хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Накази виборця своєму депутату

До Павла Різаненко.  Накази виборця своєму депутату.

Дуже часто наші депутати видають якійсь свої побажання за «волю своїх виборців». З різних причин: інколи їм це зручно, чи потрібно, але частіш за все, вони й справді вважають, що їх виборці делегували їм виконання саме таких дій, які особисто вони вважають за потрібне. За це їх не треба дуже таки критикувати, вони – звичайні люди, що звикли свої особисті міркування  вважати міркуваннями й усіх оточуючих, це досить поширена людська звичка…

Але. Треба зазначити, що депутати – вже не мають права на звичайність, бо їх владні можливості – набагато перевершують можливості звичайної людини.

Тому, вважаю за доцільне озвучити свої особисті побажання, т.з. «накази виборця» до пана Різаненка.

Павле, я – голосував за тебе. І вважаю, що ти маєш прикласти всі можливі зусилля задля виконання ось таких моїх вимог до твоїх, цілком можливих дій:

Загальнонаціональне:

0.       0а. Перемогти бідність.

(для цього є цілком дієві кроки: встановлення реальної мінімальної зарплатні як середньої життєвої норми, створення обов’язкового та дієвого професійного захисту всіх найманих, зміни солідарної пенсії на накопичувальну, максимальне полегшення та здешевлення процедур звернень  до судів та втілень їх рішень, тощо, етс.)

      0б. Перемогти у війні за мою Україну.

Законодавче:

1.       1.Майже Повна Заміна КОНСТИТУЦІЇ.

(в бік справжньої рівноваги прав та обов’язків громадянина, в розрізі різної МОЖЛИВОСТЕЙ їх реалізації у різних громадян. Явне виявлення механізмів реалізації (державою!, а не людиною)  як прав так і обов’язків. Перенесення державоустановлюючих норм (розподіл влади та ін.) у ранг Законів, а не Конституції. Покроково прописаний механізм зміни, як складу влади так і владо устрою.

Просте. Коротке. Й зрозуміле кожному написання.)

2.      2. Проведення постатейної процедури покрокового, особистого ПОГОДЖЕННЯ Конституції з громадянами України(а не «референдуму»)

3.       3. Отримання ОПЕРАТИВНОГО та ДІЄВОГО важелю впливу громадян на владу. Можливість не тільки відізвання держслужбовців, але й скасування та відшкодування(!) наслідків їх рішень.(Приклад: введення можливості довільної(а не обов’язкової) сплати податків)

4.       4. Реальна децентралізаціяз ГРОШАМИ на місцях.

5.       5. Скасування всіх(!) законів регулюючих нині правоохоронну, судову, податкову та військову сфери. Заміна їх новими, заснованими на принципах забезпечення прав та охорони обов’язків громадян, а не держави. Держава – це служниця громадян, яку швидко виганяють за погану службу

Міське:

1.       Впровадження регулярного руху державного транспорту між Броварами та Києвом(автобуси, якщо тролейбус не пішов…бггг. А взагалі-то - метро)

2.       Забезпечення в кожному багатоквартирному та кожному приватному кварталу окремого вузла тепло-водо-електро забезпечення(окремі водогрійні котли, свердловини, підстанції тощо). Вільноконкуруюча диверсифікація обслуговуючих це обладнання організацій, постійна наявність альтернативних.

3.       Введення виборних суддів та інституту присяжних

4.       Забезпечення постійного патрулювання громадяноохоронцями території міста у щільності не менш ніж 2 людини на 2 квартала(2 людини на 6 кварталів у нічний час)

5.       Введення уособленого(прив’язаного до особистостей) інституту участкових, з повноваженнями побутового вирішення проблем.

6.       Створення «соціальних шоурумів», місць, де звичайні люди з вулиці – могли б проміж собою, але публічно(з залученням місцевого ТВ) вільно обговорювати та висвітлювати свої нагальні проблеми. За рахунок місцевого бюджету(який вони сплатили), звісно.

7.       Створення «соціальних підприємств». Де безробітні, в будь-який час, могли б знайти собі тимчасову роботу за ПРИЙНЯТНУ(!) (а не гидотні тища-півтори) зарплатню.

 8. Повернути у власність міської громади усі незаконно відчужені підприємства та території. А також всі, що не принесли зиску громаді. За весь час існування країни. Показово наказати "крадіїв за законом"


Ось такі, Павле, мої «виборчі накази» до тебе… 

 

І я вважаю, що й іншим читачам було б вірно озвучити СВОЇ ОСОБИСТІ вимоги до своїх депутатів , як депутатів від нашого міста(села) у Верховній Раді.

 

Просто, щоб вони їх не надумували, а точно знали… podmig

5

Коментарі

130.11.14, 00:31

сьогодні в мене настрій юморний, то я краще не писатиму....освистять...

    230.11.14, 00:56Відповідь на 1 від Недурка

    ти б краще накази своїм .. депутатам написала, аніж критикунством займатися
    заодно і було б за що спитати.
    А так, ти йому - "геть звідси!", а він тобі "А чого б це? я ж - все зробив, як ви мені наказували. От що ви , панянко, мені наказували?"
    а ти так... клип-клип... клац-клац.. мовч-мовч... і в морду його бах-бах!
    а за що? він жеж - правильно спитав...

      330.11.14, 01:02

      краткость сестра таланта (Путин)

        430.11.14, 01:04Відповідь на 2 від идиётец

        я його відразу за сраку і на гіляку....

          530.11.14, 01:12Відповідь на 4 від Недурка

          а якщо він тебе?

            630.11.14, 01:19Відповідь на 5 від идиётец

            я утічу...я скоро бігаю...

              730.11.14, 02:52

              слишком много требуешь от 1 (одного) депутата - он же не сможет изнасиловать всю верховну зраду

                830.11.14, 20:54Відповідь на 3 від Foxsa

                краткость сестра таланта (Путин)Путин поболтать любит. И сказки рассказать.

                  929.12.14, 20:27

                  Між Києвом і Броварами ТРОЛЕЙБУС і баста.