Останні статті

Свіжі шпалери



Колготочное

Девушки-красавицы, а расскажите мне колготы какого производителя вы покупаете? И насколько они прочные?
Я покупаю Конте, вроде и не дорого, и качество меня устраивает, но больше чем 2-3 одевания они не выдерживают.
Может кто-то уже изобрел колготы повышенной прочности...
P.S. Вариант носить брюки не предлагать :)

Граматичне

Регулярно зриваючи з дверей під"їзду всілякі об"яви звернула увагу на те що за останні кілька тижнів не зустріла жодної об"яви без граматичних помилок. Спочатку посміялась, подумала збіг, потім почала уважніше читати - таки так і є, в кожній об"яві щонайменше одна помилка, а то і більше. То квартири "Снимаю и здаю" то потрібен охоронець в "Харковском раене". 
Якщо вже так всі рвуться писати російською, то хоч би перевірку в ворді включали...
Інше питання чому обов"язково треба клеїти об"яви на під"їзд при наявності в 2 м спеціальної дошки для об"яв?.

Цікаві подвійні стандарти

Нещодавно погавкалась трохи з зоозахисниками які перебирають господарями для тварин яких вони прилаштовують. Їх основний аргумент - ми віддаємо тільки в найкращі руки (двоповерховий заміський будинок з годуванням супер-преміум кормами це виявляється не достатньо гарні руки для дворового кота), тільки в квартиру (ноу коментс взагалі) і залишаємо за собою право контролювати (аж до візитів додому) життя своїх підопічних. В результаті такої політики вже кілька людей готових взяти по моїй наводці кошеня, а то і дорослого кота у волонтерів просто розчарувались в зоозахисниках і або пішли на Куренівку або почали шукати тваринку по менш вибагливим знайомим.
Більш за все у всій цій історії мене вражає постійне ниття зоозахисників про нестачу грошей/корму/надцятого кота в однокімнатній хрущовці і т.д. Тобто на їх думку виходить що жити 15 котом на 20 м2 і їсти помиї це для кота краще ніж бути єдиним улюбленцем і валятися на подушках в приватному будинку з садом, тільки тому що в кілометрі від будинку проходить траса і гіпотетично коту може якогось дідька захотіти туди прогулятись...

Кращій отель Меріголд

Європейський кінематограф не припиняє приносити приємні сюрпризи. Чудовий фільм з чудовими акторами, якщо ви знайомі з сучасними англійськими фільмами та серіалами то ви побачите безліч знайомих облич.
Трохи сумний, трохи філософській, але при цьому скажено оптимістичний:

"В решті-решт все буде добре, якщо щось погано, то це ще не кінець"


...

Одне з найбільших чудес життя для мене, це коли ти зустрічаєш людей які буквально з першого погляду стають рідними.І що найчудесніше - так це те що ця зустріч таки відбувається, попри відстань в тисячі кілометрів, різні країни, різні мови і те що ще два тижні тому ви не підозрювали про існування один-одного. І віднині ти знаєш що на іншому кінці світу є люди які раді будуть тебе бачити...
Друге чудо це те що цей зв"язок триватиме стільки скільки забажаєш, аби було тільки бажання знаходити способи для спілкування і можливості для нових зустрічей...і ані час, ані відстань насправді не є завадою

P.S. Схоже я вже розучилась думки українською висловлювати )))

Sissi

Для тих хто любить історії про кохання і життя королів. Чудова трилогія на основі реальних історичних подій про останню імператрицю Австрії - Єлизавету.
Чарівна Ромі Шнайдер в головній ролі і чудова постановка загалом. Можна спокійно дивитися з дітьми - дівчата точно оцінять

Всім не вгодиш)))

Напишеш що жінка повинна бути ЗА мужем - пишуть що "як же так, ти ж розумна, як ти можеш визнавати що чоловік розумніший"
Напишеш що не можна дівчинку вчити тільки "танцям-співам-домогосподарству" - пишуть

