хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

В Криму тепер переслідують і за Голодомор

  • 06.06.14, 17:37

Вивчати Голодомор в Криму стає небезпечно. Кримчанам відмовлено в праві знати правду про події 1921-23, 1932-33, 1947 рр.

За наявною інформацією, різноманітні “ряжені козачки» та перевдягнені у цивільне працівники російських силових структур починають чинити неприхований тиск на українських істориків, що в Криму займалися зокрема і вивченням Голодомору.


«На півострові стає небезпечно далі продовжувати працювати над темою Голодомору. Російські спецслужби через своїх агентів прямо попереджують: «Никакіх меропріятій по Голодомору проводіть ми вам нє дадім». Різного роду «активісти козачих організацій» йдуть в своїх попередженнях ще далі: «Ні депортації татар, ні Голодомора нє било, а будєте про ето тут заявлять, так ми вам устроім і дєпортацию, і голодомор – всьо вмєстє», - розповідають місцеві активісти та дослідники, але при цьому просять не оприлюднювати їх імена.

На жаль, досі з цього приводу не було жодної реакції з боку офіційного Києва. Мовчать з цього приводу ЗМІ, вже давно ніяких ознак життя не подає керівництво Музею пам’яті жертв голодоморів. Схоже, навіть для тих, в чиї прямі обов’язки входить захист національної пам'яті, наступ на неї (на національну пам'ять) в Криму з боку російських окупантів є проблемою другорядною.

Сергій Пархоменко
0

Коментарі