хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

А що, якщо, завтра війна?

Сьогодні радикальні угрупування, такі як Тризуб, Правий сектор, футбольні фани і інші, активно втручаються у політичне життя країни, за короткий період, їх чисельність збільшилася більше ніж у 10 разів. Але сьогодні вони вже поступово починаються самостійну гру. А що ж буде, якщо спільна справа, тризуб і Правий сектор почнуть самостійну діяльність?


На це наштовхує думка, після того, як опозиція і Янукович відмовилися приймати їх третьою стороною в переговорах. А тому можні сміливо очікувати, від правого сектору, якихось дій.

Як діють ці організації, вже всім відомо, якби не вони то на Грушевського напевне не було б сутичок, і не загинули б люди, разом з тим революція тривала б до президентських виборів. Після того як на сцену вступили вони, одразу додалося динаміки, і таким чином президенту довелося йти на переговори з опозицієї.

Але якщо дати волю цим організаціям, то на Грушевського дійсно завяжуться криваві бої, і це не гіпербола. Вибити Беркут з їх позицій за допомогою коктейлю Молотова дуже легко, проблема в тому, що Беркут буде відстрілюватися, а тому будуть жертви, і набагато більше ніж є зараз.

Навіть якщо будуть захоплені будівлі ВРУ і апарат Президента, то що далі, депутатів там немає, президент у себе в Межигірї(а якщо там не буде то в Криму), тому тільки пусті будівлі, це все що отримають радикально настроєні партії, але ціною громадянської війни, яка тоді вже точно розгорнеться в Україні(хоч вона і не буде між олігархами і бідними, але громадянська).

По факту після такого розвитку подій, Правий сектор, Тризуб, і Спільну справу, можна судити за те, що вони розпочали війну, і думаю, що реакція ЄС, і США уже буде, хоч і не сильною, оскільки капіталів ці організації не мають, а тому відбирати у них немає що.


Значить подальший розвиток ситуації, це повністю розбитий урядовий квартал, безліч затриманих, багато смертей, і безкінечні суди, за спробу скоєння державного перевороту.

Єдиним виходом, який я зараз бачу, це для опозиції вступити з переговори і з Правим сектором, щоб уникнути подібного розвитку подій, і отримати собі міцного союзника, а не третю сторону в загальнонаціональному конфлікті. 

6

Коментарі

13.02.14, 20:54

Так и будет. Они реально долбанутые. Такие же как дудаевцы в Чечне.

    23.02.14, 20:56

    Неволнуйтесь. Правительственный квартал никак им не разбить. Там стоят силовики, БТРы, водомёты и двойные заграждения из армейских грузовиков "урал" через каждые 100 метров, только три таких кордона до Кабмина.

      33.02.14, 21:03

      В теленовостях скахали что экспертиза установила что в белоруса и армянина стреляли с расстояния не более двух метров найдены следы пороха на одежде

        Гість: Pamadka*

        43.02.14, 21:11Відповідь на 3 від не выбрал

        В теленовостях скахали что экспертиза установила что в белоруса и армянина стреляли с расстояния не более двух метров найдены следы пороха на одеждеты слушал новости москвы?

          Гість: Суховъ

          53.02.14, 21:11

          и сразу два эксперта откаментились

            63.02.14, 21:20

            ти гімно, а не самурай

              73.02.14, 21:21

              Ну чому війна? Справедливі суди над силовиками і суддями, які порушували права людини - і війни не буде. А якщо влада і далі буде своїх шавок захищати - то буде. Око за око. Зуб за зуб.

                Гість: Ket_ket

                83.02.14, 21:21

                http://www.youtube.com/watch?v=uuLiQ0w67Qw

                  93.02.14, 21:28Відповідь на 4 від Гість: Pamadka*

                  В теленовостях скахали что экспертиза установила что в белоруса и армянина стреляли с расстояния не более двух метров найдены следы пороха на одеждеты слушал новости москвы?Ваше предположение не верное. даю вторую попытку

                    103.02.14, 21:29

                    No war! We gotta live in peace! Не надо пиплов стремать, не надо нам войны, война нам не в кайф! Make love, not war! Drop seeds, not bombs! Give peace a chance! Stop violence! All you need is love! Peace and love, only peace and love! Let the sunshine in! Мы же все братья и сёстры, пипл, мы должны жить в кайф, жить в мире и любви, в гармонии с природой и с собой, любить друг друга, всем нести кайф! И тогда всем нам будет кайф, пипл! Imagine all the people, living life in peace! We're playing those mind games forever, raising the spirit of peace and love! А война - это стрёмно, обломно, не в кайф, пусть её никогда не будет! Вечный Мир и Вечный Кайф нам всем, пипл! And Flower Power! V

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна