хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Політики думайте про державу!

Напевне так потрібно назвати статтю, після того, як долар пробив стелю у 8,60 грн., на суботніх торгах, і це при тому, що останній раз це було, в 2009 році, коли була у нас колосальна девальвація… та спочатку майдан.


Сьогодні майдан – це має бути протест не проти якоїсь сили, а проти системи, що у нас склалася. Менше року і Янукович піде з президентства, але якщо замість нього прийде хтось інший, то все буде так само, а якщо ми сьогодні поміняємо саму систему життя, то все вже буде складатися по-іншому.

Що отримала Україна від євромайдану? Напевне найбільше що може отримати народ – єдність, силу, братерство, віру в власний народ, у самих себе. Напевне такого поштовху до розвитку громадянського суспільства, не було під час жодної соціальної акції.

Я звик що будь-яке явище має розглядатися з обох сторін, і від значного соціального ефекту, ми можемо отримати тільки негативні економічні наслідки, для тих регіонів, звідки мітингувальники приїхали, і де проходять блокування місцевих адміністрацій, оскільки, це перешкоджає їх роботі, а тому, деякі рішення залишаються не прийнятими, а це значить, що хтось до цих пір живе за кошторисами минулого року.

В ці хвилини, йде голосування по закону «Про амністію», як пройде голосування я не знаю, зараз мені ясно тільки одне, що якщо опозиція і так далі буде домовлятися, то на Майдан вже можна прокладати каналізацію, тепло, і давати провулкам між палатками імена.

Майдан це та точка непокори, яка ми зараз маємо, але опозиція через різні бюрократичні механізми(ще один + для того, щоб міняти систему, а не людей), просто колосально повільно проводить цю революцію.

Я думаю, що і опозиції, і регіоналам варто подивитися, до чого вони довели країну(саме вони, бо у ВРУ 450 місць, і всі вони зайняті). Просто одного ранку, прокинутися, вмитися і прогулятися по місті Києву, потім поїхати за місто, потім в забуте Богом село…

Картина що сьогодні відкривається перед таким мандрівником, зовсім, не радісна. Київ з колись індустріальної столиці перетворився, на столицю ресторанів і гіпермаркетів.


За містом роботи немає, і всі тікають в Київ, на престижну професію охоронця. Про села зараз взагалі краще помовчати… невже наша влада, і опозиція не розуміють, що Майдан це шанс, якого потім потрібно буде дуже довго чекати, для того щоб це все змінити? Я думаю, що у політиків шансів щось поміняти набагато більше, ніж у простих людей, хоча на що ми спроможні політики вже дізналися. Тому, варто тільки дочекатися, щоб з’явився один план, який можна виконувати, і це стане проривом в революції, і не потрібно буде вимагати відставки президента, він просто сам піде.

2

Коментарі

анонім

129.01.14, 22:37

А что вы хотели от майдана, что долар упадет?
А что будут делать когда увидят пустую казну, долги в 35 милл.дол,
что ж вы так к власти лезете, если не знаете что с этим делать.

    Гість: Public Enemy

    229.01.14, 22:37

      329.01.14, 22:42

      а може сашу стоматолога трохи потрусити . а може тигибка трохи потрусити .якщо прокуратура захоче

        Гість: Malef(banned)

        429.01.14, 22:44

        опять кухонная политика и кухонный менеджмент...
        сука как же умиляют это романтично-эмоциональное непотребство.
        Для хомячка "менять систему" это слова. Предложи что-то! Иди блять работай в иститут, делай экспертную оценку отрасли, вноси предложения! Примыкай к весомым структурам и вноси свою лепту во что-то РЕАЛЬНОЕ, вылезай из воздушных замков! Возьми блять ответственность на себя! А то печалька выходит.. сидит хомячек и тут он куда-то прорывается и начинает заниматься "кумовством" на своем никчемном уровне! Начни с масштаба до которого ты можешь дотянуться!

          анонім

          529.01.14, 22:49Відповідь на 4 від Гість: Malef(banned)

          если без матов то супер

            629.01.14, 22:58

            Глас вопиющего в пустыне. Политики будут думать только о себе.

              Гість: Malef(banned)

              729.01.14, 23:03Відповідь на 5 від анонім

              если без матов то суперну.. просто я тоже человек и есть эмоции
              з.ы. блин, завтра должен выпасть красный снег наверное - ты согласилась с моей репликой

                анонім

                829.01.14, 23:05Відповідь на 7 від Гість: Malef(banned)

                если без матов то суперну.. просто я тоже человек и есть эмоции
                з.ы. блин, завтра должен выпасть красный снег наверное - ты согласилась с моей репликой
                Я такого же мнения.
                Поэтому даже не любя нынешнюю власть, к сожалению не вижу альтернативы сейчас

                  Гість: Добрый Лео

                  929.01.14, 23:06

                  Приколисты. Я тут только что прочитал: пытались организовать завод, но никто не захотел работать за копейки, поэтому все рванули за границу. А вот китайцы работают за копейки, теперь у них первая в мире экономика. Майдан, насколько я помню, начинал вставать из-за неподписанной угоды. Кто её прочитал, то понял - промышленности пизд...ец. А вы опять - мы майданим, но заводы растащили. В России тоже тащили, страна нищала и вымирала, пока слушали указки запада. А вы рады бегать перед западом на задних лапаках. Янукович виноват, что незалежники-демократизаторы устроили на капитализм. А вы на майдане слыхали хотя бы один социальный лозунг? Ну там - фабрики рабочим! Буржуев долой? Майдан меняет одних доходополучателей на других, и всё. Люди-презервативы...

                    Гість: реал

                    1029.01.14, 23:09Відповідь на 1 від анонім

                    А что вы хотели от майдана, что долар упадет?
                    А что будут делать когда увидят пустую казну, долги в 35 милл.дол,
                    что ж вы так к власти лезете, если не знаете что с этим делать.
                    В БАНКОМАТАХ УЖЕ ДАВНО НОВЫЕ КУПЮРЫ , по датам изготовления, Откуда такая необходимость менять не изношеные банкноты? не понятно))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна