хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Поле битви Україна

Напевне, стільки надії, що завтра все закінчиться, не було ще ніколи. Голосування у ВРУ, повинно стати якщо не перемогою, то великим кроком у цьому напрямку. Хоч і деякі твердження з переговорів абсурдні, наприклад, міліція визнає офіційно що не буде використовувати вогнепальну зброю(наче раніше вона могла це робити?).

Я думаю, що санкцій для Януковича не буде, оскільки, коли в Туреччині і Єгипті були повстання, то ніяких санкцій від ЄС, їх уряд не дочекався, хоч і там вся світова спільнота дивилася в мережі інтернет, за подіями, і всі казали, що це дуже погано. А між іншим, Туреччина, це номер один, перший кандидат на вступ в ЄС(там уже давно підписана асоціація), то чому ЄС, не допомогла?


Також змушує задуматися про санкції, і вислів Ангели Меркель, що поки ніяких санкцій, а потрібно вирішувати все мирним шляхом. Я розумію, що вона мудрий політик, але все-таки з тою кількістю матеріалу, що вона має, про наш майдан, і з тими повноваженнями що вона має, вона може просто поховати Януковича. Тут мені здається, що вона не хоче приміряти на себе роль ката, яким вона може стати ввівши санкції проти Януковича.

Персональні санкції від Польщі, це звичайно добре, і ми цінимо допомогу сусідів, і можливо це був би маяк, для інших, але авторитет Польщі ще не достатньо великий, і хто з українських політиків має рахунки в Польщі? Я думаю, що на Польщі, мало хто зупинився, тому користі, від санкцій Польщі буде дуже мало.

Візові санкції від США… Дуже цікаво, що вводилися вони не проти основних дійових осіб, якби це було проти Азарова, то це резонанс, а якщо проти Клюєва, то хто такий Клюєв в США?


Санкції будуть мати успіх, як зброя, що доб’є ПР, оскільки, владу ПР втрачають дуже швидко, і достатньо страйку МВС, хоча б один день, і режим ПР буде повалено. Тільки вистріл із всіх засобів зброї одночасно, допоможе побороти режим. Це має бути все і одразу, починаючи санкціями, закінчуючи референдумом.

9

Коментарі

Гість: djeromo

127.01.14, 22:22

Ещё пару недель такого бардака в Украине и посмотрим , что запоют эти уроды за бугром.

    анонім

    227.01.14, 22:23

      327.01.14, 22:25Відповідь на 1 від Гість: djeromo

      им по. им денежки и товары идут и ладненько

        427.01.14, 22:26

        да не пережувай, яцек или кличко сяде в кресло

          Гість: ЛемБой

          527.01.14, 22:36

          Взагалі то санкції проти Мубарака були. Але в даному випадку я згоден що санкцій не буде-їх вводять завжди тоді,коли конфлікти неможливо погасити.

            Гість: lyo Dnepr

            627.01.14, 22:49Відповідь на 4 від Panya

            да не пережувай, яцек или кличко сяде в креслоА жертвы воскреснут?

              727.01.14, 23:22

              Вот меня мучает один вопрос, если уж так хочет нам весь мир помочь, почему другие страны не откроют международное судебное разбирательство куда дел деньги, которые были выделены другими странами мира на саркофаг ЧЭС, президент Украины Виктор Федорович Янукович? Это судебное разбирательство будет по круче того, что они предъявляют Тимошенко

                827.01.14, 23:24Відповідь на 5 від Гість: ЛемБой

                коли проти нього були санкції???

                  927.01.14, 23:25

                  банду гэть!

                    Гість: ЛемБой

                    1027.01.14, 23:30Відповідь на 8 від victor_M

                    коли проти нього були санкції???Точної дати так зразу не скажу,але,вже як загинуло багато людей,то його рахунки в швейцарських банках були заблоковано.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна