хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Сашко Ягольник- як інквізиція шоу-бізу

  • 06.07.14, 20:39



Олександр Ягольник жорстко і чітко пояснив рекламістам позицію переважної більшості українців. Не можна використовувати фото продажніх артистів, особливо вихідців із Західної України, які перетворилися на дешевих політичних повій, у якості символів!

Ще комусь щось не зрозуміло? Іде війна. Гинуть наші хлопці. Схиблені терористи зазіхають на наші землі, вбиваючи людей. Рашка - ворог!

Відповідно - ніяких контактів і співпраці! Це останнє попередження!

Просто будуть палити офіси зрадників і знищувати фізично. Вже ніхто нікого не переконує.

Це повідомлення. Затямте...

...Згадую далекий вечір в УРП, коли туди завітала юна Кароліна, яка, в принципі, не вміла навіть говорити кацапською мовою... Пили вино, співали пісні... І ким ти стала - вивернута Ані Лорак? Якщо з Україною - заяви. Проти - іди нафіг! Напівтонів вже нема! Скажи, що Путін - ла-ла-ла. І в Рашку ні ногою! Але, зроби це ЩИРО! Ми зрозуміємо...

Сашко Ягольник, з яким ми колись сиділи спина до спини в одній редакції, молодець! Втрачає гроші, контракти, ефіри, але залишається Українцем. 

Він стає справжньою моральною інквізицією до зажрато-прокацапських шоуменів. Коли іде війна, панькатися із зрадниками ніхто не буде! Вогонь очищає. Як попереджувальний етап. Потім буде радикальніше...

Віктор Тригуб, редактор козацького журналу "Нова Січ"

На Майдане сняли плакаты с известной украинской певицей

На неделе украинский композитор и продюсер Александр Ягольник, который за последние месяцы активно проявляет свою гражданскую позицию, обратился к известному рекламному агентству с просьбой. Александр возмутился тому факту, что в самом центре столицы, на Майдане, висят плакаты, на которых Ани Лорак рекламирует шоколад, и потребовал их снять, сообщает ДеПо.

В письме Ягольник подробно объяснил, почему известная певица не может в сегодняшней ситуации рекламировать ни один продукт.

Эксклюзивно ДеПо Александр объяснил, что как гражданин Украины он не мог поступить по-другому и сделал это в память тех, кто погиб на Майдане во время революции.

А на днях стало известно, что украинскому композитору-патриоту удалось добиться своего: плакаты с Ани Лорак на Майдане демонтировали. Об этом Александр сообщил на своей странице в социальной сети:


0

Коментарі