Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Ікона на стіні...

  • 27.07.09, 10:20

Це єдина бабусина річ, яку я лишила в кімнаті на тому самому місці...Стара сільська ікона, бабуся забрала її собі після смерті своєї матері (моєї прабабці) на згадку про батьківський дім...І висить вона як належить - вкрита вишитим тою ж прабабцею рушником...

Вчора з того приводу мала суперечку з мамою (до порядку в квартирі вона вже причепитись не може, тож найшла щось інше). "Ти робиш тут красивий інтер"єр, а ця ікона все псує - прибери її, чи хоч повісь так щоб ніхто не бачив, а то кімната не дівчини, а бабусі якоїсь..."

От не розумію я, чого мою матір так завжди бісять старовинні речі, пов"язані з релігією - тато колись чудом найшов у зібраній нею стопці макулатури Євангеліє мого прапрапрадіда, 1880 року видання...довгий час ховав на роботі, а потім віддав мені, бо воно належало моїй рідні по материній лінії...так і цю ікону вона б викинула не задумуючись про те що вона означає для мене і для батька...бо "некрасива і псує інтер"єр"

А ще дивніше мені що мати соромиться що ми з батьком - віруючі люди. На батька вона ще якийсь вплив має, тож в церкву ми ходим разом хіба що на Великдень, а от з мене хрестик вона з 14 років зняти не може, і не може заборонити бувати в церкві, а тепер, коли маю власне житло - тримати на видноті (а не ховати в закритій на замок шухлядці) ікони...

Може я нічого не розумію в інтер"єрах, але ховати в непомітне місце ікони для мене - дико, слава Богу не в радянські часи живем і давно вже віра не пов"язується у більшості людей з старими бабусями, і в церкві можна зустріти чимало молоді...Проте деколи дивує наскільки у людях вкорінилась радянська пропаганда...

8

Останні статті

Коментарі

127.07.09, 21:39

нда...є таке

    анонім

    228.07.09, 07:51

    начхай

      анонім

      328.07.09, 10:38

      До чого тут радянська пропаганда? Я, наприклад, такі ікони бачив лише у бабусь. Тому у мене і асоціюються такі ікони з бабусиними кімнатами.

        428.07.09, 12:14

        Я тоже думаю, что "радянська пропаганда" тут ни к чему, просто у каждого - свои тараканы. Вон моя мама как раз наоборот - через раз вспоминает, что мой избранник неверующий и не крещенный. И при каждом удобном случае об этом напоминает. И в этом обе наши мамы совершенно схожи: в том, что не уважают чужое право на выбор веры.

          Гість: Зимова

          528.07.09, 16:24

          підтримую Костю. фігня то все не варта уваги. твій дім — твої правила.

            629.07.09, 00:23Відповідь на 2 від анонім

            Та начхала, мати буває в мене раз на три місяці, тому хай говорить собі що хоче...Просто не люблю ці розмови...

              729.07.09, 00:27Відповідь на 3 від анонім

              Добре, а з ким у тебе асоціюється тоді полиця книг з фізики твердого тіла і стіл, рівномірно завалений статтями з фотовольтаїки, ноутом, фотоапаратом, зарядками, адаптерами...?

                829.07.09, 00:28Відповідь на 4 від Lorens

                Іноді мені здається що у цьому багато матерів схожі...

                  929.07.09, 00:29Відповідь на 5 від Гість: Зимова

                  Та я знаю, але всеодно неприємно

                    Гість: Зимова

                    1029.07.09, 10:19Відповідь на 9 від tanjuwa

                    звичайно, то ж мама. саме тому ще більш неприємно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна