хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нацмузей зберігає крадене і використовує у комерційних цілях!?

  • 02.06.14, 15:36


Резиденцію Януковича грабували злочинці, вважає Генпрокурор.Мародерами він назвав тих, хто використовує держвласність для наживи.

Національний художній музей України теж опинився серед порушників Закону. Його керівництво, не маючи ніяких правових підстав, взяло на зберігання цінності з палаців Януковича, які були незаконно вилучено з резиденції.

-Щодо зловживання керівниками НХМУ своїм службовим станом, усі юристи одностайні, - сказав правник В.Бровко, - Вони не повинні були приймати у невідомих осіб незаконно вилучене майно з Межигір`я...Тут безумовне пограбування особистого майна... А музей незаконно його зберігає і використовує у комерційних цілях, виставивши на виставці.

Керівництво  шанованого музею, після  гнівної заяви Генпрокурора опиняється під ударом першим. Як і Міністерство культури, під управлінням якого музей перебуває. Згідно яких документів, актів, Законів всесвітньовідомий музей приймав фактично крадені, згідно існуючого законодавства речі і незрозуміло оформивши, спорядивши науковоподібними описами, виставив їх для публічного огляду, ще й примудрившись на тому непогано заробити?! - пишуть Музеї України.

-Маємо масштабну міжнародну підставу молодої української влади! - обурюєтся директор центру ОПАД, політолог Сергій Пархоменко, - Уявляєте кількість порушень! А з музейною етикою знайома директор НХМУ, пролобійована на посаду екс-міністром Януковича? Такі горе-керівники повинні негайно йти у відставку!

Експерти обурені правовим нігілізмом директора Національного художнього музею, пророкуючи її скору відставку та порушення кримінальних справ.

ОПАД

0

Коментарі