хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

"Відродження громадських ініціатив в селах та малих містах Укр"

З лютого 2012 року розпочинається проект «Відродження ініціатив в селах та малих містах України». Проект буде реалізований за підтримки "Міжнародного Фонду Відродження". Організація ГЦ «Ділові ініціативи” оголошує про початок проекту “Відродження ініціатив в селах та малих містах України ” та запрошує до участі представників громадських організацій та активістів з сіл, селищ та малих міст: Кримського, Східного, Центрального та Західного регіонів України. Проект підтримують програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» та «Громадянське суспільство та належне врядування » Міжнародного фонду Відродження. Мета проекту – поширення успішного досвіду громадської діяльності та найкращих практик самоорганізації в малих громадах Західного, Центрального, Східного та Кримського регіонів України. На думку ініціаторів, проект сприятиме обміну досвідом у сфері самоорганізації місцевого населення, окресленні та вирішенні проблем сіл та малих міст України, створення нових громадських об’єднань та мережування між ними. У межах проекту буде проведено 4 семінари-обміни у м. Івано-Франківську та в селі Старий Лисець, орієнтовна дата проведення заходу з 27 по 30 березня. Орієнтовну програму семінарів ми надішлемо Вам на електронну скриньку. Учасників заходу буде відібрано серед представників громадських організацій та активістів з сіл, селищ та малих міст: Кримського, Східного, Центрального та Західного регіонів України ( по 5 осіб з кожного регіону) Загальна кількість учасників – 20 осіб. Для участі у семінарах-обмінах слід заповнити    анкету   . Анкету слід надіслати до 01.03 2012 року на електронну пошту: [email protected]. Про результати відбору Вас буде повідомлено до 12.03.2012. Витрати учасників семінарів-обмінів на проїзд, проживання та харчування відшкодовують організатори. Відповідальна особа: 
Біла Наталія Сергіївна Контактний тел..:             +380976994066       e-mail: [email protected] skype: Nataly_s90
20

Коментарі

18.02.12, 15:31

Очень интересно. У нас тут болгарский регион, проблем по самоорганизации от культуры до ЖКГ - пруд пруди. Но вот опыта такой работы немного. Те кто за это формально отвечают... ну вобщем и так понятно об их позиции. А вот просто люди хотели бы что-то сдвинуть в этом направлении. Посему, - нельзя ли чуть подробнее о проэкте, особенно, как а нём относятся к связанным с эти проблемам нацменьшинств, участие в этом просто активистов от народа, а не функционеров из самоуправления, которые ничего не хотят менять, да и конкретика по участию не ясна. Ивано-Франковск от побережья Азова более чем за 1000 км. Каковы условия прибытия и убытия, так сказать.

    28.02.12, 16:14Відповідь на 1 від Аз_Българин

    Нашою цільовою аудиторії у даному проекті є місцеве населення України ( 4 регіони: Кримський, Східний, Центральний та Західний) Метою нашого проекту є поділитись нашим досвідом щодо самоорганізації локального населення та досвідом наших партнерів. Наші партнери - це локальна громада одного з малих населених пунків Західного регіону. Результатами діяльності цієї громади стали: побудова дамби, яка захищає село від повіней, організація місцевої пожежної бригади, організація культурних гуртків, встановлення системи енергозберігаючого освітлення, енергозберігаючої системи опалення у дитячому садочку. Крім цього наші партнери мають позитивний досвід взаємодії з органами місцевого самоврядування. Детальнішу інформацію я Вам напишу у повідомленні.

      38.02.12, 17:28

        48.02.12, 18:53Відповідь на 2 від Karamelka@Nat

        Та яка там Болгарія!! У нас велика болгарська діаспора, а паспорти самі що не э українські. В районі цілі села болгарські і нас також турбують ваші теми. Тільки от лихо - мало хто піклується про громадський інтерес. Тому, я побачивши ваш пост і вирішив дізнатись як на Заході ці проблеми вирішують.

          58.02.12, 19:50Відповідь на 3 від OLexar

            68.02.12, 19:54Відповідь на 4 від Аз_Българин

            Заповнюйте анкету, та присилайте на нашу електронну адресу. Семінари обміни відбудуться з 27 - 30 березня. Витрати на транспорт до і від нас відшкодовуються, так само як і проживання, харчування. Для учасників зараз відкритий конкурс, відправте заповнену анкету і ми з Вами зв'яжемось. Дякую за увагу до нашого проекту та за кометарі.

              78.02.12, 20:39

              Ваш фонд Сораса имеет предвзятое отношение к общественным организациям, этакий кружок друзей....попасть в программы можно только по протекции или за взятку
              имели опыт общения...

                Гість: Тираъ

                88.02.12, 20:45

                удачи всем

                  98.02.12, 20:48Відповідь на 7 від Вот_так

                  особисто я вперше працюю з МФВ, не стикалась з такими проблемами і дуже шкодую, що у Вас склалось таке враження. У мене все добре і чудовий проект.

                    108.02.12, 20:49Відповідь на 8 від Гість: Тираъ

                    щиро дякую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна