хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Одне літо з мого життя. Частина 7 і 8

ЧАСТИНА 7. 

КОЛЬЩИК, НАКОЛИ МНЕ КУПОЛА...
Одного разу сиділи ми з моїми дітками за столом на дворі. Хлопці грали у дурня на репани, дівчата малювали плакат на конкурс, я намагалась одночасно малювати з дівчатами і слідкувати, щоб гравці не махлювали, бо перші ...надцять репанів отримав Мала Каністра і з разу десятого він зрозумів, що щось таки в цій грі не так. Не знаю з якого переляку, але мова зайшла за татухи. В 5 сек. знайшлася чорна ручка і перше тіло вже лежало на столі і давало мені вказівки щодо малюнку.
 Замовники міняли один одного без перерви на перекур, так всім хотілося набити намалювати щось круте. Побажання були різні. хтось побажав мати на грудях голову тигра або дракона, хтось руни на руках, хтось зірки на колінах і купола на спині. Як тільки один клієнт вставав, то на стіл одразу вкладалося наступне тіло і так аж до вечірньої лінійки.
На лінійку мої красавці єстєствєнно пішли з голими торсами. Шквал позитивних емоцій отримали найменші гноменята. Вони роздивлялись цих розмальованих авторитетів, як картинки у книжках. Директорка, що прийшла на лінійку, теж подивилася, посміялася, але наказала перед сном змити ту неймовірну красу, щоб не забруднити білі простирадла.
Ввечері я знову спостерігала картину з рушниками на стегнах.  Коли компанія виходила з бані, я почула тихий голос Малої Каністри:
-Чо ви ржете?...він нормальний....просто вода холодна була.

ЧАСТИНА 8. 

ПРО МАЛУ КАНІСТРУ.

Знаєте, є таке, коли серед крутих хлопців є пацан, що наче як прибився зі сторони. Він старається всіма силами заслужити авторитет, постійно розказує якісь анекдоти і бігає за цигарками або пивом. Його наче і приймають у компанію, але він ніколи не стає одним зі зграї. Таким був і Мала Каністра. Він був ростом 1,50м, не мав круті шузи і не курив молдовський LM, він курив Дойну і бігав всю зміну в одних і тих самих шортах. Каністра пробув всього одну зміну, на відміну від багатьох інших, яким батьки оплатили всі три. Скоріше всього йому путівка дісталася, як дитині з багатодітної родини, або щось типу того.
Якось ми сиділи з ним на лавці. Він смішив мене дурними історіями і травив анекдоти, а я все намагалася культурно злиняти. 
- Дякую, Сонечко. Я піду вже спати.
- А знаєш, Олька, мене Сонечком ніхто ніколи не називав.
- А мама?
- А мама бухає....
Я пам'ятаю, що довго не могла заснути і думала, як загладити свою вину перед Каністрою (я тепер навть не можу згадати, як насправді його звали). Я почувалася винною, що не посиділа з ним довше і не поговорила. І я придумала! Хлопець дуже любив збирати гриби. Він не просто шукав їх, а наче відчував де вони ростуть. Рано-вранці, за пару годин до підйому, я тихо зайшла до кімнати хлопців і розбудила Малу Каністру для спецзавдання. 
Коли табір почав просинатись, ми вже сиділи і чистили білі гриби. По правилах і по здравому смислу гриби у таких місцях заборонені, але я домовлялась з директоркою під свою відповідальність самій готувати на кухні смаколики для своєї ватаги. Картоплі на кухні було повно, а білих грибів було повно у лісі. На обід ми з Каністрою начистили і нажарили молодої картоплі з запашними грибами. Я таким чином вибачилась перед хлопцем, а він здобув уважуху від пациків аж на цілий день.
Не знаю, як склалася доля Малої Каністри. Хочу вірити, що він закінчив бурсу, одружився, не бухає і працює десь будівельником.... дуже хочу в це вірити.

ДАЛІ БУДЕ.
29

Коментарі

Гість: Ordinary

121.02.18, 21:16

Муха молодец!

    221.02.18, 21:24

    ой шкода шо я не люблю писати...ото б понаписувла би...мама мія....

      321.02.18, 21:25Відповідь на 1 від Гість: Ordinary

      Муха молодец!Да так...

        421.02.18, 21:25Відповідь на 2 від Помадка*

        ой шкода шо я не люблю писати...ото б понаписувла би...мама мія....Шкода Пора починати

          521.02.18, 21:26

          пасиба, мухахочка як бальзам на серце

            621.02.18, 21:27Відповідь на 5 від Маммамія

            пасиба, мухахочка як бальзам на серцеБальзам закінчується. Вимагайте тепер від Помадки, вона каже, що теж має історії

              721.02.18, 21:33Відповідь на 6 від muxa-xa-xa

              пасиба, мухахочка як бальзам на серцеБальзам закінчується. Вимагайте тепер від Помадки, вона каже, що теж має історіїхай тобі Помадка ідєю подбросіт, і ви в парі насочіняєтє))

                821.02.18, 21:36Відповідь на 2 від Помадка*

                ой шкода шо я не люблю писати...ото б понаписувла би...мама мія....наступи правою ніжкою на отe *нe люблю* і—впeрeдну ніззя такоє от ...скривать в сєбє

                  921.02.18, 21:39

                  про він нормальний(с)....колись пішла на водохрeща пофотать людeй в ополонці.побачивши виходячих з води оголeних пациків зрозуміла,що ща заржуі пішла додому

                    1021.02.18, 21:43Відповідь на 9 від disu

                    про він нормальний(с)....колись пішла на водохрeща пофотать людeй в ополонці.побачивши виходячих з води оголeних пациків зрозуміла,що ща заржуі пішла додомуфотосессия провалилась с треском)))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна