хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Голосування у ВРУ перемога чи поразка?

Верховна Рада скасувала 9 із 12 законів, які обмежували громадянські свободи громадян і були прийняті 16 січня "у ручному режимі". За відповідне рішення проголосували 361 народний депутат. Як повідомив спікер Ради Володимир Рибак, відповідної домовленості вдалося досягти на погоджувальній раді у вівторок. Скасування законів проголосували пакетом і без обговорення.


Зокрема, депутати скасували закони № 721-7(Олійника-Колесніченка.), 722-7(про відповідальність вболівальників), 723-7(про посилення відповідальності за порушення ПДР), 724-7(про зняття недоторканності з депутатів), 725-7(про заочне кримінальне провадження), 726-7(про безкоштовну юридичну допомогу), 727-7(зміни до Податкового кодексу щодо безмитного ввезення газу), 728-7(про відповідальність за руйнування пам'ятників), 729-7(про відповідальність за заперечення злочинів фашизму).

Ситуація змінюється що секунди, тому слідкувати за нею вкрай важко. Зараз важливо не стільки розуміти, як пам’ятати, що ми вийшли на Майдан, коли влада не підписала асоціацію з ЄС, а вже потім почали виступати проти влади.

Тому, відміна цих законів, це все одно що продаж повітря, нелегітимні закони легітимним чином відмінили, чим не нонсенс? І яка користь від того, що нелегітимні закони припинили дію, це всього-на-всього, тільки виконання законів України не більше того.

І чому тоді не відмінили всі закони в т.ч. бюджет? Як на мене, то ми тільки отримали ілюзію маленької перемоги, насправді, ж ми отримали те поле бою, що й було до 16-го січня, тільки з тим, що  тепер покарання менші. Але це суть не міняє, сьогодні все-одно потрібно і далі боротися за нашу свободу від ПР.

Оскільки робоча сесія у ВРУ ще не закінчена, то можна очікувати усього, мені наприклад, здається, що відставка Азарова, це стратегічний хід, просто до нього додадуть префікс в.о., і буде собі людина далі працювати, або призначать на перший час когось із середовища ПР.


Далі, по тому, хто може стати наступним прем’єром, крім самого Азарова, тут все залежить від того, чи дозволить ПР, комусь займати цей пост чи ні.

Думаю, питання буде вирішено, дуже швидко, якщо кандидатура є, і дуже повільно, якщо ї немає. Бажано щоб з Азаровим пішов весь уряд, але як буде на практиці, ще не відомо.

Крім, того необхідно не забувати, що положення про НС, також може бути введено якщо не сьогодні, то завтра, а тому, доки ця сесія не закінчилася, необхідно бути на сторожі, бо після однієї малої перемоги, може бути велика поразка. Помоєму, ПР не настільки смілива, щоб віддавати все без бою.

Завтра будуть розглядатися закони про амністію, але мене напевне більше цікавить, новий уряд, і слова Яценюка, які він сказав, що після Азарова, країна у перед дефолтному стані, і приймати її він не хоче, на посаді прем’єр-міністра. Також варто відзначити той момент, що рано чи пізно її необхідно буде прийняти, тому, Яценюку перед тим, як давати подібні висловлювання необхідно прораховувати наперед, те ким він буде завтра.

Після Азарова залишилося багато робити, але її буде ще більше, коли буде прем’єр від опозиції, бо тоді знижки на газ від РФ не дочекаєшся, а відтак дефіцит бюджету одразу зросте, що значить що всіх собак спустять на новоспеченого прем’єра, тому я думаю, що якщо ним не стане хтось з опозиції, то дефіцит буде стримуватися, якщо опозиціонер, тоді точно стане переддефолтний стан.

 

1

Коментарі

128.01.14, 19:54

На Прикарпатье спецназовцы «Альфы» в полном составе написали рапорта об отставке!!!!!!

    228.01.14, 19:56Відповідь на 1 від йо-майо

    ух ти. це інформація перевірена?

      328.01.14, 19:56

      А чому мали відмінити бюджет?
      Його проголосовано через систему рада

        428.01.14, 20:22Відповідь на 3 від Tas371

        та просто опозиція казала, що бюджет поганий, комуняки казали, одним регіонам бюджет підійшов=

          528.01.14, 20:28Відповідь на 4 від victor_M

          так вони ж завжди його з року в рік коректують на протязі року

            628.01.14, 20:47Відповідь на 2 від victor_M

            ух ти. це інформація перевірена?да