хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Банк “АРКАДА” підтримав “Капітальний суботник” "НВП Екосервіс"

  • 27.03.17, 13:50

437375_7В суботу, 25 березня 2017 року, відбувся  захід під назвою “Капітальний суботник”. Громадські організації, активісти та просто небайдужі кияни не стали чекати і самотужки зробили чистішим своє місто.

Ініціатором заходу стала громадська організація “ЕкоГромада“. Приємно зазначити, що до доброї справи приєднались : сімейний банк “АРКАДА“, котрий став головним спонсором події і вже не вперше допомагає громаді в справах екології, будівельний магазин “Епіцентр”, комунальне підприємство “КП Плесо”, ТОВ «НВП Екосервіс«, ТОВ «Голден проект»,  громадські організації «ЕкоГромада”, «Salo-мандри», «Морські рибалки», «Україна.Воля.Життя», «Дарницька Громадська Варта», «Водно-спортивний комплекс “Видубичі», «Націонал-патріотичний рух України» та просто небайдужі кияни.

437375_7Небріж став першим в списку генерального прибирання, де була задіяна важка техніка  та створена нова зона відпочинку , а саме – невеликий пляж. Активісти вирівняли частину берега екскаватором та підсипали ділянку піском, після цього техніка була задіяна для прибирання будівельного сміття. Також було встановлено 10 баків для сміття.

437375_2

-Громада в цей день  провела суботники на територіях Десенки Чорторий — Деснянського та Дніпровського району, Миколайчик, Сонячне, Наталка, водоймі по вул. Закревського – розповів один з ініціаторів акції, лідер ГО «Екогромада», Валентин Рак, — Люди не чекають милості від якихось абстрактних депутатів, бо розуміють, що це їх берег, де вони відпочивають, купаються, де гуляють їх дітки. Кілька годин попрацювали на себе і всіх киян!

Пляжі в нашому місті повинні бути чистими та вільними для доступу громади, люди повинні мати змогу відпочивати біля водойм, рибалити, а не дихати отруйним повітрям біля стихійних сміттєзвалищ.

Зробимо Київ чистішим разом !!!

0

Коментарі