хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

З місця в …ЄС

Декілька днів тому німецьке видання "Die Welt", написало, про те що перед Україною може відкритися перспектива членства в ЄС, замість асоціації з ЄС, яка була короткостроковою ціллю раніше.

"Новий раунд дебатів щодо України розпочався повідомленнями з Брюсселя. Вони звучать майже як відлуння слів міністра закордонних справ Угорщини Яноша Мартоньї, який заявив на вихідних (1-2 лютого) під час Мюнхенської безпекової конференції: "Ми всі недооцінили міць європейського прагнення українців. Ми повинні надолужити втрачене", - пише видання.


Як зазначає Die Welt, найкращою пропозицією у фінансовому плані, яку може зробити ЄС, є відкриття для України найбільшого єдиного ринку у світі.

«Залишається тільки слово за Україною, а саме за Януковичем» - це можна прочитати між рядків західної преси.

Але насторожує, те що перед цим був оголошений період в 10 років для адаптації української економіки під європейські стандарти. А сьогодні уже є заяви, про те, що ми можемо отримати членство в ЄС, і доступ до всіх європейських ринків, таке враження, наче революція і політична криза, не те що, не загальмувала розвиток економіки а навпаки збільшила економіку в декілька разів.

Крім, того, в ЄС явно лукавлять, оскільки якщо відкриються кордони з ЄС, то значить закриються з РФ. І тому пере форматування української економіки має відбуватися миттєво, з повною зміною на європейський ринок, і зміною галузей. Про це вже дуже багато говорилося, але виявляється, що європейська сторона може зі своєї сторони пришвидшити ситуацію, з Україною.

Як на мене, то зараз напрошуються 2 висновки, перший, той що європейська сторона відверто лукавить, і ніякого членства через значні економічні, інфраструктурні, соціальні проблеми не може бути. Другий, що європейське товариство, з самого початку не захотіло щоб Україна отримала членство в ЄС, і звідси з’явилася цифра у 10 років, і різні компенсації, від ЄС, для того щоб трансформувати економіку. Тобто, спочатку ЄС, нам розповідало про різні перехідні періоди, а тепер майже на пряму кличе в єврозону…


Такий розвиток ситуації підказує, що вступ України в ЄС, не можна розглядати серйозно, оскільки, ослаблена протестами і правлінням ПР Україна, не зможе зараз конкурувати на європейському ринку, навіть на пільгових умовах, не те що на повних. 

0

Коментарі

16.02.14, 21:47

посмотри фильм "джанго освобождённый" тарантино, кино интересное - получишь удовольствие, там есть старый мудрый негр, который открыл глаза своему хозяину на афёру главных героев, это я к тому , что все обещанки не более чем слова, абсолютно ничем не поткреплённые - ни деньгами ни договорами, и с кого потом ответ спрашивать
как у хаджи насредина - или ес лопнет, или украина всрётся