хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

За ініціативою Валерія Гнатенка у Дружківці нова традиція

  • 19.06.18, 16:45
У Дружківці відбудеться масштабне свято Івана Купала За ініціативою міського голови Валерія Гнатенка у Дружківці з`явилася нова традиція

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят, як відомо – свято Івана Купала. І сьогодні актуальність цього свята полягає у поверненні інтересу молоді до культурної спадщини, пізнання звичаїв та традицій українського народу. Саме з цією метою 6 липня у Дружківці вже другий рік поспіль проходитиме масштабне свято Івана Купала.

У цей день буде організована святкова концертна програма, проведені народні тематичні розваги та конкурси, спортивно – видовищні виступи та театралізовані вистави із залученням вихованців спортивних клубів та представників творчих колективів міста. Святкові заходи, які проводитимуться за сприяння міського голови Валерія Гнатенка, нададуть можливість мешканцям та гостям Дружківки не просто бути споглядачами, а й стати учасниками обрядового дійства.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до свята, цікаво провести час, додати собі гарного настрою.Отож, слідкуйте за детальними анонсами на офіційному сайті Дружківської міської ради.

 

0

Коментарі