хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дружківка провела регіональні змагання з мотокросу

  • 07.06.18, 18:18

Швидкість, рев моторів, стрибки й повороти, – 28 травня у Дружківці відбулися регіональні змагання з мотокросу. Вісімнадцять років назад такий захід вже відбувався, але відсутність професійної траси, людської ініціативи, підтримки та допомоги не змогли зробити цю подію традиційною. На щастя, часи змінюються і мрії здійснюються.

Змагання проходили на схилах Костянтинівського району. Організаторами стали Дружківська міська рада, райдержадміністрація Костянтинівського району, обласний комітет ТСОУкраїни, які при підтримці компанії «Веско» відродили трасу до рівняпрофесійних міжнародних змагань і доклали чимало зусиль, щоб свято вдалося. З першими словами привітань до присутніх звернувся міський голова Валерій Гнатенко, який побажав всім спортсменам перемоги, адже мотокрос – це спорт справжніх чоловіків. «У Дружківці завжди підтримувалися творчі та спортивні ініціативи – й міські, й обласні та регіональні, саме розвиток особистості є запорукою подальшого розвитку міста та суспільства в цілому», – зазначив міський голова.

Як повелося з давніх-давен на нашій землі, перед будь-яким серйозним ділом або перед дорогою, людей завжди частували – пригощали святим хлібом. Організатори свята не відійшли від цієї традиції та пригостили спортсменів Дружківки, Костянтинівки та Краматорську короваєм. А яскравим акордом стали жовто-блакитні кульки в небі, випущені з рук вихованців хореографічного колективу «Модерн».

Тож змагання стали справжнім екстремальним видовищем. На схилах довкола траси зібралось чимало дружківчан та гостей міста, які з цікавістю спостерігали за перегонами та активно вболівали. Змагалися професіонали та аматори, ветерани мотоспорту та зовсім юні спортсмени. Всі вони залишилися задоволені організацією заходу та запевнили, що готові повернутися у Дружківку в наступному сезоні.Наприкінці заходу відбулося урочисте нагородження з врученням кубків, дипломів, медалей та грамот.

 

 

 

 

 

 

0

Коментарі