Чому ми підтримали Ольгу Богомолець?


В українській політиці залишилися лише бариги і негідники. Результат їх діяльності побачили всі. Загинули люди. Втрачено Крим. Торгуються. Крадуть. Піаряться. Країну нищать соціальні паразити. Під загрозою окупації Схід. А вони пруть на ТБ...
Кого з кандидатів у Президенти України підтримає Майдан?

На цей момент проявилася лише одна достойна кандидатура, що єднає Схід і Захід, Південь і Північ.
Красива розумна жінка. Мати. Лікар. Громадський діяч. Музеєтворець. Поетеса. Співачка. Патріот.
Ольга Богомолець.
...Я помітив, що після кожної зустрічі з нею відбувається щось містичне.
Особливо у власноруч створеному нею Замку "Радомисль" у Радомишлі Житомирської області.
Можливо то енергетика безцінної колекції ікон, які вона зібрала, заснувавши унікальний музей?
А може впливають написані нею вірші, які вона співає так, що часто виступають сльози?
Вразила літня зустріч.
Відбившись від групи, ми обговорювали можливість будівництва дороги у містечку Радомишль. Замок став справжньою перлиною міста, туристи і паломники їдуть сюди з усього світу, а дорога... Вірніше, набір ям та калюж, що стали ганьбою райцентру, псували весь позитив.
Пані Оля провела ряд зустрічей, змогла переконати тодішнього спікера парламенту, ми медійно підтримали, вимогливо підганяючи будівельників...
26 листопада 2013 року, дорогу до Замку Радомисль урочисто відкрили.
Далі Майдан...
Якби вона тоді не встигла, сумнівно, що вдалося б нині... Хіба, якби стала Президентом... Про це давно говорять козаки-характерники.
Вона не вірила - відмахувалася. Вони посміхалися... Подивимось...
Майдан знає Ольгу Богомолець як лікаря. То окрема, велика і яскрава тема...
Її авторитет серед людей, щира повага, любов до неї справжні. Зіграти таке - неможливо. Лише заслужити. Їй це вдалося.
Її позиція при кулуарному розподілі посад і публічна аргументована відмова від великого крісла, лише підтвердили її СПРАВЖНІСТЬ.
Мораль, віра, духовність, патріотизм - її єство.
Таким і повинен буди справжній Лідер нації, яким є Президент України.
Не менеджер! Провідник!
Знайти патріотичних професіоналів для влади дуже легко. Треба просто їх знати...
Вибирати з тої потертої засвіченої колоди просто нікого.
То чому б не Ольга Богомолець?
А Музей плакату при журналі "Музеї України" несподівано дав медіа-старт кампанії потенційного кандидата, оприлюднивши в Фейсбуці кілька простих плакатів. Реакція бурхлива.
Влітку ніхто не вірив, що буде дорога на Радомисль.
Восени ніхто не вірив у перемогу Майдану.
Навесні мало хто вірить, що Ольга Богомолець стане Президентом.
Скоро літо!
Давайте вірити у світле і хороше!
І воно збудеться!
Україна переможе!
Віктор Тригуб, редактор журналу "Музеї України", директор Музею плакату України







Журнал “Музеї України” підтримає Ольгу Богомолець як президента

Офіційні реквізити для збору коштів на грошову заставу кандидата в Президенти України Ольги Богомолець

До уваги усіх хто бажає долучитися до збору коштів на грошову заставу для участі в президентських виборах.
Станом на 10.45 зібрано 2 289 876 грн з необхідних 2 500 000 грн

Офіційні реквізити рахунку:
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ДІЛОВА РАДА УКРАЇНИ»

Реквізити:
Код за ЄДРПОУ 33305184
Юридична адреса: 01010, м. Київ, вул. Івана Мазепи, 10
р/р 2600022452 в ПАТ "УПБ"
МФО 300205

Призначення платежу:
Безповоротна фінансова допомога або добровільна пожертва
на здійснення статутної діяльності Громадської Організації.