Слушай, вот иногда читаю твои комментарии и поражаюсь: ты такая вся из себя самодостаточная и умная, что аж жаль тебя, если честно. Женская природа сама по себе чуть другая, и не надо этому опираться. И речь не о том, что не надо учиться, а о правильном расставлении акцентов в жизни. Речь о том, что надо больше внимания уделять именно психологии отношений, умении быть хозяйкой. И не надо оскорблять людей, которые так и сделают, потому что они будут полностью правы, и их дочери, скорее всего будут умнее в замужестве, и счастливее, чем многие барышни. А по поводу интереса мужчины к женщины=ее уму, так мне очень жаль если твой муж любит только твой мозг. Мужчины за душу, доброту еще любят..и т.д., а не за знание высшей математики

Про чесність

В продовження історії
Да, бути чесним це не легко, да, за чесність можна деколи досить сильно поплатитися
Але брехня також завжди виявляється і карається рано чи пізно
Мені і сумно і добре
Сумно тому що брехнею людина занапастила 17 років дружби, що через цю брехню ледь не постраждало кілька десятків людей які ніяк до неї не причетні.
Добре тому що дружба між цими кількома десятками людей таки перемогла і ми таки скоро побачимось. Що ми залишились друзями і в майбутньому, я сподіваюсь, ще не раз побачимось самотужки

Про гармати та горобців і безкоштовну медицину

Довелося мені нещодавно полежати в лікарні. Ні, я не буду розказувати як мені було там погано, бо нічого поганого там не було. Хоча привезли мене по швидкій і без жодних домовленостей. Заплатила тільки за покращену палату і то абсолютно адекватну суму. Лікарі були абсолютно нормальні, медсестри також, годували пристойно, єдине що без м"яса. Грошей ніхто ні за що не вимагав і навіть не натякав.
Нічого страшного у мене не найшли, тільки невелике запалення, але на виписці виписали вагон антибіотиків, протигрибкових і ще чогось в такому дусі. Коротше кажучи від всього на що вистачило фантазії лікаря і що могло викликати запалення.
Оскільки їсти ліки жменями не хотілось я пішла до свого лікаря робити аналізи. Аналізи показали тільки умовно-патогенні бактерії, які на зниженні імунітету і дали картину запалення. Тобто обійшлись одними місцевими ліками замість 7! найменувань.
До чого я це все. Сказати щоб лікар в лікарні була менш компетентною я не можу і май вона під рукою такі самі можливості для діагностики вона б так само призначила одні ліки. Але вона їх не має. І виходить з того що пацієнти не в стані собі дозволити аналізи на кілька сотень гривень, а  потім ліки на ту ж суму, тому їй простіше виписати одразу весь можливий спектр ліків, які на виході при певній долі везіння (якщо бактерії не виявляться стійкими до антибіотику) дадуть позитивний результат хоча і з нюансами з приводу впливу ліків на організм в цілому.
І це типова картина нашої безкоштовної медицини. Не тому що лікарі у нас погані, некомпетентні і живуть на відсоток з аптек. А тому що у них просто немає можливостей лікувати по-іншому. І доти, доки ми будемо надувати щоки що "в Конституції у нас прописана безкоштовна медицина" так і буде.

Про чоловіче виховання

В центрі видачі одного інтернет магазину спостерігала картину.
В черзі в касу стоїть дівчинка, може років 10-12, трохи перелякана і весь час оглядається на когось ззаду. Коли підійшла її черга тремтячим голосом звернулась до продавця, але все зробила як треба, ретельно перерахувала здачу і спитала куди йти далі. А тоді побігла до батька який стояв за вітринами. Батько посміявся над переляком, покепкував зі звички ховатися за мамину спідницю і відправив так само самостійно отримувати флешку і перевіряти її. А сам стояв ззаду так щоб і бути поруч в разі чого, і дати можливість дитині привчатися до дорослого життя.
Що б там не казали, але такого роду знання і вміння дає дитині будь-якої статі саме батько. Бо у матерів часто просто не вистачає сили волі залишатися осторонь і не втручатися коли дитина помітно налякана зіткненням з дорослим життям. І хай навіть батько своєю твердістю деколи доводить до сліз, дитина всеодно завжди підсвідомо відчуває що він раптом що підстрахує і росте та піднімається, спочатку оглядаючись на цю страховку і ще боячись впасти, а чим далі тим більш самостійно....