хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Найбільш послідовною партією у голосуваннях визнано "Свободу"

І до, і після Євромайдану лише фракція «Свободи» в Раді на 100% голосувала за антикорупційні закони, - дослідження
Детальніше читайте на УНІАН":http://www.unian.ua/politics/998343-naybilsh-poslidovnoyu-partieyu-u-golosuvannyah-za-antikoruptsiyni-zakoni-doslidniki-nazvali-svobodu.html

Серед усіх фракцій Верховної Ради VII скликання найбільш послідовною у голосуванні за антикорупційні законопроекти була ВО «Свобода».

Такого висновку дійшла громадська організація «Всеукраїнська люстрація», яка проаналізувала відкриті дані по найважливіших голосуваннях депутатських фракцій протягом грудня 2012 — жовтня 2014 рр.

«Проблема законодавчого забезпечення боротьби з корупцією у минулому скликанні Верховної Ради була однією з найгостріших. Вона полягала в тому, що лояльна до Януковича більшість намагалася проштовхнути через сесійну залу ініціативи, які сприяли незаконному збагаченню «Сім’ї» та наближених олігархів», — говориться у дослідженні.

Так, 24 жовтня минулого року зусиллями депутатів Партії регіонів (192 голоси, 92%), Комуністичної партії України (31 голос, 97%) і позафракційними депутатами  (14 голосів) було прийнято закон про реструктуризацію бюджетної заборгованості шляхом видачі фінансових казначейських векселів. За словами депутатів-опозиціонерів від УДАРу та «Батьківщини», завдяки цьому законопроекту додаткові прибутки (понад 5 млрд. грн.) отримали газові компанії та банки Д. Фірташа і Р. Ахметова. Водночас проти цього законопроекту проголосували 100% «свободівців» і лише 50% фракції УДАРу та 30% «Батьківщини».

Але і після Євромайдану демократичні політичні сили демонстрували різний ступінь готовності голосувати за антикорупційні ініціативи, підкреслює «Всеукраїнська люстрація».

У квітні цього року, коли громадські активісти поставили питання руба про оприлюднення всієї інформації про учасників та пропозиції на державних тендерах і повернення прозорості у сфери державних закупівель (проект №4587), голосування мало не було провалене через низьку дисципліну у новій коаліції.

«Під час вирішального голосування у 226 голосів „Батьківщина” дала 83% „за”, УДАР – 76%, група „Суверенна європейська Україна” екс-спікера Литвина – 86%, група екс-регіоналів Кінаха-Хомутинника „Економічний розвиток” – 78%, ВО „Свобода” – 100%», – говориться у дослідженні.

А під час голосування 16 вересня за пакет антикорупційних законів у першому читанні за УДАРівський законопроект про Національне бюро антикорупційних розслідувань проголосувало лише 7% самих ударівців, 31% «Батьківщини», 0% комуністів, 23% «Суверенної європейської України» екс-спікера Литвина, 2% групи «Економічний розвиток», 1% регіоналів, «Свобода» проголосувала на 100%.

Під час голосування 14 жовтня щодо ухвалення цих законів у другому читанні та в цілому знову лише ВО «Свобода» проголосувала на 100%, повідомляє «Всеукраїнська люстрація».
Детальніше читайте на УНІАН":http://www.unian.ua/politics/998343-naybilsh-poslidovnoyu-partieyu-u-golosuvannyah-za-antikoruptsiyni-zakoni-doslidniki-nazvali-svobodu.html

http://www.unian.ua/politics/998343-naybilsh-poslidovnoyu-partieyu-u-golosuvannyah-za-antikoruptsiyni-zakoni-doslidniki-nazvali-svobodu.html

3

Коментарі

122.10.14, 11:15

А в мене враження,що через вибори всi нашi полiтики з'iхали з глузду.Дуже тяжко розiбратися в новинах,багато чого взагалi шокуэ,з "мирних крокiв",що бiльш схоже на зраду нудить.Не дивно,що жителi сходу на цьому фонi ведуться на ордопропагандонiв.

    анонім

    222.10.14, 13:06

    А мне интересно, из тех, кто голосовал, кто-то их читал?

      422.10.14, 13:30

      Глупо голосовать за Свободу, которая разочаровала своих избирателей.

        Гість: Мартышка Чита

        522.10.14, 14:13Відповідь на 2 від анонім

        А мне интересно, из тех, кто голосовал, кто-то их читал?Я их много читала и слушала, и поэтому никогда за них не проголосую.

          анонім

          622.10.14, 16:56Відповідь на 5 від Гість: Мартышка Чита

          А мне интересно, из тех, кто голосовал, кто-то их читал?Я их много читала и слушала, и поэтому никогда за них не проголосую.В твоей последовательности и рассудительности я ни на минуту не сомневался.
          Меня интересовала "последовательная" "Свобода", голосует она за громкие названия или все-таки за законы?!!

            723.10.14, 00:08Відповідь на 6 від анонім

            Подивіться результати голосувань, бо ви знаєте, хто за що голосує: за відкриті виборчі списки, за безпеку та обороноздатність держави, за боротьбу з корупцією, за захист середнього класу, за захист інформаційного простору і т.д.

            http://www.lustration.org.ua/ увага-цікаво-корисно-рейтинг-діяльно/

              823.10.14, 07:43Відповідь на 4 від волошіна

              я голосував за Свободу і не розчарований нею. Може вони зірок з неба не хапали але і не зрадили.

                анонім

                923.10.14, 08:39Відповідь на 7 від Побіл

                Подивіться результати голосувань, бо ви знаєте, хто за що голосує: за відкриті виборчі списки, за безпеку та обороноздатність держави, за боротьбу з корупцією, за захист середнього класу, за захист інформаційного простору і т.д.

                http://www.lustration.org.ua/ увага-цікаво-корисно-рейтинг-діяльно/
                В древней Греции, колыбели демократии, законов было мало, но они были весьма эффективными. И вопрос этот там решался при помощи веревки. Если новый закон не проходил, того кто его выдвинул вешали.
                З.Ы. У законов кроме названий есть текст и нормы, которые не всегда соответствуют названию. Свободе осталось еще проголосовать за закон с названием «Что бы все жили хорошо» и тогда она будет вообще няшка…

                  1023.10.14, 22:06Відповідь на 9 від анонім

                  Ви жили в Древній Греції ? Чи ви в книжці про це прочитали? Не розумію: чим вам не подобається "Свобода". Вона голосує за потрібні країні закони. Вона робить те, що має робити кожна політична партія, якій народ довірив роботу в Верховній Раді.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    попередня
                    наступна