Не прибуткова організація
Не є платником ПДВ
Директор - Линова Вікторія Михайлівна, діє на підставі статуту.

Долучитися до збору коштів на грошову заставу для участі в президентських виборах Ольги Богомолець можна і через Приватбанк. Номер картки для перерахунку коштів: 4149497801329949.

 http://bogomolets.com/ua/news/259-ofitsijni-rekviziti-dlya-zboru-koshtiv-na-groshovu-zastavu-kandidata-v-prezidenti-ukrajini-olgi-bogomolets#ixzz2xG8b0hPo 

Журнал “Музеї України”, інші наші сайти та Музей плакату вітають рішення чудової людини, музеєтворця Ольги Богомолець, боротися за посаду Президента України!

Можливо, у цій ситуації це краща кандидатура…

Підтримаємо з тим же запалом, як і при прокладанні дороги на Замок Радомисль!

Команда журналу “Музеї України”

Ольга Богомолець: та влада, яка зараз є, не відповідає антикоруп

 


 У прямому ефірі інформаційної програми “Події ” на телеканалі "Україна" Ольга Богомолець, лікар- координатор Майдану, громадський діяч розповіла, що вона думає про свої шанси на перемогу в майбутніх президентських виборах. На думку лікаря — координатора Майдану, ”та влада, яка зараз є, не відповідає антикорупційним поняттям", передає УНН.

За словами Ольги Богомолець, поки необхідну заставну суму для початку виборчої кампанії їй зібрати не вдалося.
“Але ще й не ранок”, - сміється вона. — “Зараз у нас відкриті рахунки громадської організації, рахунок у банку, тому, гроші постійно приходять. Ми впевнені, що завтра буде необхідна сума і ми зможемо внести заставу”.
Відповідаючи на питання про те, як оцінює свої шанси на перемогу, Богомолець сказала: “Я вірю в майбутнє України. Незалежно від того, де і ким я буду, я буду служити майбутньому України. Так робили мої предки. Жити в такій країні, як у нас була — я більше не хочу. Більше не можу бачити, як вбивають, б’ють. Били і при тій владі, і при цій. І те, що відбувається сьогодні в Україні, перестало вписуватися в моє розуміння життя в країні.
На думку лікаря — координатора Майдану, ”та влада, яка зараз є, не відповідає антикорупційним поняттями".
“Досі у суспільства немає ніякої інформації, хто відповідальний за побиття студентів і події 18-20 лютого. Невже, система настільки боїться правдивої відповіді, що досі не може дати його українському народу? Не хочу жити в такій системі і не хочу погоджуватися з тими умовами, в які мене ставлять”, - підкреслила Богомолець.
Розповіла громадський діяч також і про те, чому прийняла рішення балотуватися на президентських виборах: “Я йду у владу спеціально для того, щоб дати всім людям можливість впливати на владу. Зараз з нашої зброї у нас тільки коктейлі Молотова і бруківка. А що ж потрібно зробити, щоб люди йшли у владу не по гроші? Сьогодні у нас є два суб’єкти: гроші і влада, і вони обидва необхідні державі. Але коли гроші приводять у владу — виникає відсутність справедливості. Тобто, у владу не можуть прийти професіонали апріорі, тому що у них немає таких грошей. А коли влада дає гроші — це корупція. Я відмовилася від політичної ренти. Що це означає? За мною ніхто не стоїть, я нікому нічого не винна, і я нікому не буду нічого віддавати. Тому я зможу створити рівні і справедливі умови для всіх людей, щоб розвивалася економіка, і люди були б соціально захищені”.
Незважаючи на те, що соціологи стверджують, що на даний момент вона не входить навіть до п’ятірки популярних кандидатів, сама Богомолець впевнена, що головне — вірити в підтримку народу України: “Кожен колись починає свій шлях  І дуже важливо розуміти  можливо, до фінішу ти й не дійдеш. Але головне — дати людям розуміння і правильний меседж того, як потрібно йти. Якщо сьогодні не починати — то завтра може ніколи не статися. Я вірю в підтримку, я люблю народ України і готова йому служити. Навіть якщо я не дійду до фінішу, то я все одно буду продовжувати йому служити”.
Джерело: УНН

Cайт "Музеї України" відновлено!


Ресурс було демонстративно знищено у перший день окупації Криму. У лютому, під час підготовки до відкриття першої виставки "Плакати Майдану" у Нацмузеї в Пирогові. У той же день невідомими зловмисниками було підпалено поле поблизу Нацмузею...

http://museum-ukraine.org.ua/


Однак, попри всі погрози і проблеми перша виставка з роботами вже легендарних художників Майдану, особистими речами майданівців була відкрита і висвітлена в пресі.
Висловлюємо особисту подяку Генеральному директору Національного музею народної архітектури і побуту України Дмитру Зарубі!
Після певних зусиль врятували архів сайту.
Потім почалися роботи зі створення нового ресурсу на тому ж домені.
26 березня, нова версія сайту запущена у тестовому режимі.
Нині переносяться каталог музеїв, найбільш резонансні матеріали.
Підкреслюємо, що мегапопулярна сторінка Музею плакату України при редакції у Фейсбуці втрималася попри спробу злому! Нині її відвідуваність 70-200 тисяч читачів на добу!
Пишаємося всіма членами нашої команди - жоден не здригнувся, не відступив!
Нагадуємо, що після прийняття отих тоталітарних законів, керівництво часопису і Музею плакату перетворилося на "терористів, які розповсюджували екстремістські заклики", за що реально світило 15 років з конфіскацією. Що нас не спинило.
Майдан переміг.
Ми продовжили боротьбу проти російських окупантів, плакатно підтримуємо нашу Армію, Крим...
Знаємо - УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
Отож, сайт "Музеї України" починає нове життя на сервісі Вордпрес.

http://museum-ukraine.org.ua/

Заходьте, читайте!
Віктор Тригуб, Журнал "Музеї України"


Нас можна підтримати:

Гривні по Україні: картка Приватбанку 4405885009382455

Володимир Бондаренко: Корупційні схеми буде викрито і знищено!


На фоні зовнішньої інтервенції російських військ на нашу землю, щоденно і щохвилинно точиться і внутрішня війна – інформаційна диверсія. Вона не менш загрозлива, бо мета її – задурити людям голову, розколоти суспільство та сіяти сумніви.
Я, Володимир Бондаренко, голова Київської міської державної адміністрації, став одним із об’єктів такої спланованої, заздалегідь брехливої інформаційної атаки, яка триває не один день.
Зрозуміло, що головною метою такої провокації є дискредитація не прсто Бондаренка, а нової влади у місті Києві. Адже з першого дня своєї роботи на цій посаді я розпочав тотальну ревізію діяльності усіх структурних підрозділів адміністрації, аби виявити явних і тіньових корупціонерів та присікти роками процвітаючий дерибан.
Водночас я запропонував усі без винятку кадрові рішення обговорювати публічно, проводити через Люстраційний комітет та оприлюднювати списки за допомогою ЗМІ. Мої принципи у цьому питанні: досвід роботи, фаховість, чесність.

Я відсік будь-які спроби кулуарних призначень, чим, безперечно, поламав плани багатьом, хто прагнув змінити на посадах обличчя, не змінюючи системний дерибан.
Ця розворушена мною купка шахраїв вирішила врятуватися тим, що постійно розповсюджує брехню. Зокрема почали ширитися чутки, ніби я призначаю родичів на посади у столичних районах. Запевняю всіх – це відверта брехня! Жодного родича на жодну посаду навіть не було рекомендовано!
Аби присікти ці наклепи та покарати зловмисників, я буду ініціювати перевірку кожного кандидата на посаду в районах на предмет родинних зв’язків зі мною. Водночас звернуся до правоохоронних органів, аби вони виявляли наклепників та карали згідно з чинним законодавством.
Але найстрашніше, що ці шахраї вміло маніпулюють свідомістю людей, які пережили трагічні дні протистояння на Майдані, і бояться знову бути ошуканими. Вони, прикриваючись гаслами, сіють сумніви серед громадян.
Звертаюся до кожного з Вас, хто пройшов горнило боротьби і вистояв: будьте пильними! Бо зло уміло змінює свою личину, не перестаючи бути злом! Усі ті страшні дні і ночі боротьби я був разом з Вами, не ховався, не боявся. Стояв, відчуваючи Ваше плече, коли нас відтісняв «Беркут», грівся уночі біля багаття, коли були морози, і не пішов із Майдану, коли почали стріляти.
Щоб захистити мітингувальників від штурму, я купив чотири старих вантажівки, оформив їх на себе (аби не підставляти нікого) і поставив в урядовому кварталі перед рядами міліції. На мене одразу режим завів кримінальну справу, і покарання мало бути до п’ятнадцяти років ув’язнення. Але я робив це свідомо та готовий був до всього!
Тепер ці пройдисвіти у своїх інформаційних війнах розповсюджують брехню, нібито я маю цілий автопарк. Схаменіться і побійтесь Бога! Ці вантажівки згоріли під час протистоянь! Навіть у таких, як ви, має бути хоч крапля совісті.
Тільки пройдисвіт або провокатор може говорити, що після всього пройденого і пережитого я вдався б до такого дешевого ґешефту, як призначати родичів, продавати якісь дозволи чи бруднитися об якесь примітивне використання службового становища.
Хочу сказати кожному такому брехуну, що в умовах загрози війни ви перетворюєтеся на злочинців у першу чергу перед своїми родичами і близькими. Бо ви розхитуєте суспільство, сієте сумніви і руйнуєте нашу монолітну єдність, народжену Майданом. Ви робите нас більш вразливими перед зовнішнім ворогом. Але вам це не вдасться!

Якщо люди змогли здолати такий страшний режим, то таку морально здрібнілу полову розкусять і виплюнуть досить швидко!
Водночас запевняю: від наміченої мети не відступлю! Торгувати посадами не дам! Корупційні схеми буде викрито і знищено!

Володимир Бондаренко

Повернення Межигірського монастиря


Древнє козацьке село Нові Петрівці, Вишгородського району на Київщині, повертає славу легендарного Межигірського монастиря. Кілька років ця тема була фактично забороненою. На щастя, завдяки Майдану, часи змінилися!
У Національному музеї-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році" урочисто відкрито виставку про Межигірський монастир.
 Прикметно, що ця подія співпала з демонстративним підняттям у музеї прапора Військово-Морських Сил України - на підтримку наших військових, що виявилися заблокованими у Криму. Колектив звернувся до всіх військово-історичних музеїв підняти прапори ЗСУ!
-Ми багато років досліджували історію Межигірського монастиря, - розповів директор музею Іван Вікован, - Видали чимало поліграфічної продукції, навіть брошуру, що моментально стала бібліографічною рідкістю. Вивчали перебування тут Тараса Шевченка. Всі матеріали збережено, частина представлена на виставці, яку можна вільно оглянути!
Слід зазначити, що музей і патріотично налаштовані депутати Новопетрівської сільради, зберегли унікальну Дзвонкову криницю, яку малював Кобзар! Упорядкували територію, побудували капличку УПЦ КП. Забезпечили туди вільний доступ людей.
Це при тому, що криниця опинилася у кількох метрах від паркану маєтку Януковича!
Саме до Дзвонкової криниці змогли прорватися Автомайданівці, попри щільні ряди беркуту і ВВ...
Пройшло лише кілька тижнів після всіх тих драматичних подій...
Днями відбулася нарада представників журналу "Музеї України", Музею плакату України, Нацзаповідника "Битва за Київ у 1943 році", Новопетрівської сільради.
Вирішили, що час повертати Новим Петрівцям імідж музейного села, а не бункера екс-диктатора.
Нагадуємо, що крім Нацзаповідника, в селі діє музей Хата Савки, а Виконком сільради, підтримав ініціативу журналу "Музеї України", зареєструвавши Музей плакату України, Музей слідопитів, Музей козацьких страв.
Шеф-редактор часопису "Музеї України" Наталка Іванченко подякувала депутатам сільради, що у найстрашніші реакційні часи, не скасували реєстрації Музею плакату України, який розпочав в інтернеті запеклу плакатну війну, підтримуючи Майдан, а нині наших у Криму.
Після прийняття відомих тоталітарних законів, команда журналу "Музеї України" та Музею плакату опинилися серед пропагандистів "тероризму, екстремізму, поширення закликів до масових безпорядків".
Це не дивно, бо у редколегії журналу були нардепи А.Парубій, В.Яворівський, О.Абдуллін... Раду Музею плакату очолює член Політради Правого сектору, доктор історичних наук Павло Гай-Нижник, що протягом усіх подій на Майдані демонстративно ходив без маски... Кандидат історичних наук, екс-директор Національного військово-історичного музею України, полковник ЗСУ Віктор Карпов, який відкрито виступив проти екс-міністра оборони Лебєдева, позбувшись посади... Світило років 15 таборів...
У перший же день окупації Криму, сайт "Музеї України" було знищено невідомими... Тривають відновлювальні роботи...
Нині Нові Петрівці отримали знаковий об`єкт, де жив Янукович. Що з ним робити - сказати важко...
Є пропозиція відновити на території резиденції Межигірський монастир під управлінням УПЦ КП. А до свіжонабудованих будівель пускати організовані групи екскурсантів.
Тут не варто щось видумувати - потенціал науковців Національного музею-заповідника "Битва за Київ у 1943 році" достатній для організації комплексної екскурсії як музеєм, так і в Межигір`я!
Ми вже побачили, як невідомі "герої самооборони" спробували банально розграбувати резиденцію, скільки шакалів-колекціонерів, прикриваючись статусом музейника туди рвуться для самозбагачення...
Досить!
Новопетрівська сільська Рада, Вишгородська РДА та райрада, Київська ОДА і облрада повинні негайно прийняти рішення про заборону відчудження території резиденції, приватизацію, забезпечити дієву охорону, організувати легальний туристичний маршрут.
Все повинно відбуватися під державним управлінням і громадським контролем!
Команда журналу "Музеї України" буде у цьому всіляко сприяти!
Не дамо розграбувати і знищити Межигір`я!
...А виставку про Межигірський монастир радимо відвідати найближчим часом!
Віктор Тригуб, редактор журналу "Музеї України", директор Музею плакату України












У Національному музеї архїтектури та побуту України відбулася зу


У музеї, в експозиції «Українське село 60-70-х», вже кілька тижнів  працює виставка «Плакати Майдану», яку збирав Музей плакату України протягом всіх буремних місяців протистояння.

Виставка викликала неабиякий інтерес у відвідувачів Музею – не зважаючи на тривожний час пов'язаний з кримськими подіями, зимова революція назавжди залишиться кривавим літописом української історії.

У ці вихідні до музею завітали студенти Інституту журналісти КНУ ім. Т.Шевченка, які відвідали виставку «Плакати Майдану» та поспілкувалися з активістами Майдану: Павлом Гай-Нижником, членом політради Правого сектора, активістом блокування Міністерства освіти Сергієм Пархоменком, які розказали про подробиці лютневих подій, про роботу Правого сектора, поділилися планами та перспективами.

Під час імпровізованого брифінгу були присутні генеральний директор НМНАПУ Дмитро Заруба та автор виставки, директор Музею плакату України Віктор Тригуб.

