Пошуки. День другий.

  • 13.02.18, 22:25
Початок тут: http://blog.i.ua/user/6314888/2210894/
 
Наступного дня я прокинулася раніше і одразу почала пошуки, бо ми мали їхати туди-назад у село до моїх батьків, а чоловік сказав, що поки я не знайду пульт, то він нікуди нікого не повезе. Я шукала скрізь, пройшла знову по вчорашньому маршруту, перебрала сміття, перебрала лахи у шафі, знову передивилась у іграшках і ще у сотні місць і ні-фі-га. Я в'язала навіть хустинку на ніжку стола і казала: "Чортик-чортик погрався - віддай", потім я молилася перед іконою, потім я майже плакала. Прокинувся чоловік і ми сіли пити каву-чай. І тут мені наче хтось в голові каже: "Жінко, подивись у каструлях." Я в тій тумбочці дивилась, але чомусь захотіла передивитись. Знаєте таку пірамідку, коли менша каструля у середній, а потім у більшій. Між каструлями, що стоять одна в одній є простір, от туди мій Степан і сунув пульт. Мені стало так легко, що так само легко мені було після родів.

А тепер звідки у нас цей пес. Це чудо збила машина швидкої допомоги і його приперли на цій машині у ветлікарню, але не у ту де підробляє мій син, а у іншу, де підробляє його знайома. Вона скинула фотку Максиму, а той закохався у пса з першого погляду. Нічого, що у собачки пів хвоста, одне яйце і на лапах шви від нігтів і до сраки, але ж він прикоооольний. От моя дитина і привела його додому. Але не все так просто. З псом прийшло чотири тьоті валантьоркі, дивились умови у яких ми живемо і де буде жити пес, дали підписати контракт, прочитали лекцію про тварин і пішли довольні, що впарили нам собачку. На всі зароблені за вихідні гроші синок купив нашийник, повідок і корм, вручив мені пса і чухнув на навчання. Це чудо він назвав Оззі на честь Оззі Осборна.

Похожее изображение

Пошуки. День перший.

ПРОЛОГ: Якщо ви хочете зробити в хаті революцію, то просто загубіть пульт.
ДЕНЬ ПЕРШИЙ.
Діло було так. Збираюся відправляти сина на навчання, мішаю тісто на тертий пиріг, кладу в морозілку і думаю, що поки теє тісто охолоне я бирінько забацаю ще тісто на піцу. Роблю тісто на піцу, Степан в цей час сидить біля тумбочки і робить там свої порядки і тут дзвонить кума: "Ми ідьом к вам. Ви ради?" "Канєєєєєшно, - кажу я, а сама думаю,- бляхо-мухо, треба бігти мити голову, бо треба бути перед кумою гарною. Далі я біжу мити голову і потім біжу до шафи за одежою. До чого ці подробиці? Чекайте-чекайте, зараз все дізнаєтесь.
Приходить кума з похресником і з тортом. Ми сідаємо пити чай з моїм пирогом і їхнім тортом, по телеку іде якась фігня, я хочу виключити телек і тут я бачу, що я не бачу пульта. Я починаю шукати пульт, а він як розчинився. Його нема ніде! Ні на столі, ні під столом, ні в котячому доміку... н і д е! Кума починає проводити розслідування: "Так, де ти була перед цим? Куди ходила?" Я згадую де я була і іду до ванної, потім шукаю у шафі,потім я згадую, що бігала у дитячу і шукаю там, потім я згадую, що клала тісто у морозілку і шукаю і там, потім я беру і вимикаю той грьобаний апарат кнопкою на панелі. Далі ми з кумою трохи бахнули винця, перемили кістки знайомим, перемили кістки нашим чоловікам і кума пішла. Тільки вона пішла, приходить з роботи мій чоловік. Я його цьомаю, знімаю курточку, забираю рюкзак і вже готова зняти мешти (ну треба підлизатися перед новинами) і тут він підозрює, що десь я проштрафилася wakeup. Я вирішую все зразу розповісти, кажу: "Мій генерал, у мене для тебе дві новини: перша - ми загубили пульт unsmile " Чоловік перевдягається і ми починаємо вже разом шукати пульт. Тут він видає геніальну ідею, що пульт заникав Степан (я теж таке думала, але перешукала у всіх його ничках і не знайшлаtears ) і для того, щоб знайти пульт треба опуститися до рівня дитини. Окей, ми стаємо на карачки і намагаємось дивитись на все очима дитини. Ми повземо по всіх нижніх тумбочках, я по ходу все гарненько там складаю, повземо до іграшок і я там теж все складаю, повземо під кроватями і я там витираю пилюку... повземо по всій хаті і по ходу пошуків чоловік пригадує, що взяв мене не дівкою і тому я така борза, я йому пригадую, що він сам два дні тому шукав ключі від машини, потім ми сваримося, потім мовчимо, потім сміємося, потім впадаємо в ступор і сідаємо на кухні пити чай. Першим виходить з оніміння мій коханий:
- Ти казала, що дві новини. То друга яка?
- Блііін. Максим завів собаку, вона на веранді.
- Пі.дєц.
ДАЛІ БУДЕ....


 
Може до вечора напишу де пульт, а може завтра. На ками буду відповідати не одразу, бо крім дітей, чоловіка, двох котів, я тепер маю ще пса.

Вісник ніщеброда

  • 31.01.18, 11:38
З цими ніщебродами вже якесь трясця на сайті. Залізла і я у картинки гугла і дивіться, що знайшла.








Вибачайте, що не зможу одразу відповідати. Я сьогодні мамка-нянька. Залишили сусідську дитинку Машу. Ми вже з Машою нігті накрасили, колосок заплели, кота Фєню пеленали і у калясці возили, млинці жарили.... Отже вибачайте, бо екстерном проходжу курс спілкування з малими дівчатами.


Б-р-р-р-р-р

У кого не грузится видео, то тут:
В Казахстане замерзают животные прямо на ходу.



Тут кот вышел пи-пи и фсё...ку-ку



В Якутии зафиксировали -65!!!  Минус шестьдесят пять, Карл!!!!!


Я ужасная мерзлячка и меня очень беспокоит вопрос. У нас сейчас вроде зимы более-менее терпимые для мерзляков, но что нас ждёт в будущем потепление или фсё ку-ку moroz 
P.S. Заметка для заполнения ленты заметками.
    P.P.S. При создании заметки ни одна извилина не пострадала.

42%, 5 голосів

17%, 2 голоси

42%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Свободу Вискариону.... йошкин кот!!!!!!!!!!

  • 24.01.18, 14:56
Я тут глянула в ленту, а тама воно чего!!! Я прямо возмущаюсь!!! Тут оказывается очередной раз требуют свободы прекрасному человеку, а я не в курсе!!! Требую о таких акциях слать предупреждения в личку, а то я ж могу и не успеть потребовать, а очень хочется. 


А у МиЛи сьогодні днюююююха

  • 18.01.18, 19:49
Вибачайте, що трішки не з ранку, але не можу не поздоровити гарну і розумну жінку. Це не просто блогер, а краса, розум, честь і совість нашого сайту. 

Дорога наша МиЛа, в черговий раз хочу подякувати, що ти у нас є. Ти вмієш вислухати, вмієш підтримати, вмієш дати пораду, вмієш посміятися і поспівчувати і так багато всього вмієш, що аж іноді страшно.
Дозволь подарувати тобі це поле квітів, бо рвати таку красу ти б не дозволила. 

Картинки по запросу цветІ Полевіе букет

Цікавинка про сера Ентоні Хопкінса

  • 12.01.18, 18:32
А ви знали,  що сер Ентоні Хопкінс пише музику? Я особисто ні і була в шоці, коли почула. 
Картинки по запросу энтони хопкинс

Похожее изображение

Похожее изображение




28%, 8 голосів

41%, 12 голосів

3%, 1 голос

3%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

7%, 2 голоси

17%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Зимово-дитяче

  • 11.01.18, 14:17
Уявіть собі чупа-чупс. Уявили? Оце я така була взимку. Але я була чупа-чупсом не на тоненькій паличці, а на такому собі бревні. Отже, уявіть чупа-чупс на бревні. Чому так? А тому, що я була пухкенькою татовою булочкою і вдягали мене взимку у коричневу шубу і дурнувату здоровецьку пухнасту шапку з песця. Той песець робив мою голову схожою на ... на.... на гігантську кульбабу. На ногах у мене були вялянки і тому я ходила як робот. А ще у мене були рукавиці на резинці, як у всіх нормальних дітей того часу.
Чомусь згадала випадок, коли батьки мене забули у садочку. Це мій перший яскравий спогад з дитинства. Хто тепер винен і чому так сталося, я вже не згадаю, але добре пам'ятаю, як ми ходили з вихователькою кругом садочка, що вже був зовсім пустим і чекали батьків. Була зима і тому рано темніло, але страшно зовсім не було. Після чергового, мабуть 258-го, кола навколо садка, я бачу, що у ворота влітає мій тато з санчатами і з переляканими очима біжить до нас. У нас в містечку всі один одного знали і тому хтось з батьків передав комусь з татової роботи, щоб ті передали татові, що мене не забрали і тому тато взяв ноги у руки і примчав за мною. 
Потім ми їхали додому. Тато мене закутав в одіяло і всадив на санчата. Через шубу і одіяло сидіти не дуже виходило і тому я постійно перетворювалась з сидячої кульбаби на лежачу. Я дуже гарно запам'ятала, як я лежала і дивилась вгору, а з неба падав сніг і один одного міняли ліхтарі. Мені було вже років 4, ноги не вміщались по довжині і я ними згрібала сніг як маленькими бульдозерами. 
  А потім був Новий рік, посилка з мандаринами з Грузії, саморобна зроблена татом світломузика, і моє виконання пісні Пугачової "Старінниє часи" на табуретці перед Дідом Морозом.