хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Новий кабінет міністрів

Сьогодні було затверджено 331 голосам склад нового кабінету міністрів, при чому влада е жаліла посад, і роздавала посади на право й наліво, в результаті чого посади отримали, громадські діячі, журналісти, просто хороші люди, які в цілому адекватні і віддані своїй справі. Але в майдан була вимога уряд спеціалістів, менеджерів-керівників.


А от не бачу, як Чорновіл буде створювати Антикорупційне бюро, ну як журналіст це буде робити, ну от просто не уявляю. Також не бачу, яким чином Булатов створює, нову програму для молоді доступне житло, чи після того, як він прийде наші спортсмени будуть показувати кращі результати.

Майдан вимагав уряд технократів, людей, які вже мали б плани, і готові були їх впроваджувати вже вчора! Але сьогодні я не бачив ще опубліковану програму, жодного з новопризначених міністрів(крім, Яценюка, але до неї більше питань, ніж вона дала відповідей), а це значить, що всім потрібен час на те, щоб створити її, опублікувати, розподілити обов*язки, подати на розгляд до ВРУ. На це все потрібно, декілька місяців, і за цей період може статися все що завгодно, гривня зараз взагалі знецінилася просто катастрофічно, і підтримати її необхідно зараз, тому часу на розкачку новим міністрам не буде.

Працювати потрібно плідно і багато, реформувати міліцію, ЖКГ, економіку і принципи її ведення, освіту, науку, медицину, соціальні виплати… напевне простіше сказати де не потрібні реформи. І все це потрібно проводити вже, і люди, які прийшли мають це робити одразу. І ще одна маленька деталь, у них все це має виходити добре, бо, якщо будуть якісь сумніви, щодо якості міністра, або якості його роботи, його попросять піти, при чому це зробить майдан.


Просто можлива ситуація, коли через декілька місяців, коли вже сформуються програми, і почнуть їх впроваджувати у життя, критики буде колосально багато, і їх всіх попросять піти, щоб на їх місце прийшли старі професіонали, які покажуть, як треба працювати.

Загалом кредит довіри, надто малий для того, щоб повністю ним скористатися, а тому маємо надію, що у цього уряду все вийде, бо інакше ми просто приречені. 

2

Коментарі

анонім

127.02.14, 20:47

Я тоже растроилась когда увидела эту К.
А потом подумала у нас и так полно министерств,
их давно нужно сократить, вот эти "специалисты"
как раз и добьют слабые "звенья".

    227.02.14, 20:48

    Вы что серьезно верите в то что "кухарки" могут управлять государством? Верить в это по меньшей мере самоубийство в сегодняшних реалиях.

      327.02.14, 20:52

      А зарплаты с льготами они себе народные сделали,или оставили по старинке ?

        Гість: Ket_ket

        427.02.14, 20:58

        Булатов еще тот "герой"

          Гість: shipkin

          527.02.14, 20:58Відповідь на 2 від Бармалей Глюк

          <font><font>Вы что серьезно верите в то что "кухарки" могут управлять государством? </font><font>Верить в это по меньшей мере самоубийство в сегодняшних реалии.</font></font>Один хрен !

            Гість: radzevych

            627.02.14, 21:04

            Почему нет информации в СМИ о захвате Держкомзема в Киеве и выемке документов людьми в масках?

              727.02.14, 21:16

              Приречені, рівно відтоді як почався майдан, втратила довіру Україна як країна і як наслідок обвал валюти(так так, саме гарант пішов і гривня впала), дехто вирішив поперти до влади і, як наслідок, нема пів Києва + людські життя, хтось вирішив, що майданівці то круті люди, які можуть не тільки кричати та ламати, але й керувати країною, і ненароджених дітей продали в рабство, ви хотіли змін, ось вони, ви задоволені? у цій країні є 2 традиції: ненавидіти владу та давати хабарі.
              Можете вважати мене останнім циніком, але майдан знищив те, що залишалось і уже немає можливості відновити незалежність.
              Ви задоволені змінами, за які померли люди?
              А що як я скажу вам, що це лише початок?

                827.02.14, 22:29

                міністр кабінету міністрів...
                да вы что там, совсем ох*ели?

                  927.02.14, 22:46

                  Как и ожидалось