хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

На підтримку переселення деяких громадян України до Сибіру

24 грудня секретар Ростовського відділення «Російського Соціал-Консервативного Союзу» партії «Єдина Росія» Антон Брєдіхін зробив гучну заяву. На його думку, після вступу України до Митного Союзу до Сибіру необхідно переселити 7 млн. українців для встановлення «демографічної стіни проти китайського напливу». МЗС України повідомив, що не збирається надавати значення заяві «декого Брєдіхіна». Дарма. Адже використання заяв жириновських, корнілових, брєдіхіних тощо є улюбленим інструментом інформаційної політики Кремля і нерідко їх безумні ідеї трансформуються в офіційну політику РФ. 

Проблема, однак, не в заявах чи планах, а у стратегії. Корінне населення Росії невпинно скорочується. Наплив мігрантів наростає. Уже сьогодні понад 20% населення РФ – мусульмани. У Москві слов’яни разом складають 48%. Керівництво РФ не має бажання встановлювати візовий режим із Середньою Азією і Закавказзям, адже це призведе до виходу цих регіонів з російської імперської орбіти. Не має бажання стимулювати народжуваність у корінного населення, адже саме воно здебільшого є носієм опозиційних настроїв. Логіка Путіна – це логіка менеджера великої корпорації. Йому необхідно розмити частку мажоритарного акціонера – росіян, додавши туди через еміграцію або територіальну експансію якомога більше інших. Тоді, використовуючи ментальні відмінності між народами і нездатність домовлятися, він увіковічить своє панування.

Україна і Білорусь є критично важливими для Росії з демографічної точки зору. Маючи в сумі 55 млн. слов’янського православного населення, вони можуть, в разі приєднання до РФ, на декілька десятиліть відтягнути її перетворення на ісламську країну. Але чи потрібно нам, українцям, рятувати російський «Титанік» ціною власної загибелі? Переконаний, що ні. Зберігши власну державність, Київ зможе взяти на себе роль лідера православного світу, коли Москва з об’єктивних причин його остаточно втратить.

Втім, залишати братній народ зовсім без підтримки не варто.  Якщо не 7, то півтора мільйона можемо виділити. Йдеться про найбільш палких прихильників Митного Союзу - 1,4  млн. членів ПР та 111 тис. членів КПУ. Переконаний, що українська промисловість навіть забезпечить переселенців товарняками, а в головному вагоні поставлять золотий унітаз – спеціально для Лідера.

2

Коментарі

125.12.12, 15:30

О господи Слушай, пойди бабу ....хгм, с девушкой переспи, авось тупые и патриотические мысли из головы уйдут

    225.12.12, 15:35

    А баба Дуня с соседского двора вообще такое говорила, ну такое, ну ТАКООООЕЕЕ... Я возмущен!

      Гість: Sack

      325.12.12, 15:36

      Вот заладили долбо%бы,кому вы на хр"н нужны?Дело ваше-хошь ...жри,а хошь..."ри.Никто никого никуда не собирается отправлять,прочистие спинной мозг(если есть).

        Гість: Мартышка Чита

        425.12.12, 15:38Відповідь на 2 від CKB

        А баба Дуня с соседского двора вообще такое говорила, ну такое, ну ТАКООООЕЕЕ... Я возмущен!Просто для наших сайтовских пУлитиканов очередная наживочка

          Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

          525.12.12, 15:39

          Бандер нужно выселить в СИБИРЬ . Скотам только там место с волками !

            Гість: внезапно

            625.12.12, 15:48

            как неожиданно, как свежо
            что дешевый клоун выдал кг/ам ладно, но сколько же "причастившихся"
            лососни тунца побыстрее, кыянын.

              Гість: внезапно

              725.12.12, 15:51Відповідь на 5 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

              Бандер нужно выселить в СИБИРЬ . Скотам только там место с волками !вась, растормозись, сибириАДа твойе майбутне)

                825.12.12, 15:59Відповідь на 4 від Гість: Мартышка Чита

                А баба Дуня с соседского двора вообще такое говорила, ну такое, ну ТАКООООЕЕЕ... Я возмущен!Просто для наших сайтовских пУлитиканов очередная наживочкаДа... Грех их не поддержать в их праведном гневе, правда?

                  Гість: Мартышка Чита

                  925.12.12, 16:02Відповідь на 8 від CKB

                  А баба Дуня с соседского двора вообще такое говорила, ну такое, ну ТАКООООЕЕЕ... Я возмущен!Просто для наших сайтовских пУлитиканов очередная наживочкаДа... Грех их не поддержать в их праведном гневе, правда?Да задолбали уже эти щирі українці!

                    Гість: Ябывдул

                    1025.12.12, 16:06

                    нельзя их туда посылать, они всю сибирь зарейдерят, леса повырубывают, теремков настроят...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна