хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Серія 3. Молодший.

Ти народився у батьків пізно? Ти молодший з дітей? Вітаю! Ти щасливчик.
Всі вже розслабились і почали планувати свої тихі вечори і відпустки раз на рік...а тут тидищ! Дві полоски. 
Всі свої амбіції, експерименти у вихованні і нерви батьки витратили на старших дітей. Тебе не дуже і чекали, якщо чесно. Але тобі були раді.
Отже, в чому плюси... Ти не хочеш їсти - не їж, ти хочеш їсти котячий корм - їж, ти не хочеш спати - не спи, ти захотів спати на підлозі - спи, ти захворів і потекли шмарклі - ніхто не потягне тебе до лікаря, ти знайшов мамину косметичку - не біда, ти знайшов у тата шурупи і змішав їх з пластиліном - біда, але вигребе мама. Навіть коти розуміють, що ти в сім'ї головний і коли ти одночасно обох тягнеш за їхні хвости, то вони, зціпивши зуби і загнавши в палас кігті, тихо приймають свою долю.
Тобі і з садочком пощастило. Коли прийшов час туди йти, то на Землю звалився коронавірус і твій садочок відклався на пів року. Зараз ти вже майже пішов у садочок, але поки на пів дня, бо не вистачає ліжечок і шафок, а це означає, що спати в обід тобі знову не треба.
Всі твої проблеми вирішуються легко. Поламав іграшку середнього брата - біжиш рятуватися до старшого, зламав вудку у старшого - біжиш рятуватися до тата, помалював татові папери з роботи - мчиш до мами. До мами можна бігати взагалі з усім. Навіть коли ти впав і розбив коліно, то просто швидко прибіжи до мами і скажи:"Дуй!" Мама подує і стане легше.
Але це зовсім не означає, що ти малий розбалуваний засранець і тобі дозволено все. Ні, просто з віком до твоїх батьків прийшло розуміння того, що деякі, на перший погляд, важливі речі зовсім не варті уваги. Не треба прискорювати твоє дорослішання ходінням на англійську та зайняття по системі Монтессорі. 
Твоє дитинство дуже швидко закінчиться, але ти про це поки не знаєш.





33

Коментарі

123.10.20, 13:35

Йо! Сірьозний дядька росте З захопленням читаю твоє жизнєопісаніє. Гарні мемуари, до речі, виходять.

    223.10.20, 13:56Відповідь на 1 від Бес Понятия

    Йо! Сірьозний дядька росте З захопленням читаю твоє жизнєопісаніє. Гарні мемуари, до речі, виходять.Дякую. Наші мемуари нашим дітям навряд будуть цікаві. Вони будуть жити своїм життям, робити свої помилки в виховувати дітей зовсім по іншому. Все змінюється дуже швидко. Головне любити.

      Гість: error 404

      323.10.20, 14:15

      без трусов на песке, это жесть

        Гість: _

        423.10.20, 14:24

        Який хитрун маленький

          523.10.20, 14:28Відповідь на 2 від muxa-xa-xa

          Йо! Сірьозний дядька росте З захопленням читаю твоє жизнєопісаніє. Гарні мемуари, до речі, виходять.Дякую. Наші мемуари нашим дітям навряд будуть цікаві. Вони будуть жити своїм життям, робити свої помилки в виховувати дітей зовсім по іншому. Все змінюється дуже швидко. Головне любити.Ну, мемуари деякі пишуть і для себе - щоб не дуже забувати Мені, наприклад, не завадило б записувати. А хто сказав, що записки не будуть цікавити дітей? Може навпаки? Виростуть і з задоволенням прочитають про себе і батьків

            623.10.20, 14:35Відповідь на 3 від Гість: error 404

            без трусов на песке, это жестьТруси для слабаків!

              723.10.20, 14:39Відповідь на 4 від Гість: _

              Який хитрун маленькийЦе точно. Свого вміє добитися

                823.10.20, 14:39

                навіщо здавати дитину в садок, якщо мама дома сидить?

                  923.10.20, 14:48

                  Пусть детство его будет счастливым

                    1023.10.20, 14:48Відповідь на 8 від БджЫлка

                    навіщо здавати дитину в садок, якщо мама дома сидить?Мама не замінить спілкування з однолітками. Там комунікація в колективі, різні святкові заходи і т.д.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна