хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вибори ректора Національної музичної академії

  • 18.09.18, 19:22

Вибори ректора Національної музичної академії імені Чайковського повинні пройти чесно без зовнішнього тиску!

Найстаріший навчальний заклад музичної освіти має шанс обрати нового ректора! Вперше за 14 років є надія, що вибори будуть справді альтернативними!

Попередній керівник міцно тримався за своє крісло і як вогню боявся чесного волевиявлення. При ньому вибори ректора були цілковитою фікцією з лише один кандидатом – діючим на той час очільником Академії.

Список його «досягнень» на посаді займе не одну сторінку. Але усі вони зі знаком мінус. З передового навчального закладу, який дав світу таких музичних метрів як Рейнгольд Глієр, Лев Ревуцький, Борис Лятошинський, Академія перетворилась на кишенькову структуру однієї особи, яка відчувала себе царем та богом.

Тепер є надія, що все зміниться! Але за однієї умови – якщо у вибори не втрутяться політики, не буде тиску на колектив й кожен зможе проголосувати по-совісті.

Екс-ректор знову хоче керувати й підключає для цього «важку артилерію» у вигляду численних особистих зв’язків, в тому числі й серед народних депутатів. Йде змагання минулого та майбутнього і від того хто переможе залежить доля Академії.

Закликаю, громадський сектор тримати процес в полі зору, а політиків – дистанціюватись від виборів ректора Національної музичної академії!

Потрібно розконсервувати Консерваторію, вдихнути в неї нове життя та повернути їй славу кузні музичних кадрів України!

Ірина Суслова
0

Коментарі