хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Чому влада і опозиція не можуть домовитися?

Переговори між владою і опозицію, протікають в дуже складному діалогу, оскільки тепер потрібно звітуватися, як одним(для олігархів), так і іншим перед майданом.

Кожні зі сторін намагається для себе отримати кращі умови, але для опозиції, це отримання позицій влади, для влади це утримання своїх позицій.


Тепер про шанси сторін, пам’ятаю, як я був присутній на тренінгу від Андрія Шевченка(депутат ВРУ від БЮТ) по дебатах, і там він групі запропонував цікаву гру, суть, якої, аудиторія мала переконати Шевченка(який був у образі журналіста), аудиторія виступала від ролі президента. В результаті аудиторія, погодилася що Шевченко правий, настільки він вміло наводив аргументи. Суть в тому, що під час розмови він не боявся грати «по-крупному» як часто виражаються в фільмах.

Так само і грає опозиція, бо ситуація цього вимагає. Але робити все що від неї залежить вона не хоче. Одними переговорами Янукович не піде у відставку, і тим більше йому не дозволять зробити це олігархи, які його спонсорують.

У ПР цілі прямі, втримати все що мають, оскільки ймовірність отримання фінансових санкцій не велика, тому почувають вони себе поки, що нормально, хоча в їх лавах вже є серйозний розбрат, і розпач.

Якщо буде введений НС, то від цього виграє опозиція, бо тепер вони стануть «мучениками», і ЄС їх швидко підтримає.

Від ПР зараз можна очікувати тільки відтягування всіх переговорів, і намагатися привернути на свою сторону РФ, з ще одним траншем грошей.


Тобто, для опозиції не вигідно вести переговори, бо вони ні до чого не приведуть, їй вигідно те, щоб ПР щось робила, і ПР не вигідно вести переговори, бо здаватися вони ще не збираються, але і плану дій, як вгамувати людей вони ще не мають… Виходить ситуація, коли багато говорять обидві сторони, але на практиці майже ні до чого не можуть, і не хочуть домовитися, і як наслідок від таких переговорів страдають лідери, як одних так і інших сторін.

Ідеальний варіант це поступка від однієї з сторін, бо тоді люди отримають якийсь результат. Зараз же, навіть опозиція підтримує затягування процесів переговорів. А що було в ВРУ, коли закон про амністію обговорювали 2 дні, і все одно прийняли, той який пропонували регіони…

Думаю, що розглядати всерйоз заяву Кравчука ніхто не буде, оскільки в цьому ніхто не зацікавлений. Опозицію, і ПР влаштовує, що за закритими дверима, вони можуть говорити, про все що завгодно, і це тримається в секреті.

Також варто відмітити той момент, що жодного разу, опозиція не давала коментарів журналістам, а їхала на майдан годину, і там розповідала про переговори. З однієї сторони це відповідальність перед людьми, з іншої це відтягування часу, для того щоб обдумати, що сказати людям. Саме другий варіант, я б сказав вони використовують, оскільки дуже часто видно, що лідери підбирають слова, і говорять майже однаково…

Тому висновок який я можу зробити, ми зараз перебуваємо в центрі великої гри, але в цій грі ми нічого не вирішуємо, щоб там нам не розповідали, що разом ми сила і т.д., є різні політ. технології, і як нас використовують стане ясно трохи згодом… Зараз же люди тішать себе розпачем ПР, і тим що весь світ знає про нас. До слова про Єгипет також всі знали, але навіть коли танки душили людей ніхто цим людям не допоміг і фінансових санкцій не ввів…

1

Коментарі

130.01.14, 23:15

многа букаф.
о чём можно говорить с уркой, который на крючке у гэбиста.

    230.01.14, 23:17

    Затишшя перед бурею.....НЕ ВІРЮ ВЛАДІ...не може вона помінятись за 3 дні....

      330.01.14, 23:20Відповідь на 2 від Недурка

      Значить ховайся

        430.01.14, 23:39Відповідь на 3 від Shlosser

        Ага..всі криївки вже позасипались...прийдеться нові копати...