хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

К.Бриль про реформу

  • 25.10.17, 00:04

Головними темами засідання Ради регіонального розвитку стали розвиток села та економічна модернізація країни. Обидва ці напрямки об’єднує реформа децентралізації, ініційована Президентом України Петром Порошенком.

Вважаю, що це найголовніша реформа, що відбувається на сьогодні в державі. Якщо пригадати, як вона починалась, то можна побачити, як тодішні політичні опоненти запевняли, що децентралізація зруйнує село, забере всі гроші, знищить медицину та освіту у невеличких селах. Проте нині ми бачимо результати зовсім протилежні залякуванням. Більш того, вчорашні опоненти вже бажають бути причетними до реформи.

Не важливо, що кажуть популісти – люди самі зроблять висновки. І для того, аби отримати результати, нам потрібно не збавляти темп і активно працювати далі. Завдяки такому лідеру, як Петро Порошенко ми здобудемо перемогу у багатьох напрямках розвитку нашої держави.

Окремо хочу повідомити, що першочергове залучення інвестицій ми бачимо саме в об’єднаних територіальних громадах. Маємо гарні результати за 2016-17 роки та не менш амбітні плани на наступний рік. Це стосується не лише іноземних, а й вітчизняних компаній. Розраховуємо, що потужний поштовх розвитку в 2018 отримають Вільнянський, Токмацький, Запорізький райони, Бердянськ, Приморськ, Приазов’я та інші території.

Голова Запорізької ОДА

Костянтин Бриль
0

Коментарі