хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Чи є життя після 60-ти...

Навіяно розмовами з моїми бабусями...

приводом до першої стало побачене в новинах весілля Валентини Семенюк, яке чомусь було охарактеризоване як "срамота на старості років". На моє щире здивування, чому це в 60 років не можна одружуватись, мені сказали що "так не годиться, що люди подумають...от що б ти сказала якби твоя бабуся вийшла заміж?"...моя чесна відповідь про те що "пораділа б за тебе що ти знайшла близьку людину" викликала подив...

друга розмова стосувалась мого батька якому скоро виповниться 50, друга моя бабуся питала, що йому подарувати, вона хотіла купити книжку, тож я запропонувала якусь книжку з філософії, якою батько цікавиться. Знов нерозуміння - "що за дурниці на старості років? Навіщо це йому?" -  "Бо він цим цікавиться" - "То чого він закінчив КПІ, а не філософський факультет? Треба займатись в житті тим до чого маєш здібності..." - "Але він любить свою роботу, йому справді подобається електроніка, він один з ведучих спеціалістів у своїй галузі..." - "Тоді навіщо йому філософія?"....тут у мене закінчились слова, пішов бабусін монолог... Виявляється людина в молодості мусить обрати собі стезю і з неї не сходити до гроба. Крок ліворуч, крок праворуч - розстріл...А додаткові інтереси - зло яке відовлікає від основного заняття, або ознака "поверхневості"... І не дай Бог людині на старості (виявляється 50 років - вже старість :) ) міняти рід занять...як мій батько (він кілька років тому різко змінив роботу)...і взагалі час йому остепенитись (це тіпа осісти вдома перед телевізором, а не бігати щонеділі кататись на лижах)...ги-ги я не стала казати що ми з сестрою збираємся йому лижні окуляри купляти в подарунок :))))

Уфф...чому в Європі і США не вважається дивним коли пенсіонери вчаться в ВУЗах, отримуючи ту професію про яку вони колись мріяли...чому вони можуть їздити по світу...чому не соромляться ставати на лижі, ковзани і ролики, сідати на велосипед...вчитися танцювати, співати...одружуватись хоч в 80 років? Чому наші пенсіонери самі себе ховають живцем і ще й засуджують тих хто чинить інакше?

 

6

Останні статті

Коментарі

Гість: Deem_One

15.02.08, 20:45

У стариков уже заплесневело в голове все - вот они и рассуждают как черепахи, а те кто не заплесневел - учатся, женятся, читают филосовские книги. Вообще это не от возраста (физич.), а от "состояния души" зависит - некоторые в 40 лет себя стариками считают, а кто-то в 75 как говорят "молодцом"

    Гість: Belaz-kun

    25.02.08, 20:46

    Люди в нас такі...
    Нажаль(...

      Гість: Gessle

      35.02.08, 21:07

      звичайно є!

        Гість: БджЫлка

        47.02.08, 00:21

        Зачетний подарунок ви з сестрой придумали

          58.02.08, 01:24Відповідь на 1 від Гість: Deem_One

          Справа не стільки у пенсіонерах, скільки у стереотипах щодо поведінки літніх людей і у тому що вони виховані так, що бояться ті стереотипи ламати...

            68.02.08, 01:28Відповідь на 2 від Гість: Belaz-kun

            Тре робити щось щоб це змінити, або саме з часом зміниться...

              78.02.08, 01:28Відповідь на 4 від Гість: БджЫлка

              Яблучко від яблуні...