хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Відповідь О.Єфремову: Чому ПР програла Київ і далі програватиме

Розгром ПР на мажоритарних округах Києва і перемога одразу двох кандидатів від націоналістичної "Свободи" в столиці викликали різну реакцію представників влади. Мовчання Януковича, істерика Симоненка, звичне хамство Азарова. Хорошу міну при поганій грі зробив і лідер фракції ПР Олександр Єфремов, звинувативши у невдачі керівництво київського осередку партії. Регіонали не розуміють чи вдають нерозуміння причин поразки. Адже комунальні тарифи уКиєві нижче, ніж у багатьох інших містах, хліб дешевше. Достатньо активно розвивається інфраструктура міста: завершено будівництво багатостраждального Дарницького мосту, реконструйовано Московську площу, за два роки здано в експлуатацію 5 станцій метрополітену. Очевидно, що в питаннях управління господарським комплексом міста команда Попова значно випереджає Омельченка і, тим більше, Черновецького. Однак в Києві ПР отримала розгром. Причина проста.

Кияни ніколи не підтримували і не підтримають представника політичної сили, яка принижує геополітичну роль Стольного граду Києва, схиляє голову перед його віковічним противником – Москвою. І ніякі ешелони гречки чи заколисування мантрами про"стабільність" це не змінять. Амбіції Києва набагато більші, ніж здатні осягнути Янукович чи Азаров. Вперто продовжуючи сповідувати ідеологію холуйського малоросійства, влада вимушена штучно утримувати в Києві значно завищений,порівняно з середньоукраїнським, стандарт життя, перевантажуючи містонаселенням з інших регіонів та знекровлюючи провінцію.

Причини прості – мешканцю столиці їхати до Майдану одну годину. Жоден даішний патрульне завадить йому дістатися в центр міста. Ночувати він може у себе вдома. Щоб ця трьохмільйонна діжка не вибухнула, влада уникає кроків, що можуть її запалити. Не підвищуються тарифи – в цьому році на Київ передбачено 3,4 млрд.грн. дотацій на комуналку з 6 млрд. загалом по країні, тобто понад 60%. 1 млрд.грн. виділено з державного бюджету "на виконання функцій столиці",хоча зрозуміло, що столичний статус і так приносить місту великі гроші через розміщення штаб-квартир більшості великих компаній та центральних органів влади. Мільярди йдуть на доплати столичним пенсіонерам, медикам, вчителям, тодіяк в провінції ці люди отримують копійки.

Боляче дивитися, як загинаються малі українські міста ісела, як люди кидають свої хати і їдуть в Київ, щоб усе життя батрачити на бетонну коробку. На міст Кирпи було витрачено 10 млрд. грн. – цієї суми би вистачило, щоб перебудувати кілька невеликих областей. Будь-якому економісту відомо, що віддача від капіталовкладень найбільша там, де капіталу найменше.Невідомо це тільки геологу. Нам не потрібен ситий хутір обслуги банди Януковича посеред зруйнованої та спорожнілої країни. Нам потрібен Київ – столиця потужної країни, економічний, політичний та релігійний центр Східної Європи та всьогоправославного світу.

Допоки влада цього не зрозуміє, літатиме над Києвом, як фанера над Парижем. І керівництво київського осередку не винне. Просто не по Януковичу шапка Мономаха. 

5

Коментарі

Гість: taany

128.11.12, 17:44

Є якісь думки, як нам позбутися цього нещастя?

    229.11.12, 09:20

    taany, вихід бачу у єднанні та активній протидії режиму. Я представляю громадську організацію "Український наступ". Координація здійснюється через розсилку https://groups.google.com/forum/?fromgroups# !forum/ukrayinskyi_nastup і мобільний зв'язок. Таким чином можна швидко мобілізувати людей на акцію. Перспективна мета організації - об'єднати державницьки налаштованих людей та фахівців, які в подальшому зможуть працювати на користь України. До групи можна приєднатися через посилання або написавши мені на [email protected]