хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ставленик Лебєдєва не може бути директором музею Міноборони!

  • 01.05.14, 19:03


Триває боротьба патріотично налаштованих музейників з порятунку головного музею Міноборони - Національного військово-історичного музею України. Нині він перебуває під управлінням проросійськи налаштованої команди випадкових у музейній справі людей, без досвіду і освіти. Яких, попри протести призначив зрадник України, екс-Міністр оборони Лебєдєв, що переховуєтся від слідства в Росії.

Вимагаємо повернути до керівництва музею його творця - полковника ЗСУ, кандидата історичних наук Віктора Карпова!

Ось яку відповідь на запит, отримали активісти з Військової служби правопорядку у ЗСУ.

"Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України було проведено перевірку факту порушення чинного законодавства при прийомі на роботу міністром оборони України Павлом Лєбєдєвим керівника Національного військово-історичного музею України Таранця В.В. Нагадаємо, що для призначення на цю посаду кандидат має відповідати наступним критеріям: повна вища освіта відповідного напряму підготовки тобто історичного профілю; післядипломна освіта у галузі управління; стаж роботи у галузі культури на посадах керівників нижчого рівня не менше 5 років; компетенція і знання законодавства України в галузі культури та музейної справи, знання порядку організації обліку і зберігання музейних фондів, форм та методів проведення науково-дослідної, експозиційної, виставкової, просвітницької, методичної, реставраційної роботи і видавничої діяльності музею, передового досвіду роботи вітчизняних та світових музеїв.

Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України встановлено факт відсутності у керівника Національного військово-історичного музею України Таранця В.В. вищої освіти історичного профілю, післядипломної освіти в галузі управління та стажу роботи в галузі культури на посадах керівників нижчого рівня не менше 5 років. Таким чином, призначений на посаду керівника Національного військово-історичного музею України Таранець В.В. не відповідає зазначеним вимогам, що є грубим порушенням законодавства".

Комітет порятунку музею, ініціатива "Музейна люстрація" та журнал «Музеї України», який неодноразово звертав увагу на непрофесійність зазначеного «фахівця», вимагають від нового Міністра оборони усунути порушення законодавства.

Час відновити справедливість і дати можливість досвідченому музейнику, історику, управлінцю В.В.Карпову повернути закладу його колишню славу!

Прес-служба
0

Коментарі