хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Діалог в ім’я України

Сьогодні в ситуації в Україні вже значний ступор, оскільки. Не видно яким чином можна вийти з кризи, і цей спосіб має вдовольнити всі сторони. Правий сектор, вже говорить нарівні з опозиційними лідерами, опозиція наказує Самообороні… Згадується прислів’я. коли з початком будь-якої революції кількість експертів збільшується у двічі, так само і в нас, кількість лідерів збільшується удвічі.

Ситуація виглядає наступною, президент тягне час, а опозиція, ніяк не може придумати, що робити, бо те що вони вимагають президент не може виконати. Виходить замкнуте коло, допомогти може ЄС, але поки, що ЄС "занепокоєні ситуацією, що склалася", і не можуть нам допомогти.


І так сталося, що діалог між політичними лідерами вже нагадує президентську гонку.

Кличко хоче повернутися до Конституції 2004 року, але залишити повноваження президента набагато ширшими ніж вони є зараз, скільки ймовірно він буде президентом.

Янукович, хоче дотягнути до президентських виборів, і потім заручившись підтримкою РФ, виграти їх(трохи оптимістично, але цілком ймовірно).

Яценюк, розповідає, що буде з людьми до кінця, і отримає, «кулю-в-лоб», але поки, що на політичне самогубство він не готовий, що свідчить про те, що він також збирається в президенти, або леді Ю, відповідна норма в Конституції від БЮТ є. Найбільш вірогідно, що готується заміна політичних гравців, але хто кого і коли буде змінювати залишається загадкою. Можливо при Конституції 2004 року, Яценюк хоче бути прем’єр-міністром, а леді Ю президентом.

Тягнибок, у нього зараз є підтримка, хоч і не така велика, але перемогти Януковича теоретично можна, хоча на практиці, Тягнибоку дуже важко довести всій спільноті, що він готовий бути президентом. Не в образу Свободівцям, але його не виберуть, бо так буде спокійніше.

Також в останній час різко піднявся рейтинг лідерів, серед яких Гриценко, Порошенко, Симоненко, той самий Гацько, хоча останній поки, що на президентство не претендує, але от на місце в парламенті, то 100%.


Якби когось вибрали вже завтра, то в залежності від особи Україна вибрала такий курс розвитку, який вибрала б особа, а не програма, яку ця особа пропонує. Кличко, це зближення з США, Яценюк з ЄС, Янукович з РФ, Симоненко також РФ, Порошенко зі всіма б намагався підтримувати зв'язок, Тягнибок ???. 

3

Коментарі

110.02.14, 22:24

Нам,только,Лукашенко поможет....Нужен такой,как он...

    Гість: microfitness

    213.02.14, 13:51

    Тошнит от вида этих четырёх дебилов за круглым столом, все воры!!!