хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Янукович захворів

Стало відомо, що у нашого президента висока температура, і вперше за всі роки Незалежності України, хтось з президентів взяв лікарняний. Виникає питання, чому в такий важливий період для України, Янукович кинув лікарню, і побіг до ВРУ на голосування, якщо в той час він був під капельницею, і тоді ще не брав лікарняний(про капельницю заявила Герман). А вже на наступний день, він взяв лікарняний.


Декілька днів перерви президентові явно не завадить, після нервового голосування у ВРУ, де ПР мало не віддала опозиції закон «Про амністію».

Однозначно Янукович намагається виграти час, але для чого? Тут можливо декілька варіантів:

Перше, це відтягнути чергові переговори з опозицією, але чому саме до понеділка(заява Герман Янукович повернеться до робити вже в понеділок) не ясно. Але навіть вступаючи у переговори Янукович, стрімко втрачає політичні рейтинги, тому чим менше він говорить, тим ціліше рейтинг. Так само, сюди можна вписати і те, що Янукович хоче утримати, від перемовин з якимись впливовими особами з США чи ЄС, а тому статус хворого йому зараз підійде, хоча я не чув, щоб Обама таким чином уникав розмов зі своїми колегами.

Друге, Янукович поїде на переговори до свого російського колеги, з неофіційним візитом, або грошей просити, або допомоги. Це більш ймовірно, бо схоже що ПР поступово розсипається, і зараз гарна порада Януковичу буде дуже цінною.

Третє, готується якась операція сумнівного характеру, і Януковичу потрібне алібі, тут можливі провокації, антимайдани, силовий розгін майдану і т.д.

Четверте, Янукович дійсно захворів, бо йому на мить здалося, що він може втратити все, і зазвичай погано стає, після того, як ти вже щось зробив(тобто, поки він гримав на депутатів, серце не могло схопити, а Герман сказала що застуда, щоб не поширювати паніку).


Який з них вірний я не знаю, можливо навіть, що вірного немає, або всі варіанти частково можливі, більш-менш зрозуміло стане в понеділок. Більше прогнозів не буде, скоріше будуть варіанти розвитку подій, але поки, що виграшного для Януковича я не бачу. 

6

Коментарі

131.01.14, 20:37

Я еще помню как он от яйца в больнице лежал

    Гість: О-leg-O

    231.01.14, 21:01

    пристрэлить бідосю, шоб не мучався.

      Гість: Greaser

      331.01.14, 21:17Відповідь на 1 від SandR3S

      Тогда у него было резкое обезвоживание организма. Я еще помню как он от яйца в больнице лежал

        431.01.14, 21:37

        ну с кем не бывает

          531.01.14, 21:58Відповідь на 1 від SandR3S

          він тоді навіть в лікарні лежав?????

            63.02.14, 20:59

            А говорят что тайком к "хазяину" летал.