хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Хартія громадянства України

  • 19.07.14, 18:03
1. Я, (фіо), за своїм вільним бажанням погоджуюсь бути громадянином держави Україна.

2. Зобов'язуюсь надати у користування Україні увесь свій ресурсний спадок , при умові зобов'язання держави Україна ефективного ним розпорядження та справедливої і своєчасної виплати 10% доходів з користування ним на мою користь, щорічно.

3. Погоджуюсь відповідати за нанесену мною шкоду Україні своїм особистим майном, ресурсним спадком. У випадку нанесення фізичної шкоди громадянам України - своїм особистим здоров'ям та життям.

4. Задля зростання та зміцнення України - погоджуюсь надавати допомогу країні у вигляді безоплатного використання моїх фізичних або розумових здібностей(особистої праці задля потреб країни Україна) у розмірі 10% робочого часу, щорічно.

5. Задля встановлення особистої відповідальності за соціальний та економічний стан України, Зобов'язуюсь приймати  активні дії у формуванні соціально-політичного життя України, шляхом участі у соціально-політичних формаціях(партії, профсоюзи, соціальні об'єднання, тощо) в обсязі 5% вільного від роботи часу, щорічно.
(прим. Такі соціально-політичні формації - мають мати практичну діяльність у регіоні мого проживання)

6. Погоджуюсь з тим, що у разі моєї доведеної неучасті у соціально-політичному(п.5) або економічному(п.4) житті країни частка мого громадянського спадку в діяльності України(громадянського стану) - поменшується на 3% , щорічно. 
(прим. від 100% для п.2 та 100% статусу громадянина)

7. Погоджуюсь з тим, що узгоджені зі мною, зовнішні інтереси більшості громадян України - мають вищий пріоритет, аніж мої особисті зовнішні інтереси.
(прим. зовнішні інтереси - інтереси за межами України та щодо негромадян України)

8. Вимагаю визнання моїх особистих внутрішніх інтересів - найвищим пріоритетом внутрішньої діяльності України. 
Погоджуюсь з тим, що мої особисті інтереси не мають завдавати шкоди іншим громадянам держави. 
Всі вищеназвані погодження мають силу тільки у випадку визнанням державою цього пункту.

9. Вимагаю можливості своєчасного надання повної інформації по моєму запиту щодо моїх внутрішніх інтересів в Україні та  нетаємної інформації щодо моїх зовнішніх інтересів. Конфиденційність та нерозповсюдження такої інформації - гарантую згідно п.3 цієї Хартії. Всі віщеназвані погодження мають силу тільки у випадку визнанням державою цього пункту

10. Погоджуюсь з тим, що відокремлення мого особистого спадку та майна на користь держави - можливе тільки у випадку невиконання мною зобов'язань та погоджень за цією Хартією та позбавлення мене громадянства Громадянським Судом України. 
Вимагаю відокремлення мого особистого спадку та майна на мою користь у випадку невиконання державою Україна визнаних за цією Хартією моїх вимог.


Пояснення до Хартії:

Ми - дуже різні. Останні події показали , що деяка кількість громадян України не виконують свої обов'язки громадянина та не бажають приймати участь в державі Україна. Отже державність України - підривається внутрішньо, деякими її частками. Також ми маємо ДУЖЕ різні уявлення про те, що саме являє собою держава Україна та на яких засадах вона має функціонувати. Нам всім треба узгодити поміж собою ці засади.

А також,  дуже потрібно відділити пшеницю від бур'янів.

Відділити громадян України, що бажають зростання та розквіту своєї країни 
від тих, хто бажає її знищення, розграбовує та силує Україну, тормозить її розвиток.

Тому, таку(або подібну) Хартію - має особисто підписати кожен громадянин України. 
І лише при підписанні такої Хартії людина зможе вважатися громадянином нашої країни. Без підпису - людина отримує статус персони нон-грата та у 48 годин видворюється за межі держави.

Укладемо Договір між собою та створимо нову Україну! 

Слава Україні!  

ПиСи: текст Хартії - має узгодитись референдумом, як одним із засобів прямого волевиявлення. 
Його підпис має бути відображеним на першій сторінці паспорту
2

Коментарі