хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Серія 2. Середній.

Продовжую писати про своїх дітей.

Найтяжче серед трьох дітей бути середнім. Тільки ти перестав бути для старшого брата тим, хто вештається під ногами і у вас з ним нарешті з'явилися спільні теми і інтереси, як батьки вирішують зробити тобі подарунок у вигляді малого засранця. І ти ще маєш цьому радіти. В один момент з молодшого в родині, якому пробачається все, ти перетворюєшся на того, кому ще не дозволено те, що дозволено старшому і одночасно тобі вже не пробачається те, що пробачають молодшому.
Мій середній Тимофій натура тонка, ранима і в свої 12 нагадує їжачка. Він милий, тихий, але краще не давати привід випускати голки. В дитинстві ми всі називали його булочка, він не ображався, а завжди казав: "Я булочка, бо люблю булочки". До того всього він був м'ягенький і пухкенький. Але цим літом він різко схуд і попер рости.
Вужі, жаби, павуки, хробаки - це все його. Він знає назви всіх клопів, гусені і т.п. Якщо у дворі з'явиться, за його словами, дуже цінний для людства жук, то він не злізе з тебе до тих пір, поки ти не даси банку для транспортування його в безпечне місце. Так недавно ми везли в трилітровій банці богомола з Броварів за 56 км в село, там випустили його в малині. Перед тим я вислухала лекцію про потепління і чому це зелене лупоглазе створіння треба рятувати. Байки, що у богомола могли бути дітки і ми забрали годувальника з родини, вже не діють. Операція врятувати богомола Раяна відбудеться незалежно від бажань самого Раяна.
Тепер у нас нова турбота - равлики. Але я попередила, як тільки хтось буде намагатися піднести цю слюняву гидоту близько до мене, то я цих равликів згодую свому лисому коту. Не переношу всього, що повзає. Равликів у нас чотири. Два з білим тілом і два з коричневим. Нащо нам чотири? А для того, щоб спостерігати, чи будуть вони спарюватись і яке буде потомство. 
Коли старший брат бере Тимофія до себе на роботу, то це просто щастя для другого. Пару років тому, коли Тімі було років 10, вони мені прислали фотку з операційної, де моя булочка тримала зажимом вже видалене котяче яйце. В той вечір за столом ми всі мали вислухати, яке то яйце на дотик і якщо би не він, то операції би і не було взагалі. У ті дні, коли Максимова асистентка десь пропадає, то молодший брат сідає на велік і мчить подавати старшому зажими і пінцети. А отже тема розмови за вечерею вже приблизно вимальовується
 

33

Коментарі

122.10.20, 09:34

ти щаслива жінка

    Гість: _

    222.10.20, 09:37

    Як цікаво у вас в родині)

      322.10.20, 09:50

      вначале подумала какая красивая змея . одни разочарования а день только начался

        422.10.20, 10:09Відповідь на 1 від ёlkа

        ти щаслива жінкаНема коли мені впадати в депресії. Як тільки почну, то знову якісь трабли і треба їх вирішувати

          522.10.20, 10:11

          Равлики архатинки?

            622.10.20, 10:12Відповідь на 2 від Гість: _

            Як цікаво у вас в родині)Ми звикли жити в стані постійної движухи. Нас довго навіть бабуся не витримує, через 3 дні натякає, що нам пора додому )))

              722.10.20, 10:13Відповідь на 3 від DANAH

              вначале подумала какая красивая змея . одни разочарования а день только началсяЦя гусінь була 7 см довжиною і 1.5 см в товщину )))

                822.10.20, 10:15

                Дякую за настрій на весь день)))

                  922.10.20, 10:29Відповідь на 5 від ranok_v_misti

                  Равлики архатинки?Вони. Зараз всього по 3 см, але бачу, що ростуть швидко.

                    1022.10.20, 10:33Відповідь на 8 від Syrena27

                    Дякую за настрій на весь день)))Це ще я не знайшла в архіві фото того яйця, а так би настрій був на два дні )) Дякую, що читаєте

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна