хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Голландська актриса Галина Кияшко підтримала Україну


Музей плакату стрімко здобуває міжнародну популярність. Розпочавши Конкурс народного плакату протесту, ми отримали сотні робіт з багатьох країн світу! Маємо велику патріотичну діаспору...
Приємно, що в
ідома акторка Галина Кияшко теж вирішила морально підтримати свій народ. Зробила спеціальну фотосесію, дозволивши народним плакатистам використовувати фото.
Чекаємо шедевр
ів!
Дякуємо україн
ці-патріотці!
Лист з Голланд
ії:
 Доброго дня,
Якщо є бажання, можете використати мою фотографію під плакат, зроблену голландським фотографом Арі Тут (Arie Toet у Гаазі. Фотограф дає дозвіл на вільне використання й розповсюдження (також можливі зміни, фотошоп, текст та т.і.) Назва: "To Ukraine with love: tear off your chains!" - "Україно, скинь свої кайдани!".
З повагою, Галина Кияшко Galyna Kyyashko
(українсько-голландська актриса-модель, actress model http://www.galyna.com/).




Довідка:

Галина Кияшко (повне ім`я: Кияшко Галина Володимирівна. Ім`я за кордоном: Galyna Kyyashko) - українсько-нідерландська акторка, поетеса, письменниця, журналіст, сценарист, закінчила Київський Державний Інститут Театрального Мистецтва імені Карпенка-Карого у 1992 році на курсі в Леоніда Артемовича Олійника. Кияшко працювала 6 років на різних каналах українського телебачення ведучою новин, теле-репортером (“Новини УНІАР”, “ТБ Табачук”, ТРК “Київ”, “Вікна”, УТ-1, УТ-2), також 2 роки випускала власну дитячу програму “Смарагдова Скарбничка”, а ще озвучила понад 2000 серій з фільмів та серіалів на ICTV. У 1996 році Кияшко Галина здобула звання Лауреата другої літературної премії видавництва “Смолоскип” за її творчість для дітей. У 1998 році “Смолоскип” видав книжку Галини Кияшко: казки для дітей у віршах “Дід Піхто”. За цим твором було знято короткометражний телефільм (Кіностудія «Рось»), в якому Галина виконала усі 5 ролей. Також за казкою про Діда Піхта режисер Ігор Тихомиров поставив виставу в Камерному Театрі на Чоколівці в Києві, де авторка твору Галина Кияшко виконувала усі жіночі ролі.
Кияшко емігрувала в Голандію у 1998 році (вийшла заміж за голландця). Відтоді й досьогодні вона працює в театрі, грає в кінофільмах, бере участь телевізійних програмах і рекламних кампаніях в Нідерландах, а також пише прозу, вірші, кіносценарії та п`єси.
Деякі з останніх вистав, в яких Галина Кияшко була зайнята у головних та вагомих ролях: “Misverstand” (нідерланська мова “Непорозуміння” Нідерланди), “Anders Samen” (нідерланська мова “Інакше Разом” Нідерланди), “Before I Sleep” (англійська “Перед Сном” Велика Британія Нідерланди), “In de Buurt” (нідерландська “По сусідству ” Нідерланди), “ Theatertour ” (нідерландська “ Театральний Тур” Нідерланди).
Галина вільно володіє чотирма мовами, - поряд з рідною українською, також нідерландською, англійською й російською.
Офіційний акторський сайт Галини: www.galyna.com
В
іктор Тригуб, директор Музею плакату, редактор журналу Музеї України
0

Коментарі