Останні статті

Свіжі шпалери



Миті березневі, туманні...

Туман як губка вбирає запахи - карпатський туман пахне димом, хвоєю і снігом. Він біло-молочний, зливається зі снігом і місцями ти не можеш розрізнити де закінчується земля і починається повітря...І пливеш у ньому майже навпомацки, по силуетах смерек розрізняючи маршрут...Ним дихаєш на повні груди і насолоджуєшся його смаком на губах...


P.S. Екстремально відкаталася в Карпатах в тумані і під дощик. Але є свої плюси - на горі 10-15 чоловік, м"якенький весняний фірн. Місцями позчесано, але я пам"ятаю і гірші роки. Коли не падав дощ, то взагалі була краса.
P.P.S Зняли мою улюблену кімнату з видом на Великий Верх, так він, паразит показався аж ввечері в останній день, а то все у хмарах ховався...Тільки Гембу піймала:


Я от бабушки ушел, я от дедушки ушел...

Сказала любовнику что иду к мужу.
Мужу сказала что иду к любовнику.
А сама пошла с девочками в кино (с)


Три роботи це звісно непогано з точки зору з/п, але дуже напряжно у святаsmile Зробила сьогодні фінт вухами і сказала в лабораторії та в НДІ, що йду гуляти на кафедру, а на кафедрі, що їду в Карпати. А сама поїхала прописуватись crazy
Про прописку то взагалі весело. Приїхали ми в суботу, глянули на чергу і одне працююче віконце...Тут бачимо об"ява - прописатися можна в Центрі надання адміністративних послуг щодня. Супер просто, про всяк випадок домовились на середу, щоб якщо що підстрахувати себе ЖЕКом. І не дарма. Бо як завжди в нашій країні об"яви це одне, а реальність це інше. Як сказали в тому Центрі "Вони спочатку півроку ті об"яви вішали, а тепер півроку знімають"
Слава Богу, з татом вся бюрократія проходиться на ура, він якось вміє робити злобних тітоньок доброзичливими і людяними. Тож ми обернулися за 30 хвилин і мені навіть дозволили занести пізніше квітанцію за держмито і свідоцтво про народження і свідоцтво про шлюб (хтось знає, до речі, навіщо воно їм? бо забрали оригінали). І я навіть встигла за сьогодні все це провернути
P.S. Нарешті мені хоч хтось окрім рідних зробив толковий подарунок на 8 березня - в НДІ подарували салатницю і набір всіляких лопаточок. Зразу видно що у шефа є жінка

Експериментаніум

Відвідали родиною на цих вихідних новий музей чи скорше освітній центр Експериментаніум
Загальне враження - тих грошей що за нього беруть воно не варте.
Хоча сама ідея непогана і якщо у вас є діти 7-15 років то його варто відвідати. Причому може навіть кілька разів відповідно до розділів фізики які вивчаються - є багато справді цікавих експонатів які доступно пояснюють фізичні закони, а якщо дивитися все одразу  - очі розбігаються і під кінець просто втомлюєшся.
Технарям буде не цікаво, хіба що ви хочете свого коханого гуманітарія трохи просвітити
Якщо є можливість краще йти в будній день - ми були в вихідний і народу там було явно забагато, дуже шумно і до багатьох експонатів не підступитися.

Автопортрет

Плазма:


Торнадо

Містика якась...

Абсолютно всі передобморочні стани і обморики які зі мною траплялися в останні роки траплялися на перегоні метро Театральна-Вокзальна. Прямо зачароване місце якесь.
P.S. Те що я деколи можу втратити свідомість саме по собі не дивина - діагноз ВСД по гіпотонічному типу у мене вже років 15, і як себе поводити та як глобально з цим боротися я в курсі. Просто дивує те що всі кризи трапляються в одному і тому ж місці. 

Возраст в интернете

Навеяно одним спором в котором в качестве аргумента прозвучало "ты еще слишком маленькая чтобы мне вопросы задавать". Причем в профиле у пользователя стояло то ли 7, то ли 9 лет :)
А вы обращаете внимание на возраст оппонента в профиле? Или требуете уважения к вашим "сединам"?


33%, 23 голоси

67%, 47 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Весною пахне...


Післязавтра причеплю на одяг мартішори. Знаю, що не наш звичай, але красиво і символічно ;)

Казино Рояль або Самий Перший Сьомий

Чоловік раптово виявив що я ніколи не бачила Бондіану від її витоків, а тільки уривки з сучасних фільмів, тож ми вирішили почати з самого-самого початку. А саме з першої екранізації історії про Джеймса Бонда 1954 року.
Чорно-білий, доволі коротенький (50 хвилин всього) фільм-п"єса. За словами чоловіка перший і єдиний реалістичний фільм про агента 007 ))) Фільм незатійливий, але приємний, для загального розвитку подивитись варто.

Японська література

От наскільки я не люблю Муракамі (обох) настільки ж я люблю японську літературу загалом. Особливо новели і старовинні японські романи.
Диву деколи даєшся наскільки все-таки не зважаючи на різницю в географії, кліматі, расі, традиціях, люди схожі. І мають ті самі проблеми, переживання, біди і радості...
А ще справді вражає японський потяг до споглядання природи, начитаєшся і собі починаєш придивлятися до того як шелестять під весняним вітром дерева і блищить на сонці річка...

Кохання на кінчиках пальців

Давно я не отримувала від фільму такого задоволення. Аж щелепи звело від сміху )))

Чудовий фільм в кращих традиціях французького кінематографу - споконвічні питання людських взаємовідносин крізь призму гумору і кохання.

Чукча читач

Забула дома книгу,тож в метро заглядала в книгу до сусідки. По кількох фразах посеред книги визначила що вона читала "Ті що співають у терені"lol
Треба буде і самій перечитати smile