Профіль

taras0001

taras0001

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Пасивний заробіток

  • 12.11.13, 12:11
Привіт всім! Один знайомий порадив мені як можна нічого не роблячи заробляти по 1,8 $ в день. Все дуже просто всього три умови:
1) у Вас має бути смартфон на базі андроїд
2) ви рееструєтесь та платите внесок 99 $ на сайті http://didulataras.worldgmn.com/lostpass.php 
3) втановлюєте програму
Виконавши цих три умови ви отримуєте унікальну можливість. Встановивши програму на свій смартфон ви будете отримувати 0.01$ за кожен вхідний дзвінок та sms. Кількість дзвінків та смс в день обмежена 30 дзвінків та 30 смс. За 99 $ ви можете встановити програму на 3 смартфона з андроїд. Нескладними підрахунками можна порахувати 3*(30+30)=1,8$. Гроші перераховуються на Ваш рахунок на сторінці яка появить в Вас після реєстрації, пізніше ви можете виводити їх на любу карту віза, мастеркарт і інші. 0.01 $ це плата за рекламу.
AKash - безкоштовна програма для заробітку грошей за допомогою свого смартфона. Пора зі свого смартфона зробити новий джерело прибутку. У цій групі Ви дізнаєтеся що таке AdKash , як встановити AdKash і почати заробляти. Ви будете отримувати гроші просто спілкуючись по своєму телефону , за кожен вхідний дзвінок , СМС або ММС.

Чи платить вам Ваш мобільний оператор за вхідні дзвінки , ні? ! AdKash буде платити. Підключайтеся самі і приводьте своїх друзів і Ви все будете заробляти! Для того щоб почати заробляти потрібно всього кілька кроків :
- Завантажити програму , -
- Зареєструватися на сайті http://didulataras.worldgmn.com/lostpass.php і при бажанні запросити своїх друзів , щоб заробляти більше. І це все абсолютно БЕЗКОШТОВНО ! Швидше підключайтеся до AdKash .

ви можете бути користувачем ADKASH або партнером компанії. партнери вже зараз отримують виплати за всіма джерелами доходу від ADKASH , користувачі почнуть отримувати свій дохід після того , як буде активовано 100 000 додатків ( зараз 50т . )

Вибір за Вами.

1 . Ви можете стати користувачем , і допомогти спільними зусиллями подолати рубіж 100 000 , розповівши Вашим друзям про групу .
після чого Ваш додаток почне приносити Вам дохід.

2 . Ви можете стати партнером компанії і почати отримувати свій дохід прямо зараз .

Обов'язково напишіть мені і дізнайтеся як зареєструвати Ваш додаток абсолютно безкоштовно.
Если є запитання пишіть .