хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Лавра - Дружківці

  • 05.03.18, 20:01

5 березня 2018 року у приміщенні Донецького обласного художнього музею, розташованого у міському палаці культури «Етюд», за участю заступника міського голови Наталі Слесаренко відбулося урочисте відкриття фотовиставки художніх фотографій «Києво-Печерська лавра – святиня України». Виставку відкрили директор Донецького обласного художнього музею та в.о. генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Олександр Рудник, завідувач музейно-освітнього відділу.

З вітальним словом звернулася до присутніх Наталія Слесаренко: «Сьогодні ми можемо бачити маленьку історію успіху: адже культурне життя нашого міста заграло новими фарбами, і вже третій раз ми збираємося для виставкових проектів. Хотілося б подякувати музейним робітникам та реставраторам: завдяки складній, наполегливій, надзвичайно відповідальній та прихованій від очей відвідувачів роботі яких сьогодні ми маємо нагоду насолодитися, так би мовити, звітом про діяльність по збереженню національної культурної спадщини. Я бажаю, щоб всі присутні відкрили для себе щось нове й надзвичайне, а організаторам вдячна за те, що щедро ділитися культурним скарбом з дружківчанами».

Для фотовиставки були ретельно відібрані найекспресивніші образи Святої Успенської Києво-Печерської Лаври, які відображають велич та красу однієї з найбільших святинь православного світу. Експозиція презентувала гостям фотографії інтер’єрів пам’яток архітектури, панорами Києво-Печерської лаври, яка є святим місцем для всього християнського світу, а також познайомила відвідувачів із знаменитими печерами, храмами та іншими монастирськими спорудами, що зводилися протягом дев’яти століть – з ХІ до ХХ ст. Всі присутні мали можливість насолодитися зображеними на світлинах мальовничими краєвидами Лаври, екстер’єрами та інтер’єрами Києво-Печерського заповідника, який є перлиною культурної спадщини України, справжнім хранителем православного мистецтва, а також духовних та історичних цінностей.-https://druisp.gov.ua/novini/1289-u-druzhkivtsi-vidbulosya-urochiste-vidkrittya-vistavki-khudozhnikh-fotografij-kievo-pecherska-lavra-svyatinya-ukrajini

Експонування виставки сучасних художніх фотографій «Києво-Печерська лавра – святиня України» проходитиме у період з 5 березня по 5 квітня 2018 року.

 

 


0

Коментарі