хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Українська Добровільна Армія

  • 30.08.14, 16:50
Прийшов час і для неї. на жаль unsmile
Всі бла-бла, що "добровольці та активні громадяни України - створюють основу новітньої української армії" - залишились лише блаблаканиною. Бо створити з них новітнью армію - означає прибрати стару. А енерал-підараси старої армії дуже-дуже цього не бажають. І роблять все аби угрохати народні ініціативи та знову заграбастати все під свій "прохвесійний" контроль. Все, ажген до смертей найкращих громадян країни у будь-якій кількості.

Нагадаю, ці гандони - просрали Крим. А це - найбільшій військовий злочин. Вони віддали величезні військові склади, зброя з яких зараз стріляє з рук сепарів по Донбасу, в тому числі. 
І жоден з цих прохвесіАналів - досі не розстріляний, як мало б статись з сотнями з них, по законам війни та справедливості. 
Ще нагадаю, прохвесійні військові мудаки - вже півроку "воюють" з 15 000 терористів. Втративши вже більше 2500 підлеглих. Втративши купу зброї, завадивши використанню наявної зброї. Так і не забезпечивши достатнього постачання, навіть у своїй країні.
Це також найсерьйозніші військові злочини та найкривавіші докази їх НЕПРОФЕСІЙНОСТІ. 
Вони вчилися роками в академіях, десятиріччями видавали якійсь накази, а як до справи - виявилися лише немічними підарасами.
Думаючими ТІЛЬКИ про особисту безвідповідальність.
А не про захист Батьківщини та її громадян.

Отже, настав час самим громадянам створювати армію, що захищатиме Україну. Справжню армію.
Українську Добровільну Армію.
З повноцінним тиловим забезпеченням, єдиним, загальним, стратегічним, координаційним штабом та тактичними штабами на місцях. З сучасною зброєю.
Та, найголовніше, з єдиною метою - ЗАХИСТИТИ КРАЇНУ. а не уникати відповідальності, копирсаючись у законах.
Нагадаю, усе військове спорядження в Україні - належить Народу України. а не армії, як одній з її організаційних структур. Тож це спорядження ми можемо просто взяти, виявивши та зафіксувавши таке бажання.

Основа цієї армії є - добровольчі батальйони. 

Але кожен з них, діє зараз окремо, відштовхуючись від потреб командирів та фінансових утримувачів. 
Наші держвійськові підараси - всіляко намагаються зіштовхнути їх лобами, показати їх немічність та потім підібгати під себе.
Отже проблема координації - має бути вирішена безумовним підпорядкуванням всіх підрозділів єдиному командуванню.
Проблема постачання - забезпечуватись спеціальними підрозділами, що ввічливо скажуть "пішов нахуй. назавжди" тому, хто буде заважати використовувати зброю та техзасоби народу України для захисту народу України.
Військові частини колишніх ВСУ зможуть увійти до лав УДА. 
Це право їх вільного вибору, кого захищати - енерало-підарасів чи своїх сусідів.
Проблема планування - зможе відштовхуватись тільки від наявних можливостей УДА, без розрахунків на "допомогу енералів", єдиного плану, що зрозумілий та виконується всіма частинами.
Проблема невійськового постачання та рекрутінгу - забезпечуватись наявною армією волонтерів, з представництвом армії по всіх містах.
Проблема фаховості та використання сучасних засобів війни - вирішується долученням практичних офіцерів ВСУ та їх підрозділів. Лише за власною ініціативою. Зі складанням відповідних документів(підтвердженням присязі народу України, але не у лавах ВСУ, а іншої структури - УДА)

Бо зараз, наскільки я зрозумів, ми втрачаємо великі участки території країни. І стається це все лише тому, що хтось з енерал-підарасів у купі наших незаконів - відшукує можливості захищати особисто себе та свої понти, а не країну. 
Це - нонсенс. так не має бути.

А нашим "славетним" Збройним Силам України, можу сказати єдине - виженіть з своїх лав КОЖНОГО(!) управлінця у званні не менше полковника. Лише тоді ваша ефективність збільшиться утричи.

43%, 3 голоси

57%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

130.08.14, 19:03

поздно, - уже ничто Украине не поможет

    230.08.14, 19:41Відповідь на 1 від mestor

    все - поможет, все хокей будет
    как бы ни сложилась ситуация в Украине - в ней будут выжившие. И эти выжившие - все равно будут неизбежно что-то делать, как-то жить, действовать.
    И делать будут либо так, как хотят другие, либо так как хотят они - выбор за ними. Сейчас вообще время Человеческого Выбора.

      330.08.14, 20:08Відповідь на 2 від идиётец

      все - поможет, все хокей будет
      как бы ни сложилась ситуация в Украине - в ней будут выжившие. И эти выжившие - все равно будут неизбежно что-то делать, как-то жить, действовать.
      И делать будут либо так, как хотят другие, либо так как хотят они - выбор за ними. Сейчас вообще время Человеческого Выбора.
      главное - без вражды )