хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Лідер супротиву

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк відповів  на заклик активістів Євромайдану назвати ім'я єдиного лідера супротиву від опозиції  - «це український народ» – після цієї фрази, для мене стало зрозуміло, що в опозиції немає плану.

«Народна рада, відставка Януковича і нова Конституція», це звичайно добре, але яким чином в державі в якій не працюють закони, можна законним чином поміняти Конституцію. Я собі цього не уявляю.


Припустимо що народну раду створити легко, депутати зберуться підпишуться, і створять новий орган, у вигляді громадської організації. А далі як бути, відставки Януковича не буде, оскільки сам він її не напише, більше того, він ще планує виграти наступні президентські вибори. Тому заява опозиції про президентські вибори безпідставна.

Наступний пункт нова Конституція, це як? Для того щоб змінити Конституцію, необхідне голосування в ВРУ, а для цього необхідна більшість, тому це також малоймовірно. Опозиції хоча б зміни до закону «Про вибори» провести, бо як показують ті самі вибори при діючій системі виборів опозиція не може виграти.

Опозиція не може зробити нічого «путнього», тому народ взяв все у свої руки, я не знаю, про що думають політтехнологи опозиціонерів, але народ втомлюється, також моральний дух  залишає бажати кращого, а тому емоції накопичуються, а їх необхідно кудись дівати, а тому той агресивний настрій людей, це результат 2-х місячної боротьби, а не провокацій від ПР(хоча їх вину в заворушеннях не зменшую).


Народний протест сьогодні, змете і владу і народну опозицію, якщо опозиційні лідери не доведуть що вони з людьми. Вчора були всі шанси, що лідерів опозиції поб’ють самі мітингувальники, коли опозиція повернулася в прямому смислі слова ні з чим з переговорів.

Захоплення ОДА, це виявився напевне перший нормальний крок, при чому опозиція тут майже ні при чому, ініціатива пішла з низу від людей, і швидко поширюється по всій Україні.


Також, сьогодні побачив черговий заклик від опозиції про референдум, а собі подумав, а чи не пізно? Комуняки пропонували його провести півроку тому, і якби його провели, то хто знає, може б зараз і уникнули смерті шести мітингувальників…

2

Коментарі

124.01.14, 19:18

ты сам себя накручиваешь, должен понимать что все лидеры совсем разные люди с разными взглядами и позициями, и объединяет их только борьба против бандитской власти

    анонім

    224.01.14, 19:22

    Не поширюй усобиці. Кожен воює як може.