Після зустрічі зі студентами, Гай-Нижник, історик за фахом, детально познайомився з музейними експозиціями, з роботою музею та поспілкувався з працівниками музею.

Під час зустрічі Дмитро Заруба та Павло Гай-Нижник обмінялися думками щодо можливих форм співпраці музею та Правого сектора, та домовились про проведення спільних акцій та заходів.

Прес-служба

Треба підняти прапори Збройних Сил України!


Провели скромну символічну акцію - придбали прапор Військово-Морських Сил України і вивісили у Національному музеї-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році".
 Був невеликий антикремлівський мітинг. Найбільше вразили ветерани: буквально прокляли Путіна за спробу влаштувати безумну бойню в Криму.

Виступили літні жінки, чиї батьки пройшли ту війну. Плакали. Моляться.
Давайте без доручень і наказів вивісимо прапори нашої Армії, без помпи і преси, у своїх колективах проведемо мітинги-протесту, морально підтримаємо наших солдат і натиснемо на того параноїка.
Звернемося до простих росіян з вимогою не допустити безглуздого вбивства невідомо заради чого...
А директор музею Іван Вікован звернувся до колективів військово-історичних музеїв з пропозицією підняти прапори ЗСУ та Флоту України, на знак солідарності з нашими військовими.
Було б доречно, аби ініціативу підтримала і нова влада...
Акцію підтримали Новопетрівська сільрада, журнали "Музеї України", "Нова Січ", Музей плакату України...
Прес-служба



Ініціатор акції - директор музею Іван Вікован



Музей підтримує український Флот!





Учасники мітингу у Нових Петрівцях Вишгородського району Київської області

"Плакат для Збройних Сил України"!

  • 10.03.14, 17:17
  • post

Музей плакату при журналі "Музеї України" і Плакатна сотня розпочинають акцію-конкурс "Плакат для Збройних Сил України"!
Для підняття і підтримки бойового духу бійців ЗСУ, всіх патріотів, слід негайно створити серію робіт про нашу армію, бойову історію українців!

Нам є що згадати, є чим пишатися, є що пропагувати серед солдат і офіцерів!
Журнал "Музеї України" та Музей плакату офіційно звернеться до керівництва Міноборони з такою пропозицією, аби легалізувати конкурс, відібрати кращі роботи, терміново втілити їх поліграфічно і направити у частини. Враховуйте специфіку військоматів!
Починаємо негайно!
Просимо всіх художників, плакатотворців, фотошоперів, демотиваторщиків просто зараз включитися!
Не забувайте про дотримання авторських прав - вказуйте прізвище, робіть посилання на авторів фотографій, малюнків!
Сподіваємося, кращі роботи будуть надруковані і передані у бойові підрозділи.
Слово і плакат - ефективна високоточна зброя!
Віктор Тригуб, директор Музею плакату при журналі "Музеї України"

Кілька робіт з віртуальної колекції МПУ







В.Путін очима українських та міжнародних плакатистів


"Світлий миротворчий" образ Президента Російської Федерації В.В.Путіна давно привертав увагу художників. Однак, справжня популярність російського лідера знайшла під час Майдану у Києві, та після ганебної окупації Криму. Перевірено - якщо керівники такого рівня стають героями такої кількості плакатів, скоро революція, відставка або кінець...
Взагалі, неадекватність президента ядерної колись  супердержави видна всім. Він втратив основні моральні орієнтири. Людське життя для нього нічого не значить. Почати війну, окупацію, агресію, масове вбивсто він може з такою ж легкістю, як підняти ціни для населення.
Все більше росіян починають розуміти, що їх керманич звичайний збочений параноїк!
 І безкарність, багатство і влада перетворили його на небезпечного монстра, який до останнього буде чіплятися за владу, знищуючи людей.
Даємо трохи плакатів, карикатур, малюнків художників України, Росії, Польщі, Канади, Австралії, Франції.
Таким його бачать творчі люди.
Жахливий образ.
Страшні вчинки...
Музей плакату