хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Валерій Гнатенко: Дружківка – мирне місто!

  • 29.04.18, 02:50

Прифронтова Дружківка живе звичайним мирним життям, вирішуючи  проблеми. Головне завдання місцевої влади – забезпечити нормальну діяльність міської інфраструктури, гарантуючи конституційні права громадян України. І це вдається!

Під керівництвом міського голови Валерія Гнатенка відбулося пленарне засідання сесії міської ради VII скликання, в ході якого розглядалося питання щодо підсумків роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та заходи щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Заступник міського голови Руслан Верещагін доповів, що опалювальний період 2017-2018 років завершений, житлово-комунальне господарство забезпечило безперервне надання мешканцям міста якісних послуг протягом зими. На даний час усі комунальні підприємства міста проводять весняні огляди своїх об’єктів: житлові будинки, теплотраси та котельні, водопровідні та каналізаційні мережі, зелені насадження, опори освітлення та трамвайні колії. За результатами цих оглядів складаються графіки виконання ремонтних робіт.

Так з метою підвищення надійності теплопостачання по закінченню опалювального сезону в квітні 2018 року, були проведені гідравлічні випробування трубопроводів теплотрас на всіх котельнях виробничої одиниці «Дружківкатепломережа» обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго». У результаті цих випробувань були визначені ділянки, що потребують ремонту в першочерговому порядку. Згідно з планом заходів підприємство планує виконати ремонт 1490 м по каналу теплових мереж, із них 660 м труб у ППУ ізоляції, капітальний ремонт 8 котлів на 5 котельнях, а також поточний ремонт 30 котлів та допоміжного обладнання на міських котельнях.

Дружківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» є комплексом ємкостей питного водопостачання міста, пристроїв знезараження води, водопровідних насосних станцій та міських магістральних і розподільних водопровідних мереж, міських очисних споруд, каналізаційних мереж та насосних станцій.

Протягом літнього періоду 2018 року підприємством планується замінити 700 п.м водопровідних та 200 п.м каналізаційних мереж, 52 пожежних гідранти, 16 одиниць запірної арматури на водопровідних мережах, а також виконати ремонт 42 колодязів із заміною перекриття та накриттям їх кришками.

На водопровідній та каналізаційних насосних станціях передбачений ремонт 246 м2покрівлі, утеплення приміщення та запірної арматури. На каналізаційних насосних станціях №1,3,4,5,6 проводитиметься заміна дверей та запірної арматури у кількості 24 одиниці. Також планується виконати ремонт скребкових та трансбордерних візків на відстійниках каналізаційних очисних споруд, утеплення дюкерних переходів через річки Казенний та Кривий Торець.

-Дружківка – мирне українське місто! Хоч і знаходиться поруч з фронтом! – зазначив Міський голова Валерій Гнатенко, – Нам вдається вирішувати всі проблеми, долати виклики сучасності, забезпечувати конституційні права громадян. Зрозуміло, є недоліки, недопрацювання, недофінансованість. Як і скрізь. Але, ми впевнені у майбутньому!

Найбільш проблемним питанням після завершення зими заступник міського голови Руслан Верещагін назвав стан міських покрівель. До комунального підприємства «Комсервіс», яке є управителем житлового фонду Дружківської міської ради, за період січень-березень 2018 року надійшло 97 звернень з цього питання. Більшість з них у лютому-березні, після розтавання снігу та льоду. На жаль, погода в I кварталі не дозволила виконувати ремонти покрівель у значному обсязі. На сьогодні виконаний поточний ремонт 1340 м2 м’якої покрівлі на 24 будинках. Всього ж влітку планується відремонтувати 11 тис. м2 покрівель.

Буде продовжена робота по ремонту під’їзних козирків та заміні аварійних і зруйнованих. Передбачається ремонт 5 тис. п.м міжпанельних швів, 40 під’їздів, цоколів та фасадів 10 житлових будинків. Планується відремонтувати 30 електрощитових та встановити 56 електролічильників.

Підприємством електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло», Дружківським комунальним автотранспортним підприємством, комунальним підприємством «Спектр» та «Дружківкаавтоелектротранс» також розроблений ряд заходів з благоустрою міста, які будуть виконуватися протягом літнього періоду.

Значна увага приділятиметься ремонту автодоріг Дружківки.

Взагалі в планах по ремонту доріг на поточний рік у межах виділеного фінансування 11,5 млн. – поточний ремонт центральних автодоріг міста, завершення капітального ремонту ділянки автодороги по вул. Педагогічна та капітальний ремонт автодороги по вул. Свободи (1,4 км). До травневих свят планується нанесення дорожньої розмітки по вул. О. Тихого, Хмельницького та Соборна. Вже проведені роботи по очищенню автодоріг по вул. О.Тихого, Соборна, Машинобудівників, Космонавтів та інших від нанесеного ґрунту та піску. Завершений поточний ремонт автодоріг по вул. О.Тихого та в’їздів на суміжні з нею вулиці, відремонтовані вул. Дубініна, Котляревського, Сахненко (район лікарні № 1 мікрорайон Яковлівка), а також вул. Одеська, Миру, Откаленко та Волгоградська.

 

0

Коментарі