хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Діяльність опозиції

Думаю, що вже можна обговорювати те, що зробила опозиція після того, як прийняла владу від Януковича. Звичайно у них часу тепер багато, але як справжні лідери, вони повинні розуміти, що у них часу тепер ще менше ніж у Януковича, оскільки приклад президента показав, що народ може впливати на владу, і доволі ефективно.


Призначили на пост в. о. президента - Турчинова, це посада тимчасова, тому рішення нормальне. Але от наступні рішення, вже будуть даватися опозиції не так легко.

Зараз буде точитися боротьба за пост прем’єр-міністра України, і оскільки Тимошенко відмовилася від цієї посади, то вся боротьба буде між двома кандидатами, це лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і позафракційний народний депутат Петро Порошенко.

Сьогодні вже були перші негативні моменти, коли під час голосування за відміну закону Колесніченка-Ківалова про мови, голосували без роздачі законопроектів фактично в «сліпу», і тут же проводяться паралелі до 16 січня, коли таким самим чином були прийняті «диктаторські» закони Януковича, ситуація один-в-один. Це та сама Верховна Рада, яка слухняно під дудку ПР штампувала оті закони, які тепер відміняє. Тому, хочеться спитати у Яценюка, що він мав на увазі, коли сказав, що повноваження ВРУ закінчуються у 2017 році?


Я не знаю, з чим це пов’язано, але мені здається що люди на майдані не помирали, за те щоб закони приймалися в сліпу, а за те щоб система була змінена, щоб правила були одні для всіх, а не різні правила, для різних категорій(вчора Яценюк, і Тимошенко зупинили, і Яценюк майже одразу почав протестувати проти того, але як тільки їх почали знімати він почав погоджуватися з людиною з самооборони хоч і реакція на його лиці свідчила протилежне).


Також мене цікавить, коли на кінець-то на огляд людей будуть представлені ті реформи, які мають бути виконані в найкоротший термін, а також звіти, про наш економічний стан.

Щось мені підказує, що шини далеко вивозити з майдану не потрібно, і заклики «зека геть!» ще не втратили своєї актуальності.

6

Коментарі

анонім

123.02.14, 19:29

Опозиція все вірно робить. Вмієте краще - робіть!

    Гість: Туго_Входит

    223.02.14, 19:29

    Банду геть!

      323.02.14, 19:36Відповідь на 2 від Гість: Туго_Входит

      Банду геть!Новую банду геть! Майдану сала!

        423.02.14, 19:37

        не понял что за фигня, но хочу сказать что Юлю полностью поддерживаю! Как наверно много и других людей, тоже стоящих на майданах

          523.02.14, 19:38Відповідь на 2 від Гість: Туго_Входит

          Банду геть!Усі банди геть!!!

            623.02.14, 19:40

            Сейчас начнёться делёжка между майданом и четырьмя опозиционерами.....
            Мне кажеться опозиция попытаеться майдан присадить...иначе будет худо....

              723.02.14, 19:42

              это называется-дорвались до власти......бардак в стране,никакой системы,..законы строчат новые каждую минуту,..какие вздумается,....вот за что люди кровь проливали......рокировка власти не отменяет коррупцию власти!

                823.02.14, 19:42

                Кожен знає хлоп, що для якісного будівництва завжди необхідно спершу розрівняти і розчистити будмайданчик, як мінімум
                Інакше діла не буде !

                  923.02.14, 19:47Відповідь на 4 від _A-S_

                  не понял что за фигня, но хочу сказать что Юлю полностью поддерживаю! Как наверно много и других людей, тоже стоящих на майданахты в эйфории?)

                    1023.02.14, 19:47Відповідь на 3 від tishina

                    Банду геть!Новую банду геть! Майдану сала!Юлю - Асику!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна