хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Водохреща на озері Небреж!

  • 17.01.19, 19:17

Шановні пані та панове!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім святом Хрещення Господнього! Нехай цей світлий день наповнить ваші душі радістю й щастям, подарує вам віру,  надію та добро. Нехай освячена хрестом і молитвою вода в цей день наповнюється цілющою та життєдайною силою для вашого здоров’я та стає джерелом очищення душі.

Це наші православні традиції й ми, продовжуючи шанувати українські звичаї та обряди, запрошуємо всіх бажаючих на святкове богослужіння на березі о.Небреж, Велике Освячення води й купання в ополонці у святий день Хрещення Господнього.

Після великого освячення води в о.Небреж, буде освячені й привезені ємкості з водою. Кожен бажаючий зможе випити або набрати цілющої води, щоб принести її додому. Християнська Церква шанує освячену йорданську воду за її велику святість. Ця вода має силу очищувати і зцілювати душу й тіло людини. Йорданською водою також скроплюють оселю, щоб оминало всяке нещастя і гарно велося в домі.

Всі, хто хоче мати здоров’я на весь рік, зможуть скупатися в підготовленій  ополонці. Ви матимете можливість у теплі й затишку переодягнутися перед купанням та після нього.

Після очищення водою та купання в ополонці вам запропонують зігрітися ароматним чаєм з імбиром та медом, скуштувати смачного  гречаного кулішу.

Маленьких гостей свята чекають солодощі та веселі конкурси.

Захід відбудеться за підтримки АТ АКБ «АРКАДА».


Чекаємо вас 19.01.2019 за адресою м. Київ, Дарницький район, вул. Колекторна, озеро Небреж (зона благоустрою). Початок о 9.30 

Запрошуємо всіх бажаючих провести цей світлий день Хрещення Господнього в нашому теплому колі.

0

Коментарі