хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як ми збирали гриби.

Всім привіт. Давненько мене тут не було. Зайшла, пробігла по блогам. Пристрасті вирують! І це добре. Що би вам написати...
Ну, наприклад, як я тиждень тому вивозила маму на гриби. Мамі 83 якщо шо...
Мама моя на все має свою думку і на рахунок грибів теж. За її теорією всі гарні тугенькі гриби не можуть бути отруйними. Всі оранжеві теж їстівні. Всі, що ростуть рядами це рядовки. І збирати треба все, а там викинеться. Зрозуміли да?! Моя мама ламає всі стереотипи в грибозбиранні. Враховуючи, що вона постійно так робила, то, як вона не отруїла мене в дитинстві, це нині для мене загадка.
Поки я повільно біля машини різала поляків, мама взяла за руку мого Степана (мій синок 3.5 рочків) і умчала різати свинух в темні чернігівські ліси. Спочатку я їх ще тримала на контролі, але знаючи, що у війну в цих лісах дуже вдало ховалися партизани, то сховатися моїй мамі проблемою не стало і вже через хвилин 20 я почала активні пошуки.
Телефоную:
- Ви де?
- Ми вийшли до поля.
Біжу в сторону поля.
- Ви де?
- Водонапірну башту бачиш?
- Бачу.
- Іди на неї.
Мчуся до водонапірки по полю метрів 300.
- Ви де?
- Ми в лісі, але бачимо башту.
Галопірую по високій траві знову до лісу.
- Ви де?
- Ми знайшли твою машину і стоїмо біля неї.
Дивуюся, що мама так швидко телепортується, але добре знаю свою маму і перестаю дивуватися. Рисачу до машини.... нікого там нема.
- Ви де?
- Та ж біля машини!!!!
- Стій. Ні метра в сторону.
- Стою.
Я майже впадаю у відчай, але швидко беру себе в руки. За 43 роки життя з мамою, я вже навчилася брати себе в руки. Розумію, що через пів годинки почне сутеніти. Моя дитина легко вдягнута, а у мами зір в 83 трохи тойво...хреновий. На моє щастя в лісі були ще люди. Я починаю питати де стоять їхні машини. Нарешті бачу білу чужу машину і іду до неї. Фух!!!! Є. Стоїть моя мама, стоїть мій Степан, стоїть відро отруйних свинух. Подумаєш Форд Фієста і Опель Вектра. Машина ж біла. Мовчки беру свинухи, Степана, маму і веду до нашої машини. Вдома тихо викидаємо мамині "піддубники" і все різко забуваємо.
Що день наступний нам готує?




41

Коментарі

120.10.20, 10:09

Смачного))

    220.10.20, 10:19

    можно сдохнуть . будешь знать как отдавать ребенка родителям

      320.10.20, 10:30

      Взагалі то у нас один дійсн отруйний гриб бліда поганка. Всі інші їстівні, або умовно їстівні, і свинухи теж. І рядовки.

        420.10.20, 10:38

        Поки я повільно біля машини різала поляківЖивих поляків ніколи чомусь не зустрічала, але гриби люблю. Смак так собі, а от чистити їх легко... не те що маслюки.

          520.10.20, 10:39Відповідь на 1 від Геннадий М

          Смачного))Дякую. Взимку до картопельки саме те!

            620.10.20, 10:41Відповідь на 2 від DANAH

            можно сдохнуть . будешь знать как отдавать ребенка родителямТа да... Приходять часи, коли дітей більшає за рахунок батьків. Але через тиждень згадувати навіть весело ))

              720.10.20, 10:42Відповідь на 3 від Тарас Музичук

              Взагалі то у нас один дійсн отруйний гриб бліда поганка. Всі інші їстівні, або умовно їстівні, і свинухи теж. І рядовки.Ну краще не треба. Отрута свинух підступна, вона може вбити не одразу.

                820.10.20, 10:43Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

                Смачного))Дякую. Взимку до картопельки саме те!Не тільки під картопельку. Під румочку теж

                  920.10.20, 10:55Відповідь на 8 від Геннадий М

                  Смачного))Дякую. Взимку до картопельки саме те!Не тільки під картопельку. Під румочку теж Ех...коли це було. Але пам'ятаю.

                    1020.10.20, 11:01

                    Яка ти щаслива! Ти маєш маму, яка у 83 ще може по лісу гасати і збирати гриби! Ти ще дитина. Дай вам, Боже, здоров"я! А все решта - дрібниці і приємні спогади на потім

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна