хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Чоловік захотів лису кицю

  • 08.10.22, 14:55
З лютого місяця, з невеликими перервами я просиділа в селі, а чоловік в Броварах. Дітей переполовинили, а кота переполовинити не вийшло, бо він один. Кіт сидів в селі зі мною.
Одного разу телефонує мені чоловік і починає плакатись, що мало того, що я сама десь, так і кота нема, а йому треба з кимось вранці пити каву, а ввечері поговорити. Ну, думаю, скучив... буде зараз вмовляти приїхати. А нє... починає нити, що йому треба кішка і тільки лиса.
Криза середнього віку штука серйозна. Що там перемикає не ясно, але мушу прислухатись. Не заведу кішку, він може впасти в нєрви. Пішла я шукати по своїх каналах, може хто продає недорого, може хто віддає. Ну і якось у Фейсбуці вспливає посилання друга на посилання ще когось, що віддають кішку. Я туди. Кішка в Броварах! Ну не диво?! Списались, поговорили, дійшли згоди. Забрав чоловік кицьку, радів як дитина. При чому раніше в такій поведінці він замічений не був. Але, як кажуть, що з літ, то з розуму. Радіє... шле мені відео і фоточки, бігає по магазинах шукає смачний корм. Диво та й годі.
На вихідні приїхав до мене в село. Заходить і ніжним голосом розповідає, як Ватрушечка його обпісяла.
Шо бля@ь? Ватрушечка? Обпісяла?
Ще раз. ВАТРУШЕЧКА. ОБПІСЯЛА.
При тому, що кішку, як я пам'ятаю, при передачі з рук в руки звали Аделіна.
Хто знає мого чоловіка, той мені хрен повірить, що в певний момент його так климануло. Якщо колись він впадав в істерику, що в маршрутці припали пилюкою його туфлі, то тепер його тупо обісцяла кицька і він гад спокійний.
Від появи Аделіни-Ватрушечки офігили всі. Мій Добі з порогу отримав по морді. Мене обматюкала на котячий мові. З розгону залізла на стіл і стала жерти мою святкову вечерю, що я приготувала для коханого чоловіка. Вночі вона відкрила всі кастрюлі, всі тумбочки, надгризла всі бублики і насрала... пардон накакала в спальні. Потім вона зігнала Добі з моїх грудей черговим ляпасом по рожевій морді і мирно вляглася на мені спати. Засинала я з тривогою...
Перше враження виявилося хибним. Просто киця за останні дні пережила багато стресу і взагалі вона добра і пухнаста... ОК, просто добра.
А з чоловіком ще треба вияснити. Бо ВАТРУШЕЧКА це, бляхо-мухо, серйоно. Ще рік тому кицька була би мінімум якась Джинжер.

1.Мій любчик Добі


2. Не олені, побриті і поголені





19

Коментарі

Гість: Inna_19

18.10.22, 15:09


Лисі коти - то не моє

    28.10.22, 15:12Відповідь на 1 від Гість: Inna_19


    Лисі коти - то не моє
    Всі ми різні.

      38.10.22, 15:15

        48.10.22, 15:35

        Ватрушечка така дєвочка-дєвочка.

          58.10.22, 15:45

          Текст норм, картинки є. Пиши ще

            68.10.22, 15:57Відповідь на 4 від ёlkа

            Ватрушечка така дєвочка-дєвочка.Бандітка ще та. Я осьо дві хвилини пішла на вулицю, вона кастрюлю з макаронами відкрила і лапою повикидала на підлогу собі і Добі ). Такої засранки наш дім ще не бачив.

              78.10.22, 16:00Відповідь на 5 від Морра

              Текст норм, картинки є. Пиши щеДякую Я вопшето пишу тут вже купу років

                88.10.22, 16:18Відповідь на 6 від muxa-xa-xa

                Ватрушечка така дєвочка-дєвочка.Бандітка ще та. Я осьо дві хвилини пішла на вулицю, вона кастрюлю з макаронами відкрила і лапою повикидала на підлогу собі і Добі ). Такої засранки наш дім ще не бачив.то в неї посттравматичний синдром. брошені-передані в добрі руки тваринки стають вкрай наглючими.

                  98.10.22, 16:33Відповідь на 8 від ёlkа

                  Ватрушечка така дєвочка-дєвочка.Бандітка ще та. Я осьо дві хвилини пішла на вулицю, вона кастрюлю з макаронами відкрила і лапою повикидала на підлогу собі і Добі ). Такої засранки наш дім ще не бачив.то в неї посттравматичний синдром. брошені-передані в добрі руки тваринки стають вкрай наглючими.Нічого. Вона нас навчить нарешті порядку. Бо взагалі страх загубили ті каструлі на плиті лишати Печиво теж вона нас вже навчила на столі не залишати )

                    108.10.22, 16:59

                    фуліганьо)) лисі мілашки)
                    а це раптом не ваша Ватрушка
                    https://www.instagram.com/reel/CiS97oWoLan/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна