом долгу. Именно их желание НЕ ПЛАТИТЬ ДОЛГ и объясняет их агрессивность. США - ОПУЩЕННЫЕ по всем "понятиям", которые к тому же ещё и хотят подчинить себе тех, КОМУ ОНИ ДОЛЖНЫ.

        Гість: SANЧOS

        416.04.14, 15:23

        Если бы у меня была возможность- каждый день летать в Африку и обратно, я мутил бы там революции с каждым моим прилётом.

          516.04.14, 15:33

          Росії не слід було б шукати сварок з ким би то не було, пише оглядач Forbes Лорен Томпсон.

          «Обсяг економіки – менше 0,1% від економік США і ЄС разом узятих. Населення менше, ніж у Нігерії або Бангладеш, рівень народжуваності – один з найнижчих у світі, рівень смертності – один з найвищих», – пояснює він. Політична система і збройні сили корумповані.

          Але Росія анексувала Крим, і тепер за мрії Путіна про регіональну гегемонію доведеться розплачуватися російському народу, вважає автор, перераховуючи негативні наслідки для Росії.

          1. Слабка економіка ще більш ослабне. МВФ застерігає, що санкції і контрсанкціі «заразні» для економіки Росії та інших колишніх республік СРСР.

          2. Європа шукає альтернативу російському газу, так що доведеться або втратити частку на ринку, або знижувати ціни.

            616.04.14, 15:33Відповідь на 5 від Вы не Я

            3. «Військові стратеги США заново відкрили для себе Європу», – пише автор. США планували переключитися на Східну Азію, але тепер, ймовірно, збільшать військову присутність в Європі.

            4. «Зростає ймовірність модернізації ядерних сил США», – вважає автор. Обама – прихильник ядерного роззброєння, але тепер наміри Москви і потенційний ядерний шантаж викликають занепокоєння у політиків. «Загроза ескалації регіональної напруженості також підкріплює аргументи на користь ПРО стратегічного типу на театрі бойових дій. Тепер Москву очікує перспектива того, що ядерні сили США відродяться і будуть набагато могутнішими від російських», на театрі йдеться в статті.

            5. В НАТО знову зміцніло почуття солідарності. Загроза російської агресії завжди була «клеєм» для Північноатлантичного альянсу.

              716.04.14, 15:34Відповідь на 6 від Вы не Я

              Ймовірно, Путін очікував відносно м'якою реакції Заходу. «Замість цього він спровокував кардинальну зміну в поглядах західних країн, яка на багато років вперед зашкодить російській економіці, безпеці та глобальному впливу», – підсумовує Лорен Томпсон.


              p.s. Сколько людей - столько и мнений.

              Путин Россию погубит.

              (имхо)

                816.04.14, 15:55

                Ведущие специалисты как раз заявляют совсем обратное. Но вы лично продолжайте тешить себя надеждами. Надежды юношей питают (с)

                  916.04.14, 23:01Відповідь на 5 від Вы не Я

                  Что значит население меньше чем в Нигерии и Бангладеше?! В России меньше?! Уровень рождаемости у нас сейчас на максимуме. В 2011 мы перегнали ваши любимые США по этому показателю и продолжаем расти. В 2012 году рождаемость превышала смертность на протяжении шести месяцев. Так что не надо ля-ля.

                    1016.04.14, 23:04Відповідь на 5 від Вы не Я

                    Ну а про газ так вообще не переживайте вы так - сейчас Газпром готовит мега контракт с Индией, Роснефть с Китаем - туда нам даже выгоднее. Так что никто, ничего снижать не собирается.